Ce nu puteau discuta Dragnea și Ponta la telefon?

Ieri, Dragnea l-a vizitat la spitalul pe Ponta la spitalul din Istanbul unde premierul României și-a operat genunchiul (sursa). Tot ieri, 16 iunie a.c., Ponta era premier și nu prea, după ce și-a delegat atribuțiile vicepremierului Gabriel Oprea pînă pe 19 iunie a.c. inclusiv (sursa). Iar Dragnea, de cîteva săptămîni, nu mai e ministru.
Așadar, cei doi nu au discutat chestiuni guvernamentale care țin de siguranța statului român, astfel încît să fie nevoie de o securizare a mesajului care să facă necesară deplasarea lui Dragnea la Istanbul.

Atunci, de ce nu puteau cei doi vorbi la telefon? Sigur, există și posibilitatea ca vizita lui Dragnea să fi fost pur personală, din grijă și prietenie pentru Ponta. Eu mă cam îndoiesc, dar să o bifăm și pe asta. Dar dacă nu a fost vorba de grijă și prietenie, ce au cei doi politicieni de ascuns de urechi indiscrete? Soarta PSD? Plecarea lui Ponta de la guvernare? Un nou premier?
Sau, poate, cei doi au discutat, de exemplu, despre un atac la Curtea Constituțională, cum am arătat aici? Ori despre strategia lui Ponta de a evita DNA?
Pe de altă parte, ce garanții or fi avut Dragnea și Ponta că nu sînt și urechi turcești indiscrete în spitalul de la Istanbul?
ponta dragnea

You May also Like...

S-au trezit prefecții lui Ponta: davai ceas, davai pistol, davai mașînî! Cum funcționează rechiziția pentru război
6 mai 2014
Majoritatea premierului Oprea: 10% din Parlament
22 iunie 2015
Bolșevicul Iliescu se va pișa pe noi și din mormînt
22 mai 2015
8 Comments
  • Reply
    moshu49
    17 iunie 2015 at 15:35

    adevărat, disperarea e mare şi instituţiile statului trebuie puse sub presiune, ordinea constituţională dată peste cap, ca să se poată pescui în ape tulburi.
    Oprea clamează despre progresul şi interesele României, Tăriceanu nu mai are somn de grija justiţiei iar puşcăriaşul de la Teleorman trage clopotele ca Vasile Roaită sirena.
    va fi vara cînd se joacă o ultimă carte, mai ales că Johannis este îngenunchiat: ori la bal, ori la spital!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    17 iunie 2015 at 17:24

    ,FA,DOINO’
    Va mai aduceti aminte,ca tot veni vorba de urechi indiscrete.
    Bai pe ce cai mari erau PONTA,DRAGNEA,CRIN woow pareau niste titani urcati pe buldozere niste transformers care maturau totul in calea lor,si?????????
    Astazi???????? Avem un premier cit o gamalie,fugar inspaimintat de nici un virf de ac nu-i treci printre fese,un Dragnea puscarias care sta prin boschetii de la Stambul si planuiesc….
    Mai fratilor parca citesc o cronica de grigore ureche ori neculce,SA AJUNGEM IAR LA ‘STAMBUL???????????

  • Reply
    Ce nu puteau discuta Dragnea și Ponta la telefon? - Pe Bloguri
    17 iunie 2015 at 17:36

    […] Sursa: Cătălin Prisacariu […]

  • Reply
    JULES VERNE
    17 iunie 2015 at 18:33

    corect a spus cineva de mai sus : unul sta in boscheti , altul sta in turcia operat ,altul e puscarias etc iar noi , pulimea , bem bere si mancam popcorn uitandu-ne la tot circul asta la televizor bine inchisi in case !

  • Reply
    Oscar
    17 iunie 2015 at 22:28

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=974117552639255&set=a.167286153322403.49266.100001230582208&type=1&theater&notif_t=like

  • Reply
    betronel
    17 iunie 2015 at 23:59

    dom’ reporter… am impresia ca faci risipa de timp si de spatiu de stocare, parerea mea; ne-arati un dragneleorman vesnic obosit si un puiemonta vesnic prost; astfel ai exprimat un titlu si-un articol fix degeaba – tre’a sa lasi doar poza, restul ne inchipuiam si noi 🙂

  • Reply
    corneliu
    18 iunie 2015 at 15:04

    La ce a folosit ,,operatia la genunchi,,? eu presupun ca a folosit la :1.Amanarea confruntarii cu DNA, 2. fuga lasa de raspundere pentru porcariile care se vor intampla prin parlament 3. Starnirea lacrimilor prostilor din grija fata de ,, marile dureri.. pe care le are plagiatorul, minciunosul si hotul nostru ( al lor) drag. Daca durerile sunt asa de mari si ruperile de menisc asa vechi cum naiba de se intampa ca plagiatorul totusi juca baschet si se plimba doar schiopatand usor ( sau poate teatral )?Nu cumva se foloseste reteta Bradisteanu?( faplicata lui Nastase) sau reteta folosita de C Nicolescu de la Arges?

  • Reply
    antijohanis
    18 iunie 2015 at 23:12

    cititi si printre randuri
    nu a spus jigodia asta ca s-a dus in turcia ptr liniste ?
    nu pentru operatie e acolo
    nu s-a dus dragnea acolo unde e liniste ?
    au nevoie de liniste sa mai dea o lovitura
    si a mai spus dragnea ca se mai duce daca tre.
    acolo nu e microfoane?
    alooo-SRI
    mama lor de banditi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *