Ponta e doar un mirceabadea mai gras

Am avut o discuție cu colegii. Colegii nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea„, a zis Ponta acum cîteva minute la ieșirea din sediul PSD (sursa). Așa că Dragnea nu a fost înlăturat (cel puțin deocamdată) din funcție de președinte executiv al PSD.

Deloc surprinzător, Mircea Badea a folosit cam același argument după mizeria făcută de Gâdea lui Julio Iglesias jr: „Pentru mine nu contează ce spune alt public decât cel al Antenei 3” (sursa).
În traducere: nu contează regula de bun-simț, nu contează legea, nu contează onoarea, tot ce contează este ce decide haita, chiar în ciuda regulilor, împotriva legii, în adversitate cu orice urmă de onoare.
Așa gîndesc infractorii, ăsta este codul gunoaielor: singura regulă valabilă este cea pe care o impunem noi. Asta e democrația golanilor, majoritatea toxică și perversă.
ponta badea

You May also Like...

EXCLUSIV Efectul fiscal Ponta: Daciana Sârbu dă pîine cu TVA de 9% poporului
28 aprilie 2015
Trebuie apăsat butonul nuclear: declararea PSD ca partid neconstituțional. Care este procedura
14 decembrie 2017
Cînd a cerut patru dezbateri, Ponta a pierdut războiul
12 noiembrie 2014
19 Comments
  • Reply
    L
    18 mai 2015 at 16:31

    „Am avut o discutie cu colegii…”, zice Gunoimonta. Eroare. A avut o discutie cu gasca de borfasi a PSD. Ca sa ce, ce sa decida gasca? Sa-l trimita pe printul mortilor inapoi in bratele Bombonicii? Pai cum sa decida asa ceva, gasca de borfasi? Apropo… dosarul ala de la Parchet al Bombonicii, ce se mai intampla cu el?Procuratura lui tovarasul Nitu e preocupata cam de ce dosare sa-i mai inventeze si sa dezgroape lui Basescu… In ce naiba tara traim? In tara lui Gunoimonta si a Latrinei3? De ce? Pentru ca tara asta doarme pe ea. Si cum sa nu doarma, avand in vedere ca avem la Cotroceni pe unul care doarme in bratele lui Mihalache? Cat despre mizeria Gadea, ce sa mai comentez? Un gunoi.

  • Reply
    Ponta e doar un mirceabadea mai gras - Pe Bloguri
    18 mai 2015 at 17:12

    […] Sursa: Cătălin Prisăcariu […]

  • Reply
    PRISACARIU | Ponta e doar un mirceabadea mai gras | Nasul.tv
    18 mai 2015 at 18:16

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    faceroll
    18 mai 2015 at 18:17

    PSD-ul si onoarea, baba si tancul.

  • Reply
    Rodica Vataman
    18 mai 2015 at 18:40

    Prin anii ’80 colectivele de oameni ai muncii , intr-o democratie socialista desavarsita isi exprimau cu entuziasm si adanca recunostinta solicitarea umila ca tovarasul sa ramana in fruntea partidului. Si uite asa de la organizatiile teritoriale cele mai indepartate si pana la CC se exprima dorinta sa ramana conducator. Suna cunoscut ,nu ? Nici macar nu s-au ostenit sa inventeze ceva nou !

  • Reply
    KAKA MIZE
    18 mai 2015 at 19:53

    „nu contează regula de bun-simț, nu contează legea, nu contează onoarea”, mdeh, asa ziceam si eu cind era lovitura de stat si Bese lua 7,5 milioane de puli in goarna, dupa ce fusese ales de 5 milioane, plus ce a mai furat ca sa iasa nambar uan. Stiu, la Bese nu se pune ca el a facut statul de drept si a scos tara din criza in care se ajunsese de nu mai aveau ai lui de unde sa fure, asa ca ne-am imprumutat de la FMI.Jegu’ asta mic de Ponta inca mai are de invatat de la tartoru’ al batrin, pina isi face si el justitia si statul lui de drept, mai trece ceva vreme.

    • Reply
      prisacariu
      18 mai 2015 at 20:56

      parca erau 7,4 milioane;). ma rog, daca au fost sase a fost mult. dar tu poti rosti mantra aia cu 7,5 si sa te prefaci ca asta acopera mizeria aia de suspendare.

      • Reply
        Dodo
        18 mai 2015 at 22:38

        Pai ziceai prost. A contat legea, de aia a ramas. In ciuda zvarcolelilor unora de a se pisa si atunci pe lege…

        • Reply
          prisacariu
          18 mai 2015 at 22:48

          cred ca lui kaka mize voiai sa-i raspunzi:)

        • Reply
          KAKA MIZE
          18 mai 2015 at 23:37

          Pina la lege mai erau niste vorbe despre bun simt si onoare, chestii cu care nea Bese nu are nicio (na, c-am scris si ca la Academie!) legatura. E jenant sa iei scuipati in bot si oua in cap de la oameni pe strada plus niste milioane de voturi cu muie, orice om normal s-ar fi ascuns in debara dupa niste faze d-astea da’ la omu’ cu mandatu-n gura nu e valabil. E adevarat, legea conteaza, cum zici tu, mai ales cind are cine sa o interpreteze, ca doar „Maretia legii sta in faptul ca poate fi interpretata”, pa cum zicea domnu’ cu okilari si musteata care poseda un certificat de handicapat si prezideaza la CCR..

          • mint_rubber
            19 mai 2015 at 18:27

            Dupa logica asta si Hollande trebuie sa-si dea demisia pentru ca mai are doar 13% sustinere. Deci orice om politic ales daca ii scade cota de popularitate sub un anumit prag, nu conteaza din ce motive, trebuie sa-si de demisia, altfel nu are onoare.

          • prisacariu
            19 mai 2015 at 18:41

            touché:)

          • L
            19 mai 2015 at 20:49

            Esti un idiot profund. Inegalabil.

      • Reply
        tristan
        19 mai 2015 at 9:16

        Trebuie sa te contrazic. Daca astia din usl au interpretat legea cum le convine lor, incat l-au suspendat pe Traian, e exact acelasi lucru ca interpretarea constitutiei de catre Base si al lui, asa cum le convine, depasind pe alocuri limita. Deci a fost un joc „umar la umar”, ambele tabere profitand de o lege idioata

    • Reply
      Cx
      19 mai 2015 at 15:04

      Kakamize , degeaba te caci pe tine și-ncerci să-l fuți și pe Ponta pe ici pe colo , în părțile neinteresante , că tot a uslam puți în tot ce scrii ! Folosești absolut toată retorica de căcat pe care o folosește PSD-ul . Inclusiv aia cu 7.5 mil ( a mai crescut între timp , probabil că voi contorizați și ce-a mai murit de atunci prin Teleorman) de vajnici votanți pesediști , mult mai mulți decât ăia 5 mil care l-au votat pe Băse . Ăsta , de fapt , e un rahat de sofism folosit la greu pt tâmpiții nației , Și au pus botul o grămadă de cretinoizi .
      Și apropos de bun simț : cum te-ai simțit în ziua votului când ai văzut cum se vota prin cârciumi , pe terase , în curul gol , până la miezul nopții , cu urna mobilă la cine era , sau nu , bolnav etc ? Bănuiesc că bine . Nu era important că era o organizare a votului demnă de o țară bananieră , nu de Europa , ci că dictatorul trebuia înlăturat prin orice mijloace .
      Scutește-ne și las-o mai moale cu bunul simț , că n-ai , la fel ca cei mai mulți pesediști !

  • Reply
    faceroll
    19 mai 2015 at 15:48

    Ce vrea sa ne demonstreze Iohannis? Ca traieste? Dupa ce a fost acuzat de inactivitate si neimplicare s-a apucat sa intoarca legi, sa ceara stenograme pentru ca parlamentarii sa-l ignore complet iar apoi sa semneze ceea ce a contestat? Care a fost „faza” cu Hororduneanu? Iohannis ar fi trebuit sa-i ceara lui Cazanciuc dosarele candidatilor si motivatia prin care a fost ales procuroru’ usturoi, nu cum a votat CSM-ul.

  • Reply
    Elena
    19 mai 2015 at 15:57

    Se stie doar ca demisia este un act unilateral de vointa , care nu se „aproba”. La fel cai Ponta , Dragnea s-a simtit flatat de „Sutele de solicitari” ale colegilor , de a ramane in functie , deoarece se cunosc bine ,stiu cum se fura ,stiu cum se minte , stiu sa rastalmaceasca orice situatie din care sa le rezulte favoruri , stiu sa umileasca .cu seninatate si practica un cinism ne intalnit nici in comunism. Atunci exista frica! Acum nu mai exista niciun pic de rusine niciun pic de demnitate iar pentru mine psd-isti sunt toti ;”o apa si-un pamant „.Nesimtirea nu are limite!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    19 mai 2015 at 17:51

    Cataline,tata,sourry,acilea,cint alta partitura,una cu iz folcloric si cu cimilituri.
    Ponta e varianta mai grasa a pui GIDEA:
    lasi,mermafroditi amindoi,ochelaristi din nastere deci doi miopi ,handicap major in copilarie pubertate si adolescenta-ESTI CIUCA BATAILOR BAIETILOR DE VIRSTA TA,SI BATJOCURA FETELOR………
    Ei aceste traume din copilarie,pubertate si adolescenta i-au modelat in forma asta,DE RAHATI.
    As putea continua mult si bine,dar esenta am spus-o.
    Miticul de BADEA,cu toate alea ce le are la caracter,defecte valabile pt orice gunoi uman,totusi mai are urme usoare de demnitate:
    Faptul ca a acceptat provocarea motociclistului,arata ca urme usoare microscopice de MASCULINITATE ,mai pot fi detectate o data la 5 ani in A.D.N-UL SAU.

  • Reply
    mihai
    21 mai 2015 at 12:27

    sau badea e un ponta mai slab 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *