Fata lui Dragnea învață șmecheria după manualul unic al beizadelelor

Genți de mii de euro și o mașină de 40.000 de euro. Astea ar fi, conform presei tabloide, cadouașele de la tăticu’ ale Alexandrei Dragnea, fiica mai celebrului ei tată. La numai 22 de anișori, să nu uităm să precizăm asta.

După cum zice wowbiz, „Mostenitoarea politicianului, Alexandra (22 ani), este o tanara care a stat departe de localurile mondene, nu a fost implicata in scandaluri si a avut intotdeauna rezultate bune la invatatura, la BAC obtinand media 9,78 (…) Alexandra este studenta la Facultatea de Limbi Straine, avand de mica o inclinatie catre acest domeniu, iar in timpul liber calatoreste prin tara, merge la cinematograf, la teatru sau la concertele iubitului ei, Alex Mataev, un artist cu potential care s-a afirmat la un concurs de talente. (…) In ceea ce priveste vestimentatia protagonistei noastre, trebuie sa mentionam ca domnisoara Dragnea este adepta unui stil discret, casual, dar accesoriile pe care le poarta sunt invariabil de la branduri celebre. Altfel, este o femeie naturala si se machiaza foarte rar pentru ca are un ten superb si trasaturi care nu au nevoie de farduri (…)”. (sursa)
x3
Conform sursei citate mai sus, fata lu’ tata se dă cu un BMW X3 de vreo 40.000 de euro, după cum se vede și mai sus.
Acum trei ani, Alexuța lui Livache arăta și poporului domeniul lu’ tata, ăla de se află pe două străzi, nu a încăput pe una singură: „Luați și voi o pauză de la precampania pentru prezidențiale, de la discuția despre megadosarul DNA Microsoft, de la furia că aveți salarii mici și pe Ponta-l doare-n spatele Guvernului. De ce? Pentru că avem o știre de maximă importanță pentru țară: vicepremierul Dragnea are o fată, fata are un iubit, iubitul are un videoclip muzical, videoclipul are în el un domeniu imobiliar de lux și domeniul îl are ca proprietar fix pe Dragnea. Mustață ăsta social-democrat, deci, ne pune și el să-i numărăm ouăle, ca ilustrul pușcăriaș Năstase. Dar, spre deosebire de Năstase, el nu are găini la Cornu, ci la Alexandria și, mai ales, e mult mai transparent decît Năstase: ne arată video roadele munculiței lui de o viață!” (sursa)
 

You May also Like...

DOCUMENT EXCLUSIV Mihai Tudose a cerut dărâmarea gardurilor de la Guvern, Parlament și Președinție și desființarea posturilor de pază
25 octombrie 2017
Doar necalificații mai pot munci azi în România lui Dragnea
14 februarie 2018
VIDEO Mitropolitul Banatului, laude deșănțate la adresa lui Mircea Badea, un dezechilibrat care instigă la violență
29 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *