Regiunea separatistă Teleorman

Când procurorii DNA se vor apropia foarte mult de el, Liviu Dragnea se va retrage în Teleorman, va închide granițele județului, va returna Bucureștiului toți funcționarii și își va lipi opozabilul drept pe butonul nuclear.

Ieri, președintele PSD a participat la festivitatea deschiderii anului universitar la Facultatea de Științe Inginerești Agricole din Alexandria a Universității “Valahia” din Târgoviște. Prima știre din acest enunț este, evident, că la Alexandria există o facultate. De fapt, e mai grav, există trei: nu doar cea agricolă, ci și una de turism și alta de administrație publică. Ce e drept, facultatea de administrație publică este chiar necesară în Teleorman, mai ales când ne amintim că un teleormănean (Dragnea Nicolae Liviu, după actul de identitate) a reușit performanța ca legea descentralizării administrative – pe care a propus-o ca proiect în Parlament – să fie declarată integral neconstituțională (de către Curtea Constituțională, nu de vreun “expert” de la partidul concurent). Nici facultatea agricolă nu e de lepădat, județul fiind tot o câmpie moromețiană. Facultatea de turism nu prea face parte din peisaj, dar e de presupus că va educa viitorii investitori în plajele braziliene sau de prin alte paradisuri solare și fiscale.
În orice caz, am fost atât de surprins că există învățământ universitar în Alexandria, încât m-a lovit epifania: Dragnea transformă Teleormanul în Teleormania. Astfel, prin transferul de la statul român al insulei Belina și a unui braț de Dunăre, cel cunoscut ca Livinho a urmărit să-și asigure ieșirea la mare, ca orice stat care știe ce-i bine pentru el. Acum, iată, are și învățământ superior, un stadion nou a fost deja bugetat, de drumuri ca-n palmă s-a ocupat Tel Drum ani de zile, cu Ungaria lui Viktor Orban a încheiat deja relații diplomatice (când a sunat acum vreo săptămână să discute despre nu știu ce liceu din Târgu Mureș) și, mai nou, aud că se retehnologizează ceva pe la centrala de la Cernavodă. Sper că nu e nimeni atât de naiv încât chiar să creadă asta când, de fapt, totul e doar un pretext pentru ca Dragnea să subtilizeze tehnologie nucleară pe care s-o mute în Teleorman, unde să construiască o bombă atomică (eventual, cu specialiștii de la Facultatea de Științe Inginerești Agricole, după modelul strămoșesc “leag-o cu sârmă și merge!”).
Finalul aventurii e previzibil: când amenințarea DNA se va transforma în ultimatum, Dragnea va transforma Teleormanul în regiune separatistă și, apoi, în statul independent Teleormania, recunoscut de Federația Rusă și niște sateliți ai lui Putin și va amenința Europa cu bomba atomică în caz că Laura Codruța va cere mandat de arestare. Kanieț filma. (sursa)
dragnea

You May also Like...

Băsescu, Drăgotescu și peruca
20 decembrie 2014
Unde scriu
24 iunie 2015
Oancea, DNA zice că ai făcut bișniță cu știri la B1. Fii tupeist, someaz-o pe Kovesi să-ți plătească 50.000 de euro despăgubiri!
19 iunie 2015
2 Comments
  • Reply
    moshu49
    5 octombrie 2017 at 11:07

    ca pensionar de drept comun și trăitor al vremilor apuse (sau mă înșel?), din cele de mai sus m-a speriat fundalul din foto. parol, nu glumesc!

    • Reply
      prisacariu
      5 octombrie 2017 at 11:17

      de aia am și ales poza aia. sau, mai bine zis, de aia au și ales ei cortina aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *