Viorele, i-ai plătit apartamentul lui Niro?

Daciana Sârbu și Victor Ponta, europarlamentar și premier, soț și soție, au împreună două apartamente în Central Park, un complex rezidențial din București construit de Dumitru Nicolae (zis și „Niro“). Daciana Sârbu a menționat în declarația de avere că a plătit pentru apartament aproape 770.000 de lei noi. Victor Ponta nu a trecut nici un preț.

Pe 11 ianuarie 2007, Daciana Octavia Sârbu a încheiat antecontractul cu numărul 15 (vezi foto alături) prin care achiziționa un apartament în complexul rezidențial Central Park, aflat în spatele sediului Poliției Române. Conform declarației de avere a Dacianei Octavia Sârbu, apartamentul a costat 766.000 de lei noi. Cinci ani mai tîrziu, la începutul lui 2012, Victor Ponta cumpăra un apartament în același complex rezidențial. Dar nu de la Central Residential Park S.A., dezvoltatorul proiectului imobiliar, cum făcuse Daciana, ci de la G & F Real Estate and Construction SRL (care cumpărase, anterior, mai multe apartamente în Central Park). În cazul lui Ponta însă, suma de achiziție este confidențială și nu apare în nici una din declarațiile de avere ale premierului.
Continuarea, aici.
ponta oprea niro
(sursa foto)

You May also Like...

Turnătorul Felix o amenință pe Kovesi. Astfel de amenințări merg la unii judecători. Cazul ultimei amînări a dosarului ICA
12 iunie 2014
Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret
30 iunie 2015
EXCLUSIV Ministerul Educației admite că Academia de Securitate a lui Oprea nu respectă legea
21 aprilie 2016
8 Comments
  • Reply
    moshu49
    19 iunie 2015 at 11:21

    şi Cornu şi Central Park … şi cîte şi mai cîte.
    cît de idiot trebuie să fi ca să te bagi în atîtea?
    păi sănătos să fie şi cît mai mulţi ani cu executare! 🙁
    ps: pe sticlă nu vrei să mai apari, „jurnalu’ lu’ puiemonta” l’ai băgat la sertar ca mai nou să te dai la Victor-Viorel? nu-i frumos. 😉

  • Reply
    flea
    19 iunie 2015 at 15:37

    cum adica sa-i plateasca apartamentul lui niro? da’ ce mita se plateste? nu, mita se ia. logic.

  • Reply
    Gabriela
    19 iunie 2015 at 16:34

    Pai daca in declaratia de avere a Dacianei Ponta apare ca fiind platit, de ce sa il mai plaeasca si Victor Ponta? Nu stiu daca sunteti casatorit sau daca aveti prietena sau prieten. Dar de dragul argumentului sa spunem ca aveti. Asadar: dumneavoastra cand va cumparati, sa spunem, doua saorme pentru o cina romantica, dupa ce le mancati, ce faceti? va trimiteti jumatatea sa le mai achite o data? Chiar daca nu imi publicati comentariul, incercati sa-l intelegeti. Dupa ce l-ati inteles, memorati-l. Altadata cand va mai incumetati la rationamente aduceti-va aminte de episodul acesta jenant si mai verificati odata.

    • Reply
      prisacariu
      19 iunie 2015 at 16:54

      gabriela, iartă-mi directețea, dar: ești foarte proastă. pentru că daciana are un apartament din 2007 (plătit, cf declarației de avere) și viorel încă unul, cumpărat în 2012, despre care nu știm daca e plătit.
      deci, mai manîncă tu o shaorma romantică, poate-ți aduce sporul de neuroni necesar. memorează mesajul etc.
      P.S. pe bune, ești foarte proastă, îmi e rușine că stau de vorbă cu tine, fie și așa, aici, la comments. da’ ești pontacă, e firesc…

      • Reply
        Gabriela
        19 iunie 2015 at 18:39

        He, he, am comis-o.
        OK, e timpul pentru o saorma. Dubla.

        • Reply
          prisacariu
          19 iunie 2015 at 18:47

          pofta buna:)

          • bunica sabela
            19 iunie 2015 at 19:14

            Cre’ ca „Gabriela” e de fapt pontanacu’ sub „acoperire”, ca prea e „jenant”… mi s-au strepezit ochii de la atata rosu violent, nenicule !
            Dupa „operatia foarte complicata” l-o fi lasat Erdogan flamand in spital, sireacu’, asa ca viseaza … la shaoarme colcaind de „romantisme” … si probabil si de alte „isme” !

  • Reply
    Pictor Vonta
    20 iunie 2015 at 17:31

    Dom’ne, eu am o problemuta … hac!… eu cu cine votez? … hac!… nu! asta stiu deja… si mai stiam ca Octavia e Skoda, mai nene, nu Dacia(na)… ce ti-e si cu masinile astea… e clar… tre’ s-o las mai usor cu bautura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *