Numai șobolanii se îngrașă în mizerie. Dragnea, exemplul suprem

În jurul domeniului de nabab al lui Dragnea din Teleorman, oamenii subzistă. În timp ce șeful PSD prosperă într-un castel înconjurat de un vast gazon tuns englezește, asezonat cu piscină și teren de tenis, conjudețenii lui se târăsc de la o zi la alta pe drumuri proaste, trăind, în majoritate, din salariul minim pe economie, într-un județ în care agricultura – activitatea de bază din Teleorman – nu reușește să hrănească pe toată lumea.

Totuși, din acest pol al sărăciei din sudul țării, Dragnea și-a construit prin intrigi, ticăloșie și viclenie o scară contorsionată pe care a urcat până într-un punct din care poate controla toate resursele țării: cea de premier informal (doar informal, deocamdată, blocat fiind de o condamnare și de o lege). În ultimii ani, șobolanul îngrășat din mizeria pe care a gestionat-o și întreținut-o la Teleorman a încercat să-și perieze blana slinoasă investind în costume scumpe, consilieri evrei exorbitanți și, mai ales, în minciuni colosale menite să îi aducă exact voturile celor pe care i-a parazitat: săracii deznădăjduiți ai României.
Ca oricărui șobolan, nu inteligența îi lipsește lui Dragnea. Ci orice urmă de moralitate și o sămânță cât de mică de discernământ. Iar azi, mai mult ca oricând, Dragnea e un șobolan încolțit, riscă să ajungă la pușcărie. Și va face orice să scape (un plan, aici).
liviu-dragnea-cariat

You May also Like...

Vlasov nu mai doarme unde doarme Mona Pivniceru. Cel puțin deocamdată
19 martie 2014
De ce e atîta frică acră și agresivă la Antena 3?
3 iunie 2015
turcescu.ro s-a reactivat
23 septembrie 2014
4 Comments
  • Reply
    A.
    14 ianuarie 2017 at 19:32

    Cand a inceput colaborarea cu R.L.?
    Cum se vede, n-am mai trecut pe aici de mult – azi brusc mi se face dor…

    • Reply
      prisacariu
      6 februarie 2017 at 9:16

      de colaborat colaborez de vreo trei-patru ani, dar ceva mai abitirdin august anul trecut

  • Reply
    suedezul
    26 ianuarie 2017 at 12:11

    Ai dreptate stimate domn.Problema care se pune este cum a ajuns aceasta,,lepra,,sa corupa un judet si acum o tara?Raspunsul este la alegatorii(vii sau morti)si la,la,onorabilii judecatori.

  • Reply
    nik
    6 februarie 2017 at 6:07

    king rat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *