Inspectoarea școlară demisionară oribil fotoșopată, apărată feroce de șefa TSD Arad

O mai țineți minte pe fotoșopata penibilă care a fost numită inspector școlar la Arad? Și, după ce poporul și-a dat cu părerea despre impulsurile ei autoartistice postate pe Facebook, a demisionat? Ei, nefericita are o apărătoare.

Iar apărătoarea are un nume: Ingrid Iordache. Și este pesedistă. Nu orice pesedistă, ci tesedistă. Ba chiar de frunte. La Arad. Ce mai, Ingriduța e șefa TSD Arad. În calitatea asta a ei de politiciană, tesedista a scris așa (tot pe Facebook): „O cunosc pe Violeta. Este o profesionista in ceea ce face, cu atitudine si mereu ferma!
Trebuie sa recunosc intr un final ca am fost extrem de revoltata ca presa a vehiculat in functie de cum arata o persoana capacitatile sale intelectuale. Pai stati sa va amintesc, cumva voi, cu burtile pe afara, cu probleme penale ori frustrari interioare va simtiti mai intelectuali pt ca aveti un asemenea „avatar”?! Cumva judeci o femeie pentru ca e femeie ori pentru ca e foarte frumoasa?! Nu cumva singurii cu probleme sunteti voi, cei care judecati un om fara sa l cunoasteti?! Nu cumva voi ar trebui sa raspundeti pentru misoginism si pentru ca aveti o lipsa acuta de personalitate, asa incat sa te „duci cu valul” mass media, si sa ataci gratuit un om de valoare, fara sa l cunosti?!
I am spus si Violetei ca a facut o greseala ca a demisionat. Este in masura sa raspunda oricarei intrebari din domeniul in care se afla, dar ce sa vezi?! Spre deosebire de complexatii grabiti sa o judece, ea are bun simt si tace!
Mai intelectual esti atunci cand stii sa taci, mai ales ca oamenii sar la gatul ei fara vreun argument fondat, iar ea stie, ca un cadru didactic competent, sa linisteasca apele cu calmitate si tacere.

varga
Când nu o apără pe „Violeta”, Ingrid Iordache se pozează cu Daea și Dragnea la vaci (serios, oamenii erau în vizită de lucru la vaci, pe la Arad), ca orice tesedistă.
cu dragnea daea etc
Sau cu Fifor și Căprar (serios, așa-l cheamă pe umflatul din stânga pozei, e șef la Comisia de Apărare a deputaților), la parlament.
cu fifor
Dar nici în timpul liber nu renunță la crezurile ei social-democrate îndrăznețe de crezut în România.
popular
Iar de aici până la duck face nu e decât un click (ea e cea din dreapta, a nu se confunda cu ruda de gradul unu din mijlocul pozei).
duck face
Și, în cele din urmă, transparență aproape totală, cum îi șade bine oricărui politician, fie și aspirant.
la mare
Ca să nu existe inutile discuții ulterioare, toate aceste imagini sunt aruncate în nemărginirea internetului de către șefa TSD Arad, cu naturalețe și aplomb, fără nici un soi de protecție. E de presupus, deci, că cetățenii le pot nu doar vizualiza, ci și transmite unii altora, fotografiile constituind oferta electorală a TSD Arad.

You May also Like...

Ponta nu vrea tratament preferențial la spital, ci la bal. Balul securiștilor acoperiți și al plagiatorilor
21 iunie 2015
Cum plătim noi delirul ceaușist al milițianului Nelu Pop pentru conducătorul iubit suprem Găbiță Oprea
31 august 2015
Ce-l mai preocupă pe Marton Arpad, oficial: de ce nu sunt împușcați urșii din România
20 decembrie 2017
1 Comment
  • Reply
    Dănuţ
    24 octombrie 2017 at 12:49

    Rudenia de gradul 1 e între părinţi şi copii. Între fraţi (cum par a fi pupezele din fotografie, n-am verificat) e rudenie de gradul 2. Se numără fiecare „treaptă” din arborele genealogic între cele două persoane verificate: de la fiică la mamă – un pas, de la mamă la cealaltă fiică – doi paşi, deci rudă de gradul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *