Dragnea a pus toate limbile primite de la lingăii Antenei 3 pe site-ul Camerei Deputaților

„Permanent s-a vorbit despre faptul că România poate redeveni grânarul Europei. Mai puternici decât Franţa, decât Germania? Greu de crezut şi totuşi există domenii unde performanţa agricolă e pe locul I în UE. Veţi vedea detaliile. Şi după aceste subiecte vom avea şi o discuţie serioasă şi sinceră cu preşedintele Liviu Dragnea, cel mai important şi influent om al actualei guvernări, cel care decide tot ce se întâmplă în guvern, în partid şi în majoritatea parlamentară, alături de Călin Popescu Tăriceanu.”

V-a plăcut ce ați citit mai sus? E doar o mică mostră din discursul cu care și-a început o emisiune la Antena 3 un nene numit Radu Tudor. Aici, transcriptul integral al ziselor din platou. „Aici”, adică, dacă ați fost atenți, pe site-ul Camerei Deputaților. Dar acolo, pe site-ul unei camere parlamentare a României, nu veți găsi doar o singură emisiune la care a fost Dragnea la TV, ci nu mai puțin de 28. Da, 28 de băloșenii sinistre și toate au fost puse, în transcript, pe site-ul Camerei Deputaților, aici.
Din curiozitate și masochism, am prestat o mică numărătoare. Astfel, din decembrie 2016 până în prezent, s-au adunat acolo 28 de emisiuni la care Dragnea s-a prezentat. Aproape trei lunar, deci. Din cele 28, 17 au fost la Antena 3. Cam două treimi, deci. Alte nouă emisiuni au fost la geamăna Antenei, România TV. Celelalte două au fost așa: una la B1 TV și cealaltă la Radio România Actualități.
dragnea interviuri
Pentru ceva greață, iată și alte exemple din „interviurile” date de Dragnea. Într-unul, Ciutacu glăsuia așa: „Am auzit de la domnul general Iliescu atât într-o intervenţie telefonică în direct la mine în emisiune, cât şi după audierea la comisia SRI, că ar fi existat un plan concret de distrugere a PSD, concretizat prin întâlniri la sediul SRI, între doamna Kovesi şi domnul Dumbravă, faimosul general cu câmpul tactic, în care s-ar fi stabilit care sunt ţintele de la vârful PSD din judeţe care urmau a fi executate în săptămâna următoare întâlnirilor.” (sursa)
Gâdea a lovit și el cu o minge la fileu demnă de cel mai bălos blat: „Într-un document al Wikileaks vedem cum un consilier al doamnei Monica Macovei merge la ambasada Statelor Unite și povestește ce a văzut în dosare. Și vorbește despre faptul că sunt magistrați spionați cu privire la relațiile lor sexuale extramaritale, că aceste informații se folosesc pentru șantaj. Citind acel document, ți se face părul măciucă. Cum, Doamne iartă-mă, a avut Cristi Danileț acces la aceste dosare și cine a stabilit că poate să citească acele dosare? Cine a stabilit că are calitatea? Să te duci să povestești ce ai văzut în aceste dosare, chiar și la o ambasadă, care este rolul, care este rostul, care este logica acestor lucruri? Este partenerul nostru strategic. Este partenerul pe care ne bazăm cel mai mult. Dar, pe de altă parte, a vinde astfel de informații, a vorbi despre ce vezi acolo este de o gravitate extremă.” (sursa)
 

You May also Like...

Norica Nicolai a luat 1.000 (O MIE) de euro ZILNIC de la Parlamentul European în 2018
26 iunie 2019
Proasta și milițienii
9 ianuarie 2018
Refugiații stau în mizerie, da' se dă cu var, ceaușist, pentru generalul cu patru stele verzi pe pereți Oprea
3 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *