Care e, cu adevărat, știrea

După cum v-am spus ieri, azi nu ne revedem de la 19.00 pe B1 TV. Dar nu asta e știrea importantă. Știrea care contează (deși mai toată presa a băgat-o sub preș) este ce v-am spus săptămîna trecută, cînd încă ne vedeam de la ora 19.00: Victor Ponta este, oficial, cercetat în dosarul de la DNA al lui Dan Șova.

Multe întrebări nu au încă răspuns în acest dosar. De exemplu, nu știm ce calitate are Ponta în acest dosar; iarăși, nu știm care sînt faptele pentru care e cercetat Ponta (pe ale lui Șova le știm); cînd va fi (dacă va fi) pus sub acuzare Ponta? Răspunsurile la toate aceste întrebări determină un efect devastator pentru actualul premier al României: demisia din fruntea Guvernului.
Asta este știrea, de fapt, și e doar o coincidență că, pe 1 aprilie (nu, nu era nici o glumă) am vorbit despre asta la TV iar sîmbătă, pe 4 aprilie, eram anunțat telefonic că emisiunea a fost scoasă de pe post.
Aici se poate (încă) vedea înregistrarea emisiunii despre intrarea oficială a lui Ponta în dosarul lui Șova, dar nu garantez că link-ul ăsta va mai fi activ multă vreme.
ponta dna

You May also Like...

Un „mogul“ avea un ziar. Și ziariștii aveau totul împotrivă
10 octombrie 2017
EXCLUSIV Efectul fiscal Ponta: Daciana Sârbu dă pîine cu TVA de 9% poporului
28 aprilie 2015
EXCLUSIV Soțul noii șefe CSM, Simona Camelia Marcu, contract cu statul în mandatul lui Ponta
5 ianuarie 2018
51 Comments
  • Reply
    Dana
    6 aprilie 2015 at 16:52

    Plagiatotul e mai puternic ca oricand. Ponta, ca pe vremuri Nastase pune pumnul in gura presei independente, asa firava cum e…el vrea unanimitate in adorarea lui. Ferice de cei care il vor sfida si vor ramane verticali. Numele lor va ramane in istorie. Sunt sigura! Nu va temeti de acest impostor, indiferent cate „servicii” il sprijina.

  • Reply
    ALMA
    6 aprilie 2015 at 17:00

    Hmm,eu nu cred in coincidente! Am intuit , drept care am scris ce am scris la” B1:game over”. Imi pare rau dar se vede treaba ca B1tv. are pe altcineva la”butoane”si va avea emisiuni la comanda! Fie la ei!

  • Reply
    santos
    6 aprilie 2015 at 17:03

    Nu-ţi face griji cu linkul. Am descărcat noi întreaga emisiune, aşa că, la nevoie, pac cu ea la „Războiul”!
    Mult succes în continuare şi s-auzim de bine!

  • Reply
    DanC
    6 aprilie 2015 at 17:33

    Deci pesedeii iar au prins curaj! Or fi vazut ca e o marioneta la Cotroceni si s-au razgindit, nu se mai calugaresc.

  • Reply
    Mihai D. Popescu
    6 aprilie 2015 at 17:35

    … He will be fucked up, eventually… don’t mind…

  • Reply
    Care e, cu adevărat, știrea - Pe Bloguri
    6 aprilie 2015 at 17:39

    […] Sursa […]

  • Reply
    Doina Radulescu
    6 aprilie 2015 at 17:45

    Cataline,cu cat vor dori mai multa sa reduca la tacere vocile care spun oamenilor adevarul,cu atat mai tare ele se vor auzi:nu te da batut,eu,una,te voi urmari,fie si daca vei scrie numai pe blog.Ca mine sunt multi si seriosi,nu te lasa impresionat de masurile de sorginte stalinista pe care Ponta le-a supt odata cu laptele de la sanul maica-sii!Lucrurile nu vor ramane asa!

  • Reply
    Mihai Escu
    6 aprilie 2015 at 17:48

    Mai exista o stire. Dupa 100 de zile de nemunca, gafe, lipsa de bun-simt in domeniul comunicarii … Deci dupa toate aceste eforturi de impostura prezidentiala, Iohannis a plecat in vacanta cu prima lui insotitoare de bord. Nici o paguba. Doar dovada ca nu avem nevoie de presedinte. Oricum, e o functie fara obiect de activitate. Deci, pacat de bani si de imaginea penibila oferita lumii.

  • Reply
    Livia
    6 aprilie 2015 at 17:51

    D-le Cătălin, Problemele prin el Pleacă. El este cauza, sursa pt. Care se înfiinţează/desfiinţează posturile !!! Asta’mpreuna cu Coldea şi SRI-ul cu …Ghiţă ? (tizul fratelui meu !? V-am văzut Sâmbătă mai ales fiindcă era 04-04, dată la care criminalitatea şi corupţia te înspăimântă, şi fiindcă fratele meu Ghiţă, .. subtil, cu av. Cladovan Ioan Bogdan au pus mâna pe ap.meu 44, cum va mai … scriam !!! Dacă m-aţi fi apelat măcar vreunul. Fiindcă el da tonul. Ruşii se pregătesc în apărarea lor comună a penalilor iar Kovesi este dublă… ?!

  • Reply
    Livia
    6 aprilie 2015 at 17:56

    Cred ca mi-au modificat contul nu îl prea pot utiliza. Şi telefonul îmi este oare prea „plin !?”

  • Reply
    Livia
    6 aprilie 2015 at 17:59

    Ruşii îl vor salva chiar dacă îi vor înscena ceva numai pt a-i ataca justiţia preşedintelui fost care este încolţit de ea !?

  • Reply
    Adi
    6 aprilie 2015 at 18:00

    digi 24 sau nasul tv ca alternative…succes pe mai departe

  • Reply
    Livia
    6 aprilie 2015 at 18:01

    Eu nu îl pot accesa !

  • Reply
    Dezvaluirile lui Prisacariu, dupa ce a fost dat afara: "Victor Ponta mi-a transmis semnale" - Aktual24
    6 aprilie 2015 at 18:01

    […] a mai comentat apoi, amar, pe blogul sau: „Stirea nu e ca un jurnalist e dat afara de la o televiziune, ci ca Ponta nu e dat afara […]

  • Reply
    DanC
    6 aprilie 2015 at 18:14

    Şi încă ceva: pălăria jos, RESPECT! pentru dvs. toţi cei care exact ca Don Quijote al lui Cervantes vă luptaţi cu gaşca mizerabililor pontănaci! Şi încă a te lupta din ţară e şi mai greu, e un fel de martiraj, un fel de J’accuse! în care rişti mai mult, mult mai mult decât cei plecaţi. De exemplu pînă şi BOR a cedat unor presiuni în noiembrie să-l susţină public pe Goe, deci a fi vertical în ziua de azi, în care psd e în tot şi în toate e un martiraj…

  • Reply
    JULES VERNE
    6 aprilie 2015 at 18:33

    asta era dupa cum s-a si spus ! de la pintacul ti sa trage dar las’ ca trece si vei fi mai mult decat acum . iti doresc succes , curaj , bafta si sanatate ! so pe ei !

  • Reply
    John Samihaian
    6 aprilie 2015 at 18:45

    …alaturi de tine Catalin… desi ma plictisisem de „constitutionalistul” ministru Nicolicea si de Gelutzu Visan, aveai singura emisiune pe b1 la care ma uitam cu interes…

  • Reply
    PRISACARIU | Care e, cu adevărat, știrea - Stiri Presa Online
    6 aprilie 2015 at 18:51

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Canipa
    6 aprilie 2015 at 19:23

    Prisacariu dat afara de la B1tv.Cat am asteptat lucru acesta.Chiar credeam ca nu se va intampla asta niciodata.Astept sa fie evacuati si Sorina Matei cu Sabin Orcan si nu in ultimul rand Banciu cu lumea lui cu tot.Atunci am sa ma uit si eu la B1tv post pe care l-am platit degeaba pana acum acesta fiind inclus fara voia mea in grila de programe.Le recomand la toti sa se pocaiasca la Antena 3, dar fara succes.

    • Reply
      Cx
      6 aprilie 2015 at 19:59

      Ce-i drept , pentru un consumator vorace de căcat (asta cred eu că ești !) , îți trebuie neapărat cel puțin doi-trei furnizori . Numai cu A3 sau cu RTV , poți rămâne în pana prostului …

    • Reply
      L
      6 aprilie 2015 at 20:59

      Latrinistule, din ce grota ti-ai scos hoitul la lumina zilei?

    • Reply
      Rottendame
      7 aprilie 2015 at 16:44

      Sau ai fumat „cânipă” sau, ceva mai plauzibil, ai mâncat căcat.

  • Reply
    CASA Verlag
    6 aprilie 2015 at 19:25

    Crima Organizata PSD-USL, a pus calcaiul pe gatul Romaniei. Atat social, politic, media, servicii, cat si magistratura. Tentativele Loviturilor de Stat impotriva Statului de Drept, doua la numar, au fost depasite cu succes, odata cu alegerea actualului Presedinte inexistent…. In toate structurile politice, magistraturii, invatamantului, institutiile administrative ale statului , media structurile de informatii au fost instalati pucistii activi, antibasistii cu state vechi, partea activa, motorul Crimei Organizate, dusmani declarati ai Comunitatii Europene, ai regulilor democratice. Aderenti ai terorismului criminal de stanga.

    • Reply
      Canipa
      7 aprilie 2015 at 9:57

      Ma intreb de la ce vine litera L de la prost, de la idiot,de da tampit sau de la Lingau ?Ma dau batut,nu stiu.

  • Reply
    romanca
    6 aprilie 2015 at 19:45

    D-nule Prisacariu,am sa a spun o poveste adevarat:eram la protestul din 14 noiembrie in fata sediului psd si strigam impotriva lui ponta.Eram in primul rind realitatea tv si digi 24 filmau in continuu,era acolo si b1tv.La un moment dat,dupa ce am urmarit timp indelungat reporterii de la b1 i-am intrebat de ce ei nu filmeaza.Mi-au raspuns ca ei nu filmeaza in continuu.Repet nu au filmat nici o secunda.Atunci mi-am zis:ponta si ghita au pus mina pe aceasta tv si nu m-am inselat.Capul sus!Scieti pe blog precum A Halpert si vom fi alaturi de d-voastra.

  • Reply
    romanca
    6 aprilie 2015 at 19:47

    Scuzati greselile,sint prea nervoasa.

  • Reply
    haas
    6 aprilie 2015 at 20:37

    Nu mor caii,cand vor cainii! Pentru raul facut ponta va plati! Este atat de mic……

  • Reply
    L
    6 aprilie 2015 at 20:57

    Pai ce, e cumva vreo surpriza? Gunoimonta se simte din nou pe cai mari utilizeaza toate mijloacele (inclusive cele nelegale) ca sa-si neutralizeze adversarii din media si din politica. Cui datoram asta? Lui Iohannis care doarme in palton de luni de zile, pupandu-se pe gura cu Gunoimonta, ca sa-l citez pe marinar. Vorba aia neaos romaneasca care spune ca pe cine nu lasi sa moara nu te va lasa sa traiesti…

  • Reply
    Eugen
    6 aprilie 2015 at 21:38

    Iti zic si tie ce le-am zis si alora cu aerobaza (ca sa nu zica nimeni ca nu s-a zis): baga podcast, trai-ti-ar!

  • Reply
    just a friend
    6 aprilie 2015 at 21:55

    Domnule Prisacariu, ca ati fost dat afara de la b1 pt ca ati incomodat pe,,cineva” este evident, dar acest ,,cineva” nu va poate interzice sa va faceti meseria de jurnalist cu corectitudinea cu care ne-ati obisnuit pe noi cei ce va urmaream in emisiunea dumnevoastra. Indiferent ce decizie veti lua, ca veti merge la alta televiziune sau nu, va voi urmari cu interes asa cum am facut-o si pana acum.
    Cat despre acest Ponta care e sursa tuturor relelor ce ni se intampla in tara asta, convingerea mea e ca se afla pe ultima suta de metri…

  • Reply
    Adi
    7 aprilie 2015 at 0:00

    Pacat ca cei de la B1 au hotarit sa scoata emisiunea ta din grila. Erai singurul care le spunea in fata politicienilor cind minteau cu nerusinare. In plus, in acesti ani ti-ai demonstrat credibilitatea, cel putin in ochii mei.
    Spui pe sleau, ca ai motive sa crezi, ca ai fost pus pe liber in special pentru atitudinea ta si mai putin din motive financiare. Daca este posibil ar fi interesant sa publici audienta emisiunii tale de la B1.
    Oricum, mult succes in aceasta perioada si sper sa te vad cit mai curind inapoi pe sticla.

  • Reply
    Paul Parvu, "Mai, animalule" al lui Iliescu, din 15 august 1992, constanta
    7 aprilie 2015 at 2:29

    MULTUMIM, CATALIN PRISACAIU!, MULTUMIM SORINA MATEI!! Rusine, patronat B1 T.V.!!!
    EPURARILE POLITICE DE LA FOSTA TELEVIZIUNE A DREPTEI, B1 T.V.
    A „cazut” mai intai Andrei Badin (din… vina sa, ce-i drept!). Apoi A fost „Cazul Turcescu”, care-ncepe sa se clarifice… Urmeaza, o… „coincidenta” (oare?…): Madalina Puscalau se indragosteste lulea si se face „iubita” de aviator, si-atat!… Acum Catalin si Sorina… Probabil urmeaza: Orcan, Duta si, poate, chiar si Banciu! Si-uite-asa, NOI, CEI DE DREAPTA, mai ramanem fara o televiziune (ULTIMA SPERANTA: „NASUL” T.V.), iar la B1 ne vom „delecta” cu alde invitatii unui Striblea: Mirel Palada-„Malada”, Pieleanu si alte jeguri pesediste-useliste!… Pe cand si… gunoaiele de Ciuvica, Sergiu Andon, CACAdemician Rhhhaaasvahhhn Thhheodhhhorhhhescu si alte moace populare pe la „Latrina3” sau „GuitaT.V.”???!!! Ba poate ca-n locul celor dati afara îi angajeaza pe Gadea, Badea, Grecu ori frustrata (din cauza urateniei) de Cretuleasca! Vai de capul nostru, ce vremuri traim, ce dezamagire dupa 16 noiembrie 2014!..
    UITANDU-MA LA CEEA CE A AJUNS B1 T.V.: Buna seara, cu respect, Domnule Ciocazanu. Ma uit, in acest moment, la acest B1, din ce in ce mai „3-latrinalizat”, care, dupa epurarile de azi, ale lui Prisacariu si Matei, continua sub „Guita”-Striblea, pana la apogeul angajarii acolo a lui Badea, Grecu, Gâdea si Radu Tudor, si a-l invitării permanente a lui Palada-„Malada” si, probabil, in curand: Ciuvica, Sergiu Andon, Rhhhasvahhhnn Thhheodhhhreschhhu, Sorin Iliesiu si (celel)alte GUNOAIE! Va felicit, pe Dv. si pe domnul Daniel Fenechiu, ptr. PUTEREA de a-i SUPORTA si aduce cu picioarele pe pamant, pe cei de-alaturi, de la masa din studio, adica pe caricaturile umane Palada si comicul de obor Oreste T…. Cu stima, va doresc aceeasi putere de a lupta ptr. ADEVAR si ECHILIBRU.: MULT SUCCES, in continuare!

  • Reply
    Alui
    7 aprilie 2015 at 7:48

    Ce penibil a fost Turcescu ieri dupa interviul lui Basescu! Argumentul lui e ca la inchisoare nu e chiar asa rau, oamenii arestati fara dovezi nu au de ce sa se planga de conditii! B1=A3 bis!

  • Reply
    PETRE
    7 aprilie 2015 at 9:16

    Gata ! Mergem mai departe. Cei care vrem sa citim ce scrii te vom gasi.Acolo de unde ai fost dat afara limba romana este chinuita ,ma refer la stiri.Mai bine asa decat sa faci ce face Hurezeanu et comp.Dar daca cei ce dau banu au zis ca tu esti veriga slaba asta este.Poate asta ajuta :
    http://politeia.org.ro/editoriale/mai-exista-presa-libera-in-romania-o-sugestie-pentru-jurnalistii-concediati-de-ponta/36754/

  • Reply
    Dat afară de B1 TV, Prisăcariu spune că Victor Ponta este cercetat în dosarul de la DNA al lui Dan Șova | ActiveNews
    7 aprilie 2015 at 10:01

    […] E doar o coincidență că, pe 1 aprilie (nu, nu era nici o glumă) am vorbit despre asta la TV iar sâmbătă, pe 4 aprilie, eram anunțat telefonic că emisiunea a fost scoasă de pe post”, scrie jurnalistul. […]

  • Reply
    Ioan
    7 aprilie 2015 at 11:07

    Suntem alături de tine în lupta cu ciuma roșie!

  • Reply
    controvexatu
    7 aprilie 2015 at 12:56

    Emisiunea exista pe site-ul B1 la capitolul inregistrari. Regret ca nu am vazut-o in direct, dar recuperez acum. Numai bine, Dle Prisacariu!
    http://inregistrari.b1.ro/view-01_Apr-2015-butonul_de_panic%C4%83-116.html

  • Reply
    Gopo
    7 aprilie 2015 at 13:47

    Ti-am spus eu mosule,Ponta are radacini adanci.Kunta Kinte e mic copil,radacinile lui sunt nimic in comparatie cu ancorele vajnicului patriot Ponta.Ce dracu ditamai generalul(Oprea)si-a declarat sustinerea neconditionata pentru el.Tu pe cine ai fratioare? Cred ca de la Niciolaie ala ti se trage.

  • Reply
    Gopo
    7 aprilie 2015 at 14:15

    Pentru cei care va mai uitai labeunu cum zice Badea ..Schimbati programul .It’s over.Hannibal a trecut Alpii.

  • Reply
    Gopo
    7 aprilie 2015 at 17:02

    Ti-am spus eu mosule,Ponta are radacini adanci!Marele general Oprea si-a declarat sustinerea neconditionata pentru micul procuror.Tu pe cine ai fratioare?

  • Reply
    Coman Camelia
    7 aprilie 2015 at 17:55

    Dle Prisacariu, va urmăream si la Tv si pe blog! Va voi urmări, de acum inainte doar aici. Dar, imi pare rău ca am pierdut un om care avea nerv, care combatea cu argumente mizeriile umane din PSD sau UNPR! Mai ales, Nicolicea, ăla… Iti vine sa-i dai una in botul ăla mincinos, care rastalmaceste orice comentariu de bun-simt! Sunt convinsă ca nu va poate Inchide nimeni gura, asa ca va doresc sa fiti sanatos si sa „combateti” in continuare! Va multumesc ca existati! Respect pentru verticalitate!

  • Reply
    telespectator
    7 aprilie 2015 at 18:54

    Transformarea postului intr-unul cumintel cu stapontirea era vizibila. Numai domnul Prisacariu mai facea emisiuni incisive. Acu’ s-a rezolvat si asta. Pe Badin, Turcescu, Madalina Puscalau i-au rezolvat de ceva vreme.
    In afara de blog unde o sa va mai vedem, domnule Prisacariu?

  • Reply
    lmihai
    7 aprilie 2015 at 19:02

    CApul sus d-le Prisacariu!
    este o vorba la noi in popor…un sut in ..un pas inainte!
    Daca veti fi in continuare un bon profesionist nu veti ramane fara cereri de job. Succes!

  • Reply
    Ana
    7 aprilie 2015 at 22:05

    De cand te-au dat afara, securistii, nimeni nu mai zice un cuvintel nasol despre Ponta.
    Ponta e fericit, se gadila pe burta, la fel si Striblea…
    Mergi la Nasultv!!!

  • Reply
    prisacariu | Cum continuă Ponta să fenteze DNA
    8 aprilie 2015 at 11:39

    […] știm deja (sursa) că premierul României este cel puțin cercetat în două dosare penale referitoare la aceleași […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Cum continuă Ponta să fenteze DNA - Stiri Presa Online
    8 aprilie 2015 at 16:01

    […] știm deja (sursa) că premierul României este cel puțin cercetat în două dosare penale referitoare la aceleași […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Cum continuă Ponta să fenteze DNA |
    8 aprilie 2015 at 16:16

    […] știm deja (sursa) că premierul României este cel puțin cercetat în două dosare penale referitoare la aceleași […]

  • Reply
    roxana
    8 aprilie 2015 at 18:27

    Inca mai apare inregistrarea emisiunii. Imi pare tare rau ca nu mai sunteti acolo, chiar ramasese singura emisiune la care ma mai uitam, in afara de stiri. Nu inteleg decat ca in tara asta, daca esti corect si vrei cu adevarat sa faci ceva bine esti matrasit, pentru ca modul cum s-a incheiat aceasta colaborare nu poate fi numita decat asa, matraseala. Dar ce parere aveti de faptul ca DNA a trimis ieri (parca) 7 aprilie sau azi, 8 aprilie un ocomunicat in care spunea ca Ponta nu este urmarit in niciun dosar, ca nu are niciun dosar deschis….

  • Reply
    prisacariu | Victoraș, m-ai putut scoate de pe TV, dar nu te-ai putut scoate din dosarul Șova
    5 iunie 2015 at 15:13

    […] a fost în stare să scoată un jurnalist de pe TV doar ca să nu se vorbească despre asta (sursa). Acum două luni, cînd știrea a apărut, părea imposibil ca premierul să ajungă la DNA. Azi, […]

  • Reply
    prisacariu | Mănîncă, Banciule, mănîncă…
    9 iunie 2015 at 23:59

    […] miercuri, 1 aprilie (chiar ziua în care am vorbit despre dosarul lui Ponta de la DNA, în urma căruia bișnițarul m-a dat afară), media de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *