Victoraș, m-ai putut scoate de pe TV, dar nu te-ai putut scoate din dosarul Șova

Ponta era atît de îngrozit de dosarul lui penal de la DNA încît a fost în stare să scoată un jurnalist de pe TV doar ca să nu se vorbească despre asta (sursa). Acum două luni, cînd știrea a apărut, părea imposibil ca premierul să ajungă la DNA. Azi, însă, imposibilul a devenit posibil.

Acum două luni, cînd despre dosarul lui se vorbea cel mult prin presa electronică, Ponta controla un patron de televiziune cu un simplu telefon și cerea nu scoaterea unei informații de pe sticlă, ci eliminarea cu totul a unui jurnalist. Am fost avertizat în multe rînduri de viteazul patron de presă, încă dinaintea campaniei electorale, că implicarea lui Ponta în dosarul Șova e tabu. Totuși, în prostia mea, am căutat informații despre acest subiect și le-am făcut publice. Pînă cînd Ponta a simțit că se apropie funia de par și a dat un telefon, la ceas de seară, să comande unui patron, ca unui chelner, să debaraseze masa din studio de ăla care se încăpățîna să nu priceapă că cenzura trebuie să funcționeze.
Azi, ca jurnalist, nu pot decît să fiu mulțumit: știrea pe care am tot promovat-o era și este cît se poate de validă. Mai mult decît atît, am aflat de la DNA amănunte care arată că premierul țării mele e un hoț ordinar, un escroc derizoriu care a primit o mită camuflată în niște venituri pe care nu le merita, venituri pentru care a uzat de  falsuri penibile.
Azi, ca cetățean, sînt la fel de mulțumit: cel mai probabil, în puțină vreme vom scăpa de acest coșmar care s-a cocoțat în fruntea Executivului României.
ponta oancea

You May also Like...

Ce cauta Vintu-n Moldova
12 martie 2010
TVR continuă să se prostitueze pentru lacheii lui Felix
22 aprilie 2013
Prima pagină. A primului număr. Kamikaze
16 martie 2010
33 Comments
  • Reply
    cristina manasescu
    5 iunie 2015 at 15:48

    Domnule Prisacariu, jos palaria, sunteti un jurnalist adevarat, un jurnalist care nu s-a uitat la bugetul lui atunci cand telefonul cu pricina, dat la ceas de seara, a hotarat, ori sa va faceti ca ploua, ori sa plecati, dumneavoastra ati preferat sa plecati decat sa-i cantati osanale premierului iubit. RESPECT SI ADMIRATIE PENTRU DOMNIA VOASTRA SI PENTRU OAMENII CA DOMNIA VOASTRA, RESPECT !

    • Reply
      Nea
      5 iunie 2015 at 16:41

      Tocmai de aceea, un gest minim de normalitate ar fi un abonament la revista Kamikaze, pentru a putea face posibile asemenea reportaje și în viitor.

      • Reply
        Florin
        5 iunie 2015 at 17:11

        Bine punctat. Acum il fac.

      • Reply
        aCID
        8 iunie 2015 at 12:27

        Hai să nu dăm cu reclama mascată în fasole.

    • Reply
      Constantiniu Demetriu
      5 iulie 2015 at 8:23

      Domnule Prisacariu, dacä vä incälzeste cu ceva, eu si nevasta-mea nu ne mai uitäm la b1 de cand ati plecat de la ei. L-am sacrificat si pe Sabin Orcan din aceastä cauzä si nu ne-a rämas decät Nasul tv.Nu e räu, dar ne lipsiti!

  • Reply
    ioana
    5 iunie 2015 at 16:05

    toata stima, catalin, emisiunile tale îmi lipsesc acum, sigur si altora, apreciez onestitatea si fermitatea convingerilor pe care le ai !

  • Reply
    adina
    5 iunie 2015 at 16:19

    Daca conducerea postului ar fi avut onoare si demnitate,in mod normal nici un jurnalist n-ar trebui dat afara la presiunile unui politician…
    si oricum,se vede ca B1 a luat-o rau spre stanga.
    mult succes!

  • Reply
    cinic
    5 iunie 2015 at 16:47

    Bravo Catslin. Keep doing the good job

  • Reply
    Mihai
    5 iunie 2015 at 16:54

    Bravo! Acuma iesim si in strada sa-l dam jos?

  • Reply
    Doina
    5 iunie 2015 at 17:33

    Felicitari! Pe cand aceeasi incrancenare perseverenta in demascarea adevaratilor devalizatori, cei ce au furat milioane de euro din vietile noastre? De ce v-ati repezit la literele din coada alfabetului si n-ati luat-o asa, batraneste cu A{nastase}, B{asescu}, B{erceanu}, B{laga} ,B{oc} O{prea},O{ntanu}!?

    • Reply
      prisacariu
      5 iunie 2015 at 17:35

      daca n-ati avea ochelarii aia de cal, ati gasi si textele mele despre cei mentionati

  • Reply
    Doina
    5 iunie 2015 at 18:38

    Zau? In perioada decembrie 2014 -iunie 2015 ati scris 186 articole , din care, 89 erau despre Ponta, 3 ,4 despre Udrea, 3, despre Basescu{in care nu v-ati exprimat punctul de vedere, ci ati invitat cititorii sa-si spuna parerea,}iar restul, erau despre plevusca.

    • Reply
      prisacariu
      5 iunie 2015 at 19:58

      zău:). normal că am scris de ponta în 2014-2015, că ponta conduce guvernul, de ceilalți am scris cînd erau la putere. logic, nu? exact pe același raționament, o să descoperiți că, pînă să ajungă premier, nu l-am înjurat pe ponta:)

      • Reply
        Doina
        5 iunie 2015 at 21:09

        Si totusi…celor zece ani de domnie basesciana nu le-ati dedicat nici macar jumatate din numarul de articole scrise despre Ponta in doar sase luni. Asta asa,de dragul simetriei. Conform logicii presei tabloide care considera ca orice promovare, fie ea si negativa, e totusi o promovare. inseamna ca dumneavoastra l-ati favorizat pe domnul Ponta in detrimentul domnisoarei matematician Anastase, al domnului inginer Berceanu, al domnului expert in marmura si borduri,Videanu si ultimul, dar nu cel din urma, tatucul tuturor , capitanul de cursa lunga si tupeu gros, basescu.

        • Reply
          pensionara
          5 iunie 2015 at 22:15

          Esti cumva Pha Doino ? Altfel nu-mi explic „iubirea” mai presus de orice vina a sefului tau !

  • Reply
    Mosu
    5 iunie 2015 at 19:15

    Respect si stima,domnule Prisecariu!Nu stiu daca va „incalzeste” cu ceva dar sa stiti ca sunt multi care va sustin…

  • Reply
    Bogdan
    5 iunie 2015 at 19:52

    Felicitari! Erati unul dintre juranlistii pe care ii urmaream cu cea mai mare atentie la B1. Pacat ca postul se Pontizase…

  • Reply
    Lumi
    5 iunie 2015 at 19:56

    Duc dorul „Butonului de panica”. M-am simtit tradata de B1, pe care l-am urmarit pentru ca era una dintre putinele voci critice si lucide ramase in peisaj. A cumparat-o si pe asta Coalitia Raului, alias USL.

  • Reply
    ursu.fara.coada.
    5 iunie 2015 at 22:02

    Pacat ca nu mai sunteti la B1 va urmaream cu placere.Vom fi liberi numai cand vom scapa de borfasii din parlament si din guvern ,in frunte cu plagiatorul.

  • Reply
    moshu49
    6 iunie 2015 at 5:06

    chapeau bas! 🙂
    deşi sînt f supărat că m-ai lăsat şi pînă la 3(trei!) ore pe mîna lui Striblea (pînă şi pe Moş Cristoiu l-a luat moţăiala).
    io zic că ar cam fi cazul să-ţi mai arunci privirea prin „jurnalu’ lu’ puiemonta” că a venit vremea cînd pe prim-plagiatorul-mitoman nici o cisternă cu mir nu-l mai salvează (by timesnewroman.ro) 😉
    se întreabă lumea doctă de ce tocmai pe 5 iunie a fost convocat numitul.
    iaca d’asta: este ziua cînd s-a sunat alarma debarcării din Normandia şi trebuia jubilată, fraierilor, nu a mai fost mîna lungă şi gura spurcată a lui Băsescu.
    sper ca la audierile în dosarul „KazMunaiGaz” să fie adus cu duba.

  • Reply
    ipkiss
    6 iunie 2015 at 7:23

    In sfarsit mama lui Ponta este multumita: fiul ei a fructificat la maxim(um) „sansa” oferita de PSD !

  • Reply
    mariana
    6 iunie 2015 at 9:42

    bravo, Catalin, jos palaria! ce pacat, ca, Oancea nu a inteles ca, a spune un devar este o onoaresi demnitate! acum B1TV pentru mine e, istorie. Catalin, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si muuuuult curaj! noi avem nevoie de ziaristi,informatori de opinie dreapta, ca tine.

  • Reply
    Sile de la Magazie
    6 iunie 2015 at 13:48

    Bravo Catalin. La B1 au pastrat numarul tau de telefon ? Ma intreb daca o sa sune acum in w/e sa vii repede repede la emisiunea de duminica seara sau o sa astepte sa puna Ponta demisia pe masa.
    Continua la fel, suntem cu tine.

  • Reply
    just a friend
    6 iunie 2015 at 14:27

    Felicitari pt perseventa de care ati dat dovada in demascarea acestui lup in blana de oaie, care se credea invincibil si intangibil! Uite ca i-a sunat si lui ceasul…Mult respect ca nu v-ati lasat inghenunchiat de sluga(patronul) lui Ponta de la B1 si ati continuat lupta pt adevar!
    Sper sa va vad din nou la tv cu o emisiune la fel de buna ca si ,,Butonul de panica”.

  • Reply
    Petre
    6 iunie 2015 at 15:17

    FELICITARI !!
    Timpul le va rezolva pe toate, toti hotii transpartinici stiu ca Romania evolueaza chiar daca o face mai greu, drumul e ireversibil iar numarul romanilor care nu se ma lasa influentati de catre propaganda facuta la Tv este limitat si in regres.

  • Reply
    PETRE
    6 iunie 2015 at 15:19

    Ar trebui ca si ministrul justitiei lui Ponta sa-si dea demisia ! Despre demisia lui Ponta : nu,categoric ,nu!
    Demisia Cazanciuc !
    PS marti CSAT !! Cred ca i se va prezenta si lui Ponta si lui Cazanciuc ,dosarul afacerii Sova en detail.
    Interesant ,oare se amana invazia baronilor de luni ?

  • Reply
    Andrei
    6 iunie 2015 at 22:00

    Si mie imi lipsesti de la TV Cataline, oare pe Banciu cat il mai suporta puterea si opozitia ca vad ca da in toti, si in Base mai nou. Ce trist e ca toate posturile TV sunt vulnerabile la presiuni politice. Ce sanse crezi ca are TV-ul lu Turcescu exclusiv online? E asta solutia de viitor? Ne-a ramas doar internetul azi, care nu e accesat decat de jumatate din romani si din aia, majoritatea intra pe fb sa dea laic. sic.

  • Reply
    PETRE
    7 iunie 2015 at 9:16

    no comment
    „Silviu-Sergiu Pentru ca EVZ a scris despre raliurile sale penale si manevrele de la Turceni si Rovinari, V.Ponta a dat in judecata in vrac jurnalisti EVZ. N-au scapat Cristian Vasilcoiu, Vlad Macovei, Carmen Vintila, Mihai Soica, Catalin Antohe, Marius Vulpe si subsemnatul (sper ca n-am uitat pe nimeni).
    Altii au patit-o mai rau. Pe Catalin Prisacariu, Ponta l-a scos de pe sticla, Sova l-a dat in judecata etc.
    In ceea ce ma priveste, Ponta e singurul politician care m-a dat in judecata. Pana acum. Semn ca il rodea tare povestea asta penala. Voia sa descurajeze pe oricine indraznea sa tina subiectul cald.
    Eu si colegii mei am castigat procesele cu Dottore, pentru ca Justitia nu mai e sub talpa PSD. Daca eram pe vremea lui Nastase cred ca eram buni de plata.
    Acum Viorel trebuie sa dea explicatii la DNA. Dreptate pana la capat!”

  • Reply
    misu
    7 iunie 2015 at 17:59

    RESPECT,RESPECT DE 1000 DE ORI JOS PALARIA!

  • Reply
    misu
    7 iunie 2015 at 18:01

    SI DE LA LONDRA SE VEDE CINE E UN JURNALIST VERTICAL FARA COCOSA

  • Reply
    sinsin
    8 iunie 2015 at 15:16

    Domnule Prisacariu, daca nu te-ai considera buricul pamantului, poate ce spui tu, anchetele tale, textele tale ar avea mai multa greutate! Doar stii si tu, cred, ca un text cu greutate nu se scrie abuzand de persoana 1 singular!
    my 2 cents!

    • Reply
      prisacariu
      8 iunie 2015 at 15:18

      e ok, nu le citi:)

  • Reply
    elena
    8 iunie 2015 at 23:17

    Esti ziaristul meu preferat de ceva vreme , imi pari la ora actuala cel mai vertical dintre toti , felicitari , multa sanatate si multa putere ! Eu stiu ca nu esti deloc basist , acuzatiile de mai sus sunt nefondate , pe de alta parte acest buboi din varful politicii noastre a intrecut orice masura , sper explodeze cat mai repede si sa-si arunce mizeria catre amicii sai , poate scapam odata de ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *