DOCUMENTE Fiul lui Dragnea își șterge urmele: a desființat două firme de porci înființate acum un an

La începutul acestui an, Dragnea junior a ieșit din acționariatul fermei de porci de la Salcia (Teleorman). La finalul lunii februarie, a desființat și două firme înființate acum un an: Ferma Salcia Distribution SRL și Ferma Salcia Production SRL.
Valentin Ștefan Dragnea a renunțat la pachetul de 89% din acțiunile fermei de porci de la Salcia, la începutul acestui an. După două săptămâni, directorul fermei a fost condamnat la șapte ani de închisoare.
Conform specialiștilor consultați de G4Media, „dacă Ferma Salcia SA ar intra în insolvență, acționarii societății ar putea muta patrimoniul sau măcar prestarea serviciilor pe cele două companii nou create. Astfel, Ferma Salcia Production ar putea prelua saivanele în care pot crește și 20.000 de porci și abatorul în care sunt sacrificate animalele.
Ferma Salcia Distribution ar putea prelua magazinele și rețeaua de distribuție. Este vorba de zece magazine în județul Teleorman, câte două în județele Olt și Dolj, și unul în orașul Otopeni din Ilfov, pe care le deține acum Ferma Salcia SA. Societatea din urmă are 247 de angajați, o cifră de afaceri de 30 de milioane de lei și venituri de aproape 47 de milioane de lei.”
Vezi documentele aici.
jr
(sursa foto: Inquam Photos)

You May also Like...

Grevista foamei lovește din nou: liber în alegeri pentru aleșii incompatibili
28 martie 2016
EXCLUSIV Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, două apartamente din bani nedeclarați
21 octombrie 2017
Iar se încurcă Ponta în minciuni. De data asta, despre viza de acces în SUA
10 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *