Oancea, DNA zice că ai făcut bișniță cu știri la B1. Fii tupeist, someaz-o pe Kovesi să-ți plătească 50.000 de euro despăgubiri!

La final, dragă Sorin Oancea: reprezinți unul din modelele cele mai nocive de mogulaș de presă din România anului 2015, ai o mentalitate de mic bișnițar valutist nouăzecist care folosește televiziunea ca pe o tarabă cu mizerii pe care le vinzi în interesul cui dă mai mult. O vreme, m-ai păcălit că ești inteligent. De fapt, ești doar șiret, ai acea viclenie pe care ți-o dă școala vieții și anturajul populat cu șmenari mai bogați și mai influenți decît tine, la statutul cărora aspiri. Dar la care nu, nu vei ajunge. Pentru că vremea bișnițarilor de succes a trecut, chiar dacă tu nu înțelegi asta încă.” (sursa)

N-au trecut nici două săptămîni de cînd scriam ce tocmai ați citit mai sus. Timp în care frustrarea bișnițarului s-a revărsat plenar prin amenințări la adresa mea cu procese, plîngeri penale, somații, avocați. Toate oficial, poate mi se face frică și plîng pe la ușa lui. Nu, nu mi se face frică de bișnițari, doar îi privesc cu milă și cu o oarecare curiozitate rece, acea curiozitate aproape științifică a celui care descoperă un exemplar care crede că specia lui e în vîrful lanțului trofic, deși toate datele arată că, de fapt, specia lui e aproape dispărută.
Dar să revenim: după unsprezece zile de la textul meu, care l-a sufocat pe bișnițar, DNA vine și-i aplică șmenarului (hai, Oancea, nu te supăra, e doar pamflet, cum ar zice Banciu, căruia îi găzduiești emisiunea plină de înjurături și porcării care nu te deranjează deloc) o lovitură eficientă. Într-un document oficial al DNA apare următorul pasaj: „În cazul ROMPREST, Vlad Moisescu a solicitat ca parte din procentul stabilit de 10% – 15% să fie plătită prin achitarea contravalorii unor servicii de publicitate către B1 TV, România TV, prin care îşi asigura protecţie atât lui, cât şi lui Chiliman Andrei şi Ioana Costescu. Această protecţie consta în faptul că nu apărea nimic negativ despre ei în mass – media, iar dacă în mod întâmplător ar fi apărut ceva aceştia ar fi avut capacitatea să oprească speculând relaţia contractuală.” (sursa)
Mda, Oancea… Ce ar mai fi de zis? E trist cînd bișnițarii sînt devoalați atît de sec, pentru că aura lor de influență și de putere se dovedește a fi fost doar o banală și ieftină cenzură pe bani. O mistificare. Un șmen.
Dar, Oancea, eu zic să nu pici în depresie, uite ce trebuie să faci: îl suni tu pe avocatul ăla belicos al tău care a amenințat, în numele tău, că-mi face plîngere penală și mă trage pe roata instanțelor și-mi ia boii de la bicicleta din aur cu care mă plimb eu prin oraș și-l rogi să-i tragă un perdaf de ăsta avocățesc cum știe el mai bine și șefei DNA! Hai, Oancea, că poți! Dar să o fiarbă la foc mic: mai întîi, să-i trimită niște somații cum că-i ceri minimum 50.000 de euro în trei zile, apoi 1% penalități pe zi dacă nu plătește; după aia, să o amenințe pe Kovesi, care ți-a stricat imaginea aia de rafinat intelectual de RATB, că îi face plîngere penală, eventual la DNA!!! Și, cu asta, gata, ai pus-o cu botul pe labe, cum și-a permis ea și cu procurorii ei să se ia tocmai de tine?!
b1

You May also Like...

Băsescu, Drăgotescu și peruca
20 decembrie 2014
De ce e atîta frică acră și agresivă la Antena 3?
3 iunie 2015
Iohannis, înjurat cu (P) pentru summit-ul UE de la Sibiu. Articol identic în mai multe publicații
8 mai 2019
12 Comments
  • Reply
    virgilius
    20 iunie 2015 at 3:08

    🙂 Adresa de mail ataşată acestui pseudonim, o ai Mister P. Nu trebuie decât să îţi pui dorinţa care trebuie şi avocatul Diavolului Însuşi te va apăra 🙂
    P.S. Preţ negociabil 🙂

  • Reply
    bunica sabela
    20 iunie 2015 at 8:46

    Balaoaches-oancea asta nu cumva e unul din „oamenii varanului” infiltrat la B1 ?
    Nu cumva a fost, pana acum vreo cativa ani, nu stiu ce maaare „dereftor” pe la haznaua3 ?
    Cum e turcu’-i si pistolu’ !

  • Reply
    Vali Florea
    20 iunie 2015 at 10:26

    Cam offtopic, dar nu mă pot abține: https://www.youtube.com/watch?v=oSZpqNp1tZQ

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    20 iunie 2015 at 10:43

    ,O ZI DIN VIATA GAGESTEANULUI MAMALIGAR-ION CRISTOIU,CLIENTUL LUI OANCEA’
    Voi fi tendentios si necrutator ,atingind probabil corzile sensibile multora care nu merita tratamente de acest gen.
    Dar sa nu bat cimpii si sa revin la ,cestiune’ si sa reamintesc tuturor ca,unul ca Oancea nu ar putea exista si traii fara ca indivizi gen GAGESTEANUL ION CRISTOIU sa nu-si reverse peste noi frustrarile si rautatile acumulate pe parcursul vietii sale insipide incolore,si inodore,de om lovit de mama natura.
    Nu am un fix in ce-l priveste dar in acelasi timp omul reprezinta o tipologie umana,a parvenitului scos din intunericul bordeiului de moldovean sarac,si cocotat de un regim comunist criminal in pozitii in care avea doua misiuni clare si precise:
    1-Sa fie un soldat disciplinat,supus,docil si slugarnic cu stapinii lui COMUNISTII.
    2-Sa fie necrutator pina la anihilare cu toti cei care devin PERICULOSI PT CEEA CE INSEAMNA DIRIGUITORII COMUNISTI SAU SISTEMUL CRIMINAL SI TICALOSIT dar si tradator de neam.
    Este eronat sa credem ca OANCEA,tarabagiu joaca parsiv si mizerabil doar de dragul banilor,NU DOMNILOR SI DOAMNELOR,acest individ,ca si CRISTOIU este profund atasat de LUMEA PARVENITILOR TICALOSI,au acelasi A.D.N. si la fel ca VAMPIRII CARE SUG SINGE UMAN,cind se simt in pericul ataca si distrug tot ce cred ei ca ar reprezenta un pericol……..
    Ieri au aparut stenograme care II FAC PRAF TOATE TEORIILE PE CARE CRISTOIU LE-A VENTILAT TOATA SAPTAMINA,si ce sa vezi pt astazi TARANUL MAMALIGAR DIN GAGESTI gaseste cu cale sa devina comentator de monden si can-can,incercind astfel,ALATURI DE TICALOSII DE LA ROMANIATV SA PUNA BATISTA PE TAMBAL SI SA ASCUNDA FAPTUL CA TICALOSIILE PESEDISTO-PENELISTE,DECI USELISTE,NU CA DEPASESC CU MULT TOT CE-AM CREZUT NOI,dar ii face pe pedelisti sa arate ca niste prostovani…………
    Daca pensiile nesimtite ale parlamentarilor mi se par INTOLERABILE,nu ma sfiiesc sa spun ca nu doar SECURISTII,MILITIENII ACTIVISTII DE PARTID(FOSTI PECERISTI) FOSTI MAGISTRATI CARE AU SERVIT COMUNISMUL,DAR SI INTELECTUALII PROLETCULTISTI GEN CRISTOIU,BUZURA,BREBAN WC TUDOR ar trebui sa iabe soarta cruda a milioanelor de romani,COTIZANTI SI CONTRIBUTORI,care traiesc cu 5-600 de lei pensie,iar putorile care au ajutat sistemul comunist astazi pe cel pesedist,se lafalie,fac excursii se plimba prin lume ca ,NISTE PENSIONARI TICALOSI…….
    Oare cind duc mina la gura sa-si ,INFULECE CRAPELNITA,cei ca,ION CRISTOIU,nu au nici o remuscare?????????????????

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    20 iunie 2015 at 12:17

    ,PARTEA A DOUA-VASLUIANUL MAMALIGAR,CATALIN STRIBLEA-SEF DE TARABA LA B1′
    Afara e o cumbinatie distrugatoare intre reprize de ploi mocanesti si reprize de ploi cu bulbuci,care ma fac sa ma gindesc cum sa muiat asfaltul de Gagesti si sa transformat,in GLODUL LUTOS SI CLEIOS DE CARE ION CRISTOIU nu va scapa toata viata lui,asa ca am timp sa ma imbib cu tot felul de sentimente amestecate.
    Am trecut in revista blogul lui ADRIAN NASTASE,woooooooow,pffffffffffffff,ce aer greu,imbisit,pffffffffff,mai oameni buni un damf greu de obiala cazaceasca ma izbit in nari,cind am patruns in birlogul lui Bombonel,pfffffffff,patriotism gretos generat de niste descrierati,guri pline de rumegus si limbaj de lemn,nostalgii incredibile si o cocluzie-VOR FI SALVATI DOAR DE DOCTOR LUT CU SEDINTE PRELUNGITE DE ULTR-SUNTE PE FRECVENTE JOASWE SI FOARTE JOASE EMISE DE CLOPOTELE UNEI BISERICI,CARE ACCEPTA SA-I POMENEASCA SI PE TILHARII TICALOSI.
    Dupa incursiunea in birlogul lui NASTASE,mi-am zis ,stai asa,sedinta de MASO-SADO,este incomplecta,si uite asa,am ajuns la FRATELE CATALIN STRIBLEA VASLUIANUL rebreduit la ordinele lui GHITZA,in slusbasul de incredere pe post de sef de TARABA LA OANCEA.
    Dau eu sa citesc incordindu-mi la maximum rabdare si nu mica mi-a fost mirarea cind dupa ce am terminat de citit,de rumegat si mestecat concluzia a tisnit ca VOMA DINTR-UN ADOLSCENT DUPA PRIMA BETIE CRUNTA………
    CRISTOIU,NASTASE,USERII DE PE BLOGUL LUI NASTASE,STRIBLEA,sunt imposibil de deosebit si ori cit de mult as fi dorit eu sa gasesc o urma de nuanta,de discernamint…………..INEXISTENT-MESAJUL ESTE ACELASI:
    D’omle nu infractorii si penalii sunt vinovati,ei,as de unde,BINOMUL astia e vinovati ca astia nu se mai pot satura si ca iau jurat credinta lui nichipercea………..
    Nici nu stii ca sa faci,sa rizi,sa te enervezi si sa sari in masina sa-i cauti si sa-i intrebi daca nu vor sa se faca mici,mici,mici de tot gata sa se intoarca la origine de unde au venit…………

  • Reply
    just a friend
    20 iunie 2015 at 13:24

    Oancea? Un ordinar pe care il slugaresc alti ordinari ca el: Banciu,Striblea chiar si Irina Petraru imi da aceasta impresie.Ma bucur ca adevarul si-a facut loc printre atatea minciuni, Va felicit pt articol si mai ales ca nu va dati batut in lupta pt demascarea nemernicilor, care odata ajunsi in posturi cheie incearca sa ne influenteze gandirea.

  • Reply
    dana
    20 iunie 2015 at 14:53

    stiu ca n-o sa publici comentariul, dar e doar o intrebare nevinovata: nu ai lucrat pina nu demult la b1? nu ai lut si matale bani de la udrea, niro, chiliman…? ca doar ei va plateau salariile! hai sa ne dam maica Tereza…ce penibil!

    • Reply
      prisacariu
      20 iunie 2015 at 15:23

      ca să fiu culpabil pentru banii de la udrea, niro, chiliman etc., trebuie să fi fost îndeplinite două condiții:
      1. să fi știut că banii vin de la ăia (dar, ce să vezi, eu nu-s fiscul, să văd de unde lua oancea bani);
      2. să fi prestat în favoarea lui udrea, chiliman, niro etc., ceea ce nu s-a întîmplat.
      știi cum e? ca și cum, dacă ți-ai cumpăra țigări de la magazinul din colț iar alea ar fi țigări de contrabandă timbrate în garajul vînzătorului, tu ai fi complice la contrabandă.
      astfel, argumentul ăsta de căcat cu x și y care îmi plăteau mie salariul nu ține.

      • Reply
        dana
        20 iunie 2015 at 18:33

        da’ cind te aratai ingrijorat (de s-a enervat calmul valentin ionescu!) de soarta lu’ cocos alin ca era bietu’ de el molestat, cum se cheama? oare nu stiai ca poporul a fost si e molestat de sleahta asta de golani? e cam penibila scuza….

        • Reply
          prisacariu
          20 iunie 2015 at 19:28

          eu, personal, nu am fost îngrijorat nici de cocoș, nici de udrea, nici de băsescu și nici de altcineva, doar am preluat o informație din presă referitoare la un posibil abuz asupra lui cocoș jr și am conectat informația asta cu restul datelor din dosar. tentativa ta de doi lei de a manipula o emisiune care, oricum, se poate vedea și acum pe net, iarăși nu ține.
          P.S. struct principial vorbind, nici un abuz din arest sau închisoare nu e ok, indiferent cine e victima. sîntem, totuși, în secolul al XXI-lea, nu în evul mediu. dar, mă rog, unii sîntem, tu nu pari să fii.

  • Reply
    Mihut
    21 iunie 2015 at 10:54

    Verifica legatura intre Oancea si Daniel Moldoveanu fost consilier al lui Basescu. Piate o sa dai de cateva milioane euro, trafic de influenta, masonerie si judecatori aserviti

  • Reply
    liv stomer
    25 iunie 2015 at 19:55

    boii de la bicicleta din aur cu care mă plimb eu prin oraș
    Serios, dle Prisacariu? Pai poate atunci ne plimbam o tura impreuna, sunteti una din putinele persoane cu care mi-as dori sa fac o bicicleala!! =D Si berea de dupa o dau eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *