Ministra Dan cu pronumele Carmen l-a făcut adjunct la IPJ Teleorman pe unul cu afaceri de "consultanță în management" în comuna lui Dragnea

Ești polițist. În Alexandria, Teleorman. Dar, în timp ce ești polițist în Alexandria, îți faci și o firmă. De „consultanță în management”, chipurile. Tu, cașchetă, consultanță în management, mda. Dar unde ți-o faci? Fiiiiiiiix… la Gratia, Teleorman. Ce? Cum? De ce?!

La Gratia, da, comuna în care s-a născut Dragnea. Proba.
v & t impex
Deci, da, pe polițist îl cheamă Tudorel. Tudorel Pieleanu (hai, hai, acolo în spate, mai moale cu glumele, da?). După trei ani de la înființarea firmei de consultanță în management la Gratia (!), Pieleanu își mai face o firmă. Împreună cu una Carmen. Carmen Dan.
way 1
Ăăăăă, Dan cu pronumele Carmen, nene! Da, exact aia. Aia care, printr-un coșmar al politicii numit PSD, ajunge ministru de Interne în 2017, la începutul anului. Prin septembrie a aceluiași an, adică anul ăsta, Tudorel Pieleanu e avansat din funcția lui de sef al Poliției Alexandria la cea de adjunct al șefului Poliției Județului. Asta e fața lui (de aici).
tudorel pieleanu
Pare om serios, nu? Ei, despre el, Dan pronume Carmen a zis așa: „Pieleanu Tudorel este teleormănean. S-a discutat că îl cunosc. Cunosc foarte multe persoane din Teleorman, este normal să fie așa. Mai mult decât atât, domnul Pieleanu a fost, până la momentul la care a fost împuternicit adjunctul inspectorului șef de la Teleorman, împuternicire pe care nu am operat-o eu, este atributul inspectorului general al Poliției Române, a fost șeful Poliției Municipale. Poate că ar trebui să privim și din perspectiva firească a evoluției, pentru că este un om pe care eu îl cunosc și în plan profesional și nu am ascuns niciodată că îl cunosc și personal, pentru că am lucrat împreună, există și o relație de prietenie pe care nu am ascuns-o, mi-am asumat-o, dar important de reținut este că această numire este din punctul meu de vedere, firească. Vine din planul omului care a condus o poliție municipală și acum este adjunctul inspectorului șef de la Teleorman unde sunt convinsă că va face treabă. Nici măcar nu am făcut această propunere eu către inspectorul general. Și în ceea ce privește județul Teleorman, ca și în situația celorlalte județe, s-a făcut o evaluare plecând și de la recentele ieșiri din sistem. Acolo unde a fost necesar normal că s-au luat în discuție persoanele care ar putea să acceadă și să ocupe funcții de conducere la nivelul inspectoratelor județele de poliție. Cred că este firesc ca un șef de poliție municipală să poată fi numit ca și adjunct al inspectorului șef. Discuții pot exista multe. Ca să lămuresc și problema cu societatea comercială, a existat într-adevăr o situație în care am înființat împreună o societate comercială care nu a lucrat o zi, deci nu a avut o zi de activitate. Niciunul dintre noi nu a fost într-o situație de incompatibilitate sau de conflict de interese și nu am ascuns lucrul acesta. A fost o inițiativă, nu s-a concretizat în niciun fel, am și trecut-o în declarația de interese la momentul respectiv, tocmai pentru a demonstra că nu am nimic de ascuns. Acum, dacă cunoști pe cineva din Teleorman, dacă eu îl cunosc pe domnul Pieleanu dinainte de a ajunge prefectul județului sau subprefectul județului Teleorman, dacă am ajuns într-o poziție în care se impune și colaborare profesională, nu cred că este nevoie să facem tot felul de supoziții și să închegăm tot felul de scenarii.” (sursa)
Dincolo de gargara aia ieftină și proastă demnă de pronumele Carmen, am reținut următoarea zicere: „Ca să lămuresc și problema cu societatea comercială, a existat într-adevăr o situație în care am înființat împreună o societate comercială care nu a lucrat o zi, deci nu a avut o zi de activitate.”
Bun, să verificăm cum e cu „nu a lucrat o zi, deci nu a avut o zi de activitate”. Înființată în noiembrie 2011, cum am arătat mai sus, firma a făcut următoarele mai departe: în iunie 2012 și-a schimbat administratorul (care era chiar doamna pronume);
way 2
apoi, în 2014, doamna pronume a ieșit din firmă, dar a cedat părțile sociale lui Tudorel P;
way 3a way 3b
la un moment dat, și Tudorel P. s-a predat și a părăsit firma;
way 4
dar abia în 2016, adică la cinci ani de la înființare, firma a fost lichidată și radiată.
way 5
Deeeeeci, CINCI ani au trecut între momentul înființării și cel al desființării firmei, CINCI ani. Așadar, doamna pronume, nu mai mințiți așa, ca la țară, băgați d-alea mai de la oraș, consultați un contabil înainte, un avocat, ceva, să fie șopârla un pic mai rafinată.
Și mai de neam prost este că, atunci când a ieșit din firmă, doamna pronume a lăsat un angajat al Prefecturii pe care o conducea, după cum am scris acum o vreme undeva: „În 2014, însă, actuala ministră s-a retras din firmă. În locul ei a intrat un băiat, Mircea Iulian Lupescu. De ce o fi ieșit duamna Dan din firmă? Păi, intervenea intervalul oral să devină prefect, băi, săracilor, nu se mai cădea să rămână subprefect. Așa, să revenim la băiatul Lupescu: Mircică Iulică ăsta unde credeți că lucra el, cel puțin în 2015? Era consilier superior la Prefectura Teleorman, deci subordonatul lu’ duamna Dan, care am zis că era prefect încă din 2014. Deci, secretara lu’ Dragnea ținea la firma aia, n-a putut-o lăsa chiar așa de capu’ ei, să se piardă prin Teleorman. În declarația lui de avere, Mircică Iulică a menționat-o și pe soția lui, dar fără să-i dea numele, cum că lucrează la o unitate militară (UM) din București. UM aia e Serviciul de Telecomunicații Speciale, în caz că are vreo importanță.”
În rest, o firmă de căcat, cum zice doamna pronume, nu a avut activitate, nici nu s-a născut, e nenorociții ăștia de ziariști care scrie tâmpenii.

You May also Like...

Șeful TSD, milionar dubios, școlit pe banii lui Soros
13 noiembrie 2017
Vești bune: cum îl poate scoate DNA pe tata socru Sârbu din Curtea de Conturi
28 septembrie 2015
Țeapa sechestrului DNA de 127 de milioane de lei pe averea lui Dragnea: supraevaluarea unui bun
21 noiembrie 2017
1 Comment
  • Reply
    moshu49
    12 noiembrie 2017 at 8:48

    tareee… 😀 )))
    oare cucoana n-a priceput că la București trebuie să minți mai inteligent?
    dar bine că-și are și Teleormanul Rudotelul lui 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *