Dragnea, cel mai prost politruc din România: a cerut bani de la Ministerul Educației pentru o școală din Teleorman care, prin lege, e finanțată de la bugetul local

Dacă-l dau jos de pe tractor și-l pui în Porsche, Dragnea nu va fi mulțumit până nu va atârna de bara din spate a bolidului un plug, o grapă sau orice utilaj agricol. În politică, Livache face la fel, cum a învățat el la Partidul Comunist, când era tânăr: totul se dă de la centru, dacă vrea partidul. Dacă nu, nu, mori.

În 2014, Liviu Dragnea nu era doar deputat PSD, ci și ministru al Dezvoltării. În calitate de parlamentar, Dragnea are dreptul să facă interpelări. În mandatul 2012 – 2016, Livinho din Teleorman a avut o singură interpelare: asta.
dragnea interpelare 1 dragnea interpelare 2
Practic, parlamentarul Dragnea îi cerea, după cum ați văzut, ministrului Pricopie de la Educație să dea niște bani unei școli din Teleorman care nu mai avea nu știu ce materiale. Iată răspunsul ministrului.
dragnea raspuns interpelare
Practic, Pricopie s-a scuturat pe Dragnea. Legal, nimic de zis. Adică i-a zis că nu e treaba lui de ministru să dea bani la școli locale, că, LEGAL, e treaba autorităților locale. Deci, Dragnea, în prostia lui, trimisese greșit interpelarea.

You May also Like...

UNPR vrea pensii speciale pentru jurnaliști (?!), Guvernul zice că nu are bani din cauza noului Cod fiscal
22 septembrie 2015
VIDEO Cum convingi pe unul adus la miting la Dragnea să îmbrace un tricou cu PSD: "Îmbracă-te! Ți-e rușine?"
20 aprilie 2019
Nici o normă juridică nu-l împiedică, toate legile morale îl obligă pe Oprea să plece
6 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *