B1: game over

Vineri, la finalul emisiunii, am spus că „ne revedem luni, de la ora 19.00”. Ieri, adică sîmbătă, pe seară, conducerea postului m-a informat că nu ne revedem luni. Nici de la 19.00, nici de la altă oră. Și nici în vreo altă zi. Emisiunea mea, deci, a fost scoasă de pe post.

Singurul motiv invocat: situația financiară precară a postului. Dacă vă întrebați cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sîmbătă seară, nu pot decît să ridic din umeri și să îmi imaginez că, poate, fix atunci, sîmbătă seară, departamentul contabil al postului a încheiat o muncă extenuantă la un raport de audit care a arătat cît de gravă e problema. Dar adevărul e că habar n-am.
Așadar, relația mea cu B1 TV se încheie aici, după o colaborare de aproape doi ani și jumătate și vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca B1 să se salveze de la faliment, îi urez succes conducerii postului în acest titanic demers.
P.S. În caz că vă întrebați dacă postul mi-a propus să rămîn să-mi fac emisiunea, dar pe bani mai puțini (nu că ar fi fost mulți, oricum, în ultimul an și jumătate am experimentat trei tăieri de venituri) sau chiar gratis, răspunsul este „nu”, nu mi-a propus nimeni așa ceva. Dar eu aș fi acceptat să muncesc pe și mai puțini bani decît în octombrie 2012 (cînd a început colaborarea cu B1) sau chiar voluntar? Habar n-am, nu m-a întrebat nimeni. De fapt, am habar: nu aș fi muncit gratis. Dar faptul că postul nu a fost dispus nici să mimeze o negociere arată că scopul era unul precis.
P.P.S. Colaborez încă la revista Kamikaze și la cotidianul România liberă, deci voi fi de găsit acolo cu texte. Cît despre tv, habar n-am dacă, în viitor, voi mai avea vreo colaborare cu vreun post.
b1

You May also Like...

Checkpoint Charlie. Charlie Hebdo
7 ianuarie 2015
Fraierilor care plângeți de mila Antenei 3, iată cum se pișă fiica lui Felix pe voi
16 februarie 2016
Șpilurile zilei
1 aprilie 2014
170 Comments
  • Reply
    Gloria Bancu
    5 aprilie 2015 at 23:04

    Pacat, domnule Prisacariu! Era ultima emisiune pe care o vedeam zilnic la b1, pt ca de la ora 20 schimbam canalul. Raspunsul intrebarilor D-stra cred ca se afla in pag. b1 pe care ati postat-o: ponta, ponta, ponta. O sa continuu sa va urmaresc postarile si articolele si va multumesc pentru toate Butoanele de panica activate in acesti ani. Succes in continuare!

    • Reply
      stefan marza
      6 aprilie 2015 at 10:14

      Ma mir ca ai rezistat atat, cancerul; generalizat numit parlament distruge tot,retineri comandate fara nici o noima sau cronologie sper sa mai aveti acreditare la senat erati o prezenta agreabila la fumoar si nu numai,trebuie sa rezistam pana in 2016 ,sus fruntea si pe curand,

  • Reply
    Mihai Escu
    5 aprilie 2015 at 23:05

    Regret . Nu-mi vine sa cred. . . . O ticalosie fara margini. Am o singura intrebare. Dar bani pentru emisiunea psihopata, imbecila a lui Banciu sunt ? Sau pentru istericalele si balbaielile Sorinei Matei sunt bani ? Pentru modul ticalos in care s-a procedat cu dvs. eu cred ca ar fi cazul sa lamuriti pe cine ati suparat ? Sau de unde a venit ordinul ? Ca sa stim si noi cine conduce televiziunea asta.

    • Reply
      pam pam
      6 aprilie 2015 at 10:35

      Va pot raspunde eu domnule Mihaiescu:banciu si sorinela sunt acoperiti

  • Reply
    Alex
    5 aprilie 2015 at 23:08

    De cand postul sponsorizeaza actiunile primarului pedofil de la sctorul 3 in parcul IOR…de cand pe burtiera apar de cateva sute de ori pe zi actiunile aceluias primar …soarta postului e pecetluita…de psd..pacat B1…o sa-mi fie dor de acidul tau Cataline

    • Reply
      Sasa
      6 aprilie 2015 at 2:12

      Conducerea televiziunii tine mai mult la donatiile fratilor Negoita decat la un profesionist apreciat de public. Sa nu ne miram Ponta este in stare de orice. Apropo, oare cand se redeschide dosarul sinuciderii proc. Panait ? Regret plecarea dlui Prisacariu .

  • Reply
    Arbait
    5 aprilie 2015 at 23:08

    Regret că nu te voi mai vedea, îmi plăcea mult emisiunea prin incisivitate și ținută.
    Succes în viitoarele proiecte care, sînt sigur, nu vor întîrzia să apară.

  • Reply
    vio
    5 aprilie 2015 at 23:16

    Buna Catalin, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Ramasesesi printre ultimii jurnalisti credibili ai acestui post. Lasa-i sa ramana cu striblea, manastire, poate mai aduc cativa si de la antena 3. Ai tot respectul meu.

  • Reply
    Rezeanu Magdalena
    5 aprilie 2015 at 23:16

    Personal sufar o pierdere!Ma abtin ,nu vreau sa fac speculatii !

  • Reply
    vio
    5 aprilie 2015 at 23:17

    Aaaa, sa nu uit, probabil ca dupa tine va urma Banciu.

  • Reply
    christian Pascale
    5 aprilie 2015 at 23:17

    Pacat C.Prisacariu. Erai unul din ultimile motive pentru care mai apasam butonul cu B1Tv. Postul s-a haznalizat atat de brutal, incat deseori nu stiam daca sunt la RTV sau B1. Trist de tot. Succes in continuare Catalin. Esti bun, esti facut pentru asta si ai incredere in tine. Nu ai cum sa nu razbesti, daca vei ramane vertical si tu insuti, fara compromisuri murdare, cum deseori vedem in massmedia romaneasca.

  • Reply
    mike
    5 aprilie 2015 at 23:20

    pacat, era una din emisiunile mele favorite. si in Canada si peste tot se restrange activitatea, este sfarsitul epocii consumismului, o sa ajungem sa devenim marea majoritate agricultori ca sa ne asiguram painea

  • Reply
    Alina
    5 aprilie 2015 at 23:21

    Asta e ..pentru ca trebuia sa fiti solidari cu Dan Diaconescu nu sa-l tradati si sa-l blamati la B1,eu de cand am vazut ca luati numai in ras un om care a avut dreptate tot timpul cu privire la mafia din sistem si ca i-au inchis televiziunea fara motiv, numai ca toti erau politizati si pana nu l-au bagat si la inchisoare,nu s-au lasat….nu ma mai uit la B1…!! Mi-am dat seama ca toti sunteti pusi numai sa denigrati,oameni de valoare si sa ridicati in slavi, mafia care a distrus tara si viitorul nostru…!!Roata se invarte pentru toti…!!

    • Reply
      prisacariu
      5 aprilie 2015 at 23:23

      clar:)))

      • Reply
        tonton
        6 aprilie 2015 at 0:05

        Apai frate Prisacariu…in afara de Banciu , toti o apa si un pamant la postul acesta. Te-ai complacut in mocirla politicii redactionale , acum sa nu incepi sa te victimizezi. Ai fost platit din bani mei , a lui veciniumiu…si a toti prostilor care muncesc , bani din care Udrea si ceilalti sponsori ai postului au furat cu nerusinare. Sfatul meu e sa lasi presa pe seama celor care sunt cu adevarat IMPARTIALI. Pace

        • Reply
          prisacariu
          6 aprilie 2015 at 0:08

          ah, adînc!

          • Sasa
            6 aprilie 2015 at 2:19

            Au navalit si la dvs. pe blog postacii pesedisti. Astia de obicei nu-si argumenteaza afirmatiile. Ei dau verdicte , spurca, jignesc, scuipa. Dle Prisacaru , ca sa nu vezi „calitatile” unui om precum Ponta, inseamna sa fii ori interesat, sa faci parte din haita, ori esti cu creierul spalat. Din pacate e inca foarte activ.

          • tonton
            6 aprilie 2015 at 16:32

            ba române….uite-te ce ziarist de coaie esti….asa se scrie adânc? Vai de curu tau.

          • prisacariu
            6 aprilie 2015 at 16:37

            bidinea, grijă mare la diacritice, virgule și sens:D

        • Reply
          Dana
          6 aprilie 2015 at 8:33

          De unde a fost platit omu’din banii tai? Din ce stiu, postul nu este finantat de Bugetul de stat! Sau asa spune la Antena 3? Sau dl Ponta?
          P.S. Dati, va rog, exemple de jurnalisti impartiali! Poate Ciutacu, poate Gadea, nu stiu! Vad ca le stii matale mai bine!

      • Reply
        Sanda Decsov
        6 aprilie 2015 at 3:28

        Îmi pare foarte rău! Era emisiunea mea preferată.

    • Reply
      sanda
      6 aprilie 2015 at 8:57

      Auzi, oameni de valoare… Dar oare unde este acum dl. Diaconescu? Aha, pus la pastrare, ca vorba aia: e om de mare valoare!!!!

  • Reply
    John
    5 aprilie 2015 at 23:25

    Daca ai pus prea multe intrebari despre dosarele lu` Ponta, ce sa iti fac. O sa te urmaresc in online in continuare.
    P.S. A plecat si Banciu?ca vad ca nici el nu apare in seara asta.

    • Reply
      Stefan
      6 aprilie 2015 at 3:02

      Banciu nu a plecat. In seara asta s-a disputat partida dintre OM-PSG.

  • Reply
    mike
    5 aprilie 2015 at 23:27

    am uitat sa spun ca am facut odata niste comentarii critice la adresa lui udrea de pe contul de fb pe articolul din b1 si nu mi le-au acceptat. nu sunt pe drumul bun! companiile prefera sa dea din cei care produc afara decat sa scada salariile marilor sefi adeseori incompetenti

  • Reply
    mike
    5 aprilie 2015 at 23:29

    ALINA, ce legatura e intre Catalin Prisacariu si d-l elodia? ca eu nu vad niciuna, decat poate ca amandoi vorbesc limba romana

    • Reply
      Alina
      5 aprilie 2015 at 23:51

      Jurnalistii in general fac jocul politicienilor, in loc sa se sustina unul pe altul, cand vor sa le faca bucata…asa cum i-a facut-o si lui DD,asa le va face la toti,rand pe rand…atata ii va selecta pana toate televiziunile vor fi politizate asa cum le place lor…!!

  • Reply
    mike
    5 aprilie 2015 at 23:30

    B1 o sa isi restranga activitatea la 2 ore de emisie ca pe vremea raposatului :))?

  • Reply
    Alin
    5 aprilie 2015 at 23:35

    Alinuta, ai uitat sa spui si de daci, centrul lumii, Zamolxe, Illuminati…Aaaa, si TUPAC TRAIESTE!

  • Reply
    Elena
    5 aprilie 2015 at 23:37

    Imi pare foarte rau. Da’ rau de tot. Poate te duci la Nasu’.
    Pana atunci te asteptam pe FB si pe blog.
    Succes!

    • Reply
      Sasa
      6 aprilie 2015 at 2:21

      Ai dreptate, ar fi o idee.

  • Reply
    ALMA
    5 aprilie 2015 at 23:40

    AM STERS”PRIETENIA” CU B1 DE PE FACEBOOK

  • Reply
    ecm
    5 aprilie 2015 at 23:47

    dupa citiva ani de B1 incep sa am semne de intrebare! din pacate dna Matei tre sa/si schimbe radical tonul si modul cum se adreseaza invitatilor; dl Striblea oricit de bun ar fi nu se poate uita trecutul incert de pe la realitati; dl Banciu a obosit putin si ar trebui sa se reinventeze (oricum e de preferat de 1000 de ori fata de orice antenist)….a ramas dl orcan si dl duta veterani….sa nu uitam si de pachetul evz…pacat de dl prisecariu….un aplomb foarte bun….probabil ca sunt si dusmani din umbra… sper sa reveniti fie si la realitatea…felicitari si succes in continuare….

  • Reply
    manman
    5 aprilie 2015 at 23:47

    La Nasu,ca acolo mai e televiziune libera,ne mutam acolo toti.

  • Reply
    manman
    5 aprilie 2015 at 23:48

    Hai la La Nasu,ca acolo mai e televiziune libera,ne mutam acolo toti.

    • Reply
      ghe
      6 aprilie 2015 at 0:44

      Mutati-va! Dar cine va plateste? :))

  • Reply
    abc
    5 aprilie 2015 at 23:59

    tu erai ala cu propaganda?
    eh, lasa. si asa erai platit din taxele si impozitele contribuabililor.
    du-te tare!

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2015 at 0:09

      buna asta cu taxele si impozitele:D

      • Reply
        Aliun
        6 aprilie 2015 at 1:32

        Mafiotii nu platesc taxe si impozite. Da-i inainte, Cataline, gasim noi un nou Base sa te finanteze!:)

    • Reply
      Raluca
      6 aprilie 2015 at 11:09

      Asta a vrut sa fie o gluma? Ca altfel nu-mi explic cum cineva poate fi atat de bezmetic (ca sa nu zic oligofren)…
      Respect Catalin, sa nu ai regrete, cei cu ceva creier ramas in teasta te-au apreciat. Trepadusii plictisiti care se exprima ca niste pustani analfabeti de-a 4-a n-ar trebui nici macar sa-ti atraga atentia.

  • Reply
    Karina
    6 aprilie 2015 at 0:07

    locuiesc in strainatate dar urmaresc B1, digi, realitatea RTV si Antena3 de vreo 6 luni. Ceea ce am realizat e ca nu prea se fac stiri in Romania, fiecare post de tv pare a fi ori de putere ori de opozitie. La inceput era foarte confuz pt ca nu sunt obisnuita cu asa ceva, sunt plecata de 16 ani si aici nu se intampla asa ceva, imi era greu sa stiu ce e adevarat si ce era manipulare…nu stiu daca in tara e bine sau cum e aici e bine. D. Catalin ce opinie aveti de ideea de va strangeti mai multi jurnalisti si sa faceti o tv de stiri dar fara apartenenta politica…cred ca ati avea succes.Eu ca sa confirm o stire ma uit intai rand pe rand pe cele enumerate mai sus si dupa trag singura concluzia….deci nu am incredere doar intr-o sursa, oare mai sunt asa ca mine? E normal asa’

  • Reply
    Luminita
    6 aprilie 2015 at 0:15

    Nu e intamplatoare fotografia atasata acestor randuri…ba chiar e in stransa concordanta….

  • Reply
    ALMA
    6 aprilie 2015 at 0:18

    AM UITAT SA SPUN: ” UN SUT IN FUND E UN PAS INNAINTE”-PENTRU OAMENII VERTICALI.STIU, ACUM E UN MOMENT DE CONFUZIUNE PENTRU TINE, DAR E BINE CA DIMINEATA CAND TE UITI IN OGLINDA SA-TI PLACA CE VEZI.NU-TI PUNE INTREBARI, NU ARE NUICIUN SENS, CAND AI FACUT TOTUL ASA CUM TI-A DICTAT CONSTIINTA (TU ASA AI FACUT) NU INSEAMNA CA TU AI O PROBLEMA, PROBLEMA O AU CEILALTI. O SA VINA ZIUA CAND ACEST MIZERABIL DE PONTA O SA-SI RUPA GATUL SI ATUNCI TOT CE AI SPUS SI AI SCRIS O SA FIE CITAT CA DE LA UN „MARE CLASIC IN VIATA” SUCCES IN TOT CE VEI FACE!

  • Reply
    mike
    6 aprilie 2015 at 0:18

    vad ca dau reluari, eu zic ca mai bine dau link-urile de pe youtube

  • Reply
    Angelina
    6 aprilie 2015 at 0:37

    Pacat . B 1 TV s-a afiliat la ghita TV. Si-a infiltrat soldatii cai troieni, Manastire , Matei si Striblea si a ocupat postul pt.Ponta si prietenii lui , Basescu si Udrea. Si-l mai invita f.des in ultima vreme pe pupincuristul dosurilor comunisto-golanesco-curviste , ratatul peltic, Cristoiu. Na, sa urmareasca emisiunile B 1 tv Ponta, Basescu si parasuta lor, Udrea , impreuna cu patronul postului .Dumneavoastra, domnule Prisacariu va doresc mult succes la Kamikaze , am sa va citesc toate postarile online ,deoarece nu locuiesc in Romania.

  • Reply
    dezamagit
    6 aprilie 2015 at 0:43

    Sunteti prea sus pentru nivelul de la B1,daca pleaca si Banciu….Aveti prea mult umor ,cultura ,spirit critic,logica juridical.Citim KAMIKAZE,blogul dvs.Banciu a dansat cum i s-a cantat o perioada,nu prea a suparat sarbatoritii de azi(ieri).Puteti face multe si fara nicolicea.Creanga a fost excomunicat,Caragiale simulacru de reorganizare doar ca sa-l dea afara,mediocritatea invinge,vorba lu’Nietzsche.Va fi emisiunea ”morala sclavilor”D

  • Reply
    Dana
    6 aprilie 2015 at 0:43

    Asa s-a dus si ultima emisiune a postului B1, la care ma mai uitam 🙁 Ma simt de parca tocmai mi s-a furat ceva….Chiar in halul asta a ajuns tara asta? Este la cheremul Mafiei care poate dicta orice si oriunde? ma doare decizia postului B1,Catalin Prisecariu…dar stii ceva? e ceva in necazul asta care ma linisteste: faptul ca presiunile nu te-au schimbat pe tine, ca ai ramas vertical si credincios convingerilor tale. Ar fi fost ingrozitor sa te vad si pe tine cedand, schimband registrul si incolonandu-te in armata laudatorilor de hoti. Ai fost mereu atat de direct, de critic, de neiertator cu hotii, incat asa se explica de ce nici macar n-au incercat sa negocieze cu tine. Se simte ca nu poti si cumparat ,comandat si controlat 🙂 bravo tie (Y) keep going!

  • Reply
    balan
    6 aprilie 2015 at 0:50

    Imi pare rau sa aud asta,dar tind sadau crezare domnului Turcescu ca postul B1 se da cu clasa politica corupta si minjita de rahat.Asa se intimpla cu toti cei care nu se dea cu corupti.Eu iti tin pumni si iti doresc sa ti gasesti in alta parte la o televiziune cu adevarat libera.Bafta si succes pe mai departe domnu Catalin.

  • Reply
    daniel
    6 aprilie 2015 at 0:50

    Postul b1 este cumparat de mafia ponta -ghita,tunat cu trompete gretoase precum striblea,manastire plus cel mai scarbos si josnic om din presa Ion Cristoiu, un jeg penal care in orice tara civilizata ar fi raspuns demult penal pt afirmatiile ce le face la plata plagiatorului. Acuma insa esti liber de contract si poti sa demasti fara oprelisti mafia condusa de ponta pinochio plagiatorul inclusiv prin acest post devenit latrina 4 fostul b1.

  • Reply
    nova
    6 aprilie 2015 at 0:55

    Cataline…. daca in ultimul timp ma mai uitam pe B1 acest lucru insemna emisiunea TA si a lui Orcan. Chiar nu inteleg ce este cu acest post. Incep sa cred in toate „povestile” spuse in ultimul timp de Radu Moraru. Nu te-ai aliniat in gasca celor care pot primii indicatii de la SRI. Urmeaza Orcan ! Daca vei trece printr-o perioada mai grea totusi la talentul tau intr-o zi iti va fi din nou bine . Cand va fi inlaturat Coldea presa va putea din nou sa respire. Succes si curaj in continuare !

  • Reply
    Mihaela
    6 aprilie 2015 at 0:55

    O voce verticala de pe ecranele tv a fost alungata. Va ramane doar in presa scrisa si pe net.
    Trist. Foarte trist !
    Erati singurul jurnalist de opozitile la ponta ramas la B1. Cu siguranta de aici vi s-a tras. Inca din timpul alegerilor prezidentiale B1 s-a indreptat vizibil inspre ponta-psd. Incet dar sigur toata mass-media este acaparata de ponta-psd. A mai ramas ceva doar pe la Realitatea Tv, numai ca in Gusa nu se pot pune mari sperante intr-ale verticalitatii.
    Sugestie ! Puteti intreprinde o ancheta jurnalistica pentru a se vedea care este actionariatul (poate mascat) la B1, ptr.ca eu de ceva timp cam suspectez ca la B1 s-au pompat bani de la Ghita. Prea s-au adus asa zis „deminisonati” de la Ghita tv (includ si pe insuportabila de ascultat Sorina Matei) in prime-time in locul lui Turcescu si al Madalinei Puscalau.
    Va doresc un viitor frumos conform verticalitatii de care ati dat dovada in emisiunile dvs., desi, azi in Romania, daca esti un jurnalist verical ai numai de pierdut. Toate Cele Bune la Dumneavoastra sa se ADUNE ! ! !
    Cat despre noi romanii de rand este din ce in ce mai evident ca ne asteapta vremuri ca cele din timpul lui Nastase despre care multi n-am uitat si pe care le-am crezut duse odata cu el. N-a fost sa fie. Se vor intoarce. Protagonistul si autorii, ponta & famiglia.
    Trist, foarte trist !

    • Reply
      Mihaela
      6 aprilie 2015 at 1:03

      Din pacate Domnule Prisacariu „GAMER OVER” este si pentru noi, romanii obisnuiti, NU numai pentru dumneavoastra.
      B1, trecut langa RTV si Antene. Gata ! GAME OVER B1- post Tv independent.

  • Reply
    U. Maria
    6 aprilie 2015 at 1:00

    Incredibil… daca mai tineti minte, am discutat despre situatia jurnalismului din Romania acum vreo cateva luni in cadrul unei teze care o fac la Bruxelles.
    mult succes in continuare!

  • Reply
    Mihai
    6 aprilie 2015 at 1:11

    In general „cei care deranjeaza” sunt eliminati. Prisacariu a deranjat.
    Asa si intreaga societate „whitehat” este eliminata in favoarea celei „blackhat”.
    Nu te astepta sa iti mearga mai bine. Traiesti in Romania.
    Paste fericit.

  • Reply
    Mihai
    6 aprilie 2015 at 1:15

    Apropo, poti sa ii multumesti lui Iohannis. De mult te-a vrut inchis, inca de inainte sa inceapa campania electorala. Pe atunci erau la un pahar de vin el si Victor, si erau dezgustati de emisiunile tale.
    Fii deci sigur ca e ceva de la nivel inalt. B1 e acum in aceeasi oala cu RTV, Realitatea si Antena 3.
    Iohannis = Ponta.

  • Reply
    radu
    6 aprilie 2015 at 1:32

    Pacat ! Era cea mai buna emisiune de la b1si bineinteles cel mai bun moderator.Din pacate l ai suparat pe nemernicul de ponta !!Sper sa revii curand poate la Nasil tv

  • Reply
    Octavian
    6 aprilie 2015 at 1:49

    Cataline, imi pare tare rau. Erai printer putinii realizatori de la B1Tv pe care ii urmaream cu religiozitate in fiecare zi. Sunt si voi ramine un fan infocat al tau de aici din Canada! Cred ca ar trebui sa va adunati (voi astia care aveti ceva de zis) incet spre Nasu, acolo unde s-a dus si Turcescu.

  • Reply
    Mihai
    6 aprilie 2015 at 1:51

    Romania lucrului bine facut.Totul trebuie sa meaga ceas. Exact asa cum merge ceasul de la bunicul lui Iohannis.
    Hmm astfel de povesti au parfum de Antena 3.

  • Reply
    George
    6 aprilie 2015 at 1:51

    Mare pacat.
    Regret o emisiune care punea punctul pe „i”, intr-un stil direct si fara menajamente, ca eroul din serialul „Dr. House”.
    De aroganta si mitocaniile lui Radu Banciu m-am saturat demult.
    El continua sa fie pretios cu citatele lui in franceza din filme vechi, citate care au doar rolul sa ne arate ce bine stie el limba franceza dar nu au tangenta cu situatiile politice relatate.
    La Sorina Matei nu ma uit caci vocea ei ascutita deranjeaza si foloseste intrebari puse pe ocolite, care sa nu ofenseze cumva invitatii.
    Te vom urmari in continuare online caci ne place stilul tau incisiv.
    Tine-te tare si nu face compromisuri!
    Multa sanatate si noroc iti doresc!

  • Reply
    Mariuca
    6 aprilie 2015 at 2:00

    Domnule Prisacariu
    V-am urmarit emisiunile cu multa placere si faptul ca v-au taiat atit de abrupt ‘accesul la buton’ este doar dovada profesionalismului dvs si ca incisivitatea cu care ati facut fiecare emisiune a deranjat. Sper din suflet sa gasiti un alt post de TV unde sa continuati pina ii vedem pe toti acesti nemernici ajunsi acolo unde merita, in frunte cu ‘favoritul’ dvs.

  • Reply
    pensionara
    6 aprilie 2015 at 2:07

    Dle Prisacariu nu pot sa cred ceea ce scrieti ! Emisiunea dvs era singura la care ma infiintam in fata tv si amanam orice treaba sau imi programam toate treburile in functie de ora emisiunii. Ca si ceilalti cred ca este vorba de atitudinea dvs in raport cu Ponta. Acesta chiar s-a exprimat ca la B1 este comentat si criticat zilnic plagiatul tezei sale. De parca fara comentariile dvs sau prin renuntare la teza el, Ponta, n-ar mai fi plagiator. Ha, asa va ramane pe viata ! Ideea de-a merge la Nasul.tv nu este rea desi acolo banii sunt putini. M-as muta de tot si eu pe acel post. Multumesc pentru ceea ce ati facut la B1 tv pana acum!

  • Reply
    Andrei
    6 aprilie 2015 at 2:25

    Sincer imi pare rau pentru „cadoul” de Paste, pe care vi l-a facut stapinirea de la B1Tv; nu se face asa ceva nici macar in tarile capitaliste, sa pui omul pe liber in pragul unor sarbatori Pascale.
    ati deranjat canaliile, haitele rapace de ticalosi, borfasii si pentru ca inca nu este democratie ca-n vest, iar proprietarii de TV depind prea mult de politic, se intimpla astfel de chestii;
    miroase a revenire de atmosfera totalitara in Romania, de inmultirea abuzurilor de tot felu ca-n vestita epoca ceasca…

  • Reply
    Ciprian Dragos
    6 aprilie 2015 at 3:15

    Succes in continuare!

  • Reply
    ionut
    6 aprilie 2015 at 3:34

    Ce se intampla cu B1 tv? Foarte ciudata a fost si plecarea Madalinei Puscalau, acum pleaca si Prisacariu, Sorina Matei e scoasa din grila. Daca pleaca si Banciu chiar nu mai avem de ce sa urmarim B1. In ultimii 4-5 ani a fost postul pe care l-am urmarit cel mai mult. Prisacariu aveo o ironie fina si era acid atat cat trebuia si cu cine trebuia. „Importurile” de la RTV nu miros bine deloc. Se observa o debusolare a conducerii postului, parca nu stiu incotro sa o ia. O observatie: cei care sunt pro DNA si justitie au devenit brusc nefrecventabili. Jenant B1 tv! Au ajuns in anumite aspecte pe aceeasi lungime de unda cu slugile orci de la antena 3.

  • Reply
    Nicholas Jordan
    6 aprilie 2015 at 4:01

    Succes în continuare, d-le Prisăcariu. Îmi pare rău de ce vi s-a întâmplat, dar, măcar în cazul dumitale, sunt sigur că dumneata vei reapare curând într-o postură comparabilă și tot la televiziune, dacă nu din altă pricină, dar măcar prin forța personalității.
    Pentru mine, ce s-a întâmplat dumitale sâmbăta trecută nu m-a luat prin surprindere. Am încercat de săptămâni de zile să vă contactez pe adesa email a redacției, nu mi s-a răspuns niciodată și am asumat, cum e și normal, că nu vreți să vorbiți cu mine în direct, la fel cum nu am reușit să mi se dea drept la replică nici la România TV sau la Antena 3, posturi care m-au împroșcat cu noroi (din câte am înțeles, măcar B1TV nu a prezentat vreodată material în scandalul Jordan/66 de case).
    Cel puțin nu a prezentat încă… căci cine poate ghici noua orientare la B1TV. Am trimis din nou acum o săptămână, materiale despre cazul Jordan probând (sper) că nu sunt un impostor , însoțite de un întreg teanc (digital) de poze și fotocopii, nu doar cu vorbe, pentru că d-na Aura Țițirigă, șefa departamentului Investigații a spus inițial la telefon că nu a auzit niciodată de cazul Jordan.
    Ar fi bine (pentru mine) să fie un caz atât de obscur, încât șefa departamentului de investigații la B1TV să nu-l cunoască, dar este greu de crezut, mai ales mie, omul „împroprietărit” de către primarul, mai apoi președintele Băsescu cu 66 (anunțate uneori și ca fiind 128) de case. Este adevărat că informația provine dintr-un grupaj limitat de surse, toate aparținând de trustul Intact, dar ea a fost preluată curent de toată țara.
    Concluzia tuturor, firească sau nefirească, este că aceste case („un întreg cartier,” s-a spus deseori la RTV) au fost retrocedate pe nedrept unui impostor. Cum în primele zile din Aprilie, au apărut două materiale largi despre mine în Cotidianul, inclusiv copia unei scrisori către CNA, am scris d-nei Țițirigă, rugând-o să-mi confirme primirea materalului trimis, ceva ce CNA a reușit să o facă în 6 ore. Ca și în trecut, la B1TV am vorbit/scris cu pereții.
    Mă scuz de lungimea acestui comentariu, dar aș vrea să vă rog ca, măcar din omenie, să mă includeți în noile proiecte pe care le începeți de luni încolo.
    Spuneți mai sus că încă mai colaborați cu România Liberă. Investigați-mă pe mine, vă rog frumos. Întrebați acolo cine a instalat primele computere de culegere Macintosh la redacția RL în perioada iunie-iulie 1990, când zețarii, sub presiunea minerilor, refuzau să culeagă mai mult de cele patru pagini de ziar prevăzute în contract.
    Au fost câteva zile (nu multe e adevărat), când am cules singur paginile 3 și 4 de publicitate, pentru foaia suplimentară din mijlocul ziarului. Am creat prima reclamă de o pagină întreagă pentru Tarom, am… dar ce să mă mai bat cu pumnul în piept, se pare că nimeni nu-și mai amintește.
    Taina Duțescu Coliban începuse să traducă cartea mea Ashman, publicată în 1993 la București ca „Omul de Cenușă,” un roman acum, poate pe bună dreptate, uitat de toată lumea. Taina a trebuit însă să întrerupă munca, plecând într-o călătorie de aclimatizare în Himalaia. Emil Coliban, soțul ei, m-a dus într-o zi la d-l Băcanu, spunându-i simplu: „Uite am un prieten American, care cred că poate să ajute ziarul.”
    Așa a început compania de culegere computerizată Jordan, care redacta pe computer diverse periodice ale anilor ’90: Expres, As, Literatorul, Egyutt, ba chiar și Palatul Cotroceni, porțiuni din ziarul Azi, întregul Monitor Oficial, al cărui director, Dumitru Ioncică mi-a fost la un moment dat și editor de carte.
    D-na Taina Duțescu a murit în Himalaia. Până la urmă, mi-am tradus cartea singur, învățând să mă exprim și eu literar pe Românește în acest proces. Este posibil că acum, după atâția ani, să fi uitat din nou să mă exprim coerent în limba mea de naștere. Sper să nu fie așa.
    Iar dacă cartea mea este demult uitată, refuz însă să cred că toți oamenii cu care am colaborat pe vremuri: Nicolae Breban, Ion Cristoiu, Petre Băcanu și atâția alții au uitat.
    Există atunci în România un fel de conspirație a tăcerii, una în care nimeni nu se va ridica să spună „eu l-am cunoscut pe omul ăsta?” Nu cred. Toți au luat de bune niște acuzații repetate la infinit, acuzații unde nu se prezintă nici un fel de probe („dați odată lista celor 66 de case, insist eu, de ce nu o publicați?”). Acesta este însă locul în care a ajuns România, un loc unde orice acuzație e plauzibilă, atât de plauzibilă încât poate mă voi convinge și pe mine însumi că sunt de fapt un impostor.
    Cineva trebuie însă să se facă auzit în final. Altfel, în ciuda atâtor eforturi trecute, Nicolae Ceaușescu va rămâne președintele acestei țări chiar și din mormânt.
    Și, dacă nu veți avea înclinarea să scrieți despre mine, asta nu este atât de important. Important este să nu lăsați ștafeta din mână. Scrieți chiar mai mult ca înainte. Vedeți din comentarii și din multe alte izvoare că aveți încrederea noastră, și a mea și a altora. Aveți o voce distinctă. Nu o irosiți. Noapte bună.

  • Reply
    gina
    6 aprilie 2015 at 4:18

    „Nu mor caii cand vor cainii”,draga domnule Prisecariu. Capul sus! MULT SUCCES in ce va propuneti!

  • Reply
    canadianca prin adoptie
    6 aprilie 2015 at 4:30

    Trist! urmaresc pe net acest post tv, desigur cu limitele de rigoare impuse de decalajul orar, din noiembrei 2014. Sincer, aveam citeva emisiuni preferate: butonul de panica, desigur. Nu cunosc ciné este in spatule acestor posturi tv, in afaran antenelor, pe care de altfel nu le urmaresc. Cred insa , ça aceste posturi daca ceea ce eu am citit din comentariile de mai sus, este adevarat, este r.e.g.r.e.t.ab.i.l. Un post tv nu ar trebui sa serveasca niciunui partie politic,chiar daca fondurile de finantare vin si din bani publici nu numai privati. De fapt ceea ce eu va sun este lucrul pe care l-am invatat , locuind si trains in Canada. Politica trebuie facuta de cei care cred in ea , de cei care stiu ça nu au échelette in dulapuri si mai ales care au valori pe care for sale transmuta. De cele mai multe ori, politicienii adevarati , urmaresc realizatori de emisiuni , ça cea a dvs. d-le Prisacariu, pentru a intelege cum este percuta imaginea sa de cate électorat. Politicianul trebuie sa sprijine oamenii de tv , cei care stiu sa puna punctele pe I cu obiectivitate si mai ales cu responsabilitate. Nu vreau sa blâmez postul B1 tv, dar cred ça daca doreste sa-si pastreze auditoriul ar trebui sa faca eforturi financiare pentru a menine oamenii care de ani buni au realizati emisiuni care le-au crescut ratingul si nu sa se debaraseze de ei doar pentru ça sunt in impas financiar. Daca nu sunt capabile ( posturile tv cu actionariatul lor) sa se transforme in posturi XXX ,asa for sit sigur ça vor avea resursele financiare care sa le permita sa mai emita. Va doresc sa ramaneti tôt atit de incisif si de obiectiv, asa nu ne veti peirde si vom fi mereu pe urmele articolelor pe care le veti publica de miine.

  • Reply
    Oz
    6 aprilie 2015 at 4:56

    Bine bo$$, a plecat Turcescu, acum ai plecat tu, urmeaza Soneria, haidi pa

  • Reply
    ilinca Maria
    6 aprilie 2015 at 5:44

    Cataline imi pare rau ,dar clar ai deranjat conducerea sa nu faci compromisuri niciodata ,nu merita nimeni sa te judece ,lasa-i sa se scalde in mocirla B1 .Paste Fericit !!

  • Reply
    moshu49
    6 aprilie 2015 at 6:15

    cum „alea jacta est” sper să vorbeşti mai mult decît ai scrie chiar de pe Kamikaze, deşi nici la Naşul TV n-ar fi rău,
    cred că încep să pricep ce a vrut să zică K.W.Johannis cu … „şi de la capăt!” şi nu-mi place. 🙁
    io’ţi zic baftă şi nu lipsi prea mult că mă răcesc! 🙂

  • Reply
    pynut
    6 aprilie 2015 at 7:24

    Pacat, mare pacat. Petre Tutea spunea: „Compar Democratia cu jigodia la caine, scapa cine poate”. Daca harababura asta de la noi se chiama democratie mai bine fara.
    Pacat de un mare jurnalist, poate „s-a hotarat” ca noua nu ne trebuie asa ceva. Oricum nu mai este mult pana-n 2016. Asteptam cu nerabdare.

  • Reply
    ioana
    6 aprilie 2015 at 7:38

    nu mor caii cînd vor cînii,partea proasta e ca se asterne o mare dezamagire pentru ce credeam noi ca e spre bine, apreciam oamenii cu caracter, pe cei care spuneau lucrurilor pe nume si acum asistam neputinciosi la schimbari radicale fara sa stim ce se întîmpla cu adevarat ! Ce era de spus despre tine si despre emisiunea ta, s-a spus .

  • Reply
    Nea Mitica
    6 aprilie 2015 at 8:02

    Domnule Prisacariu, era de asteptat sa vi se intample acest lucru intr-un post care a virat-o spre PSD.
    Va urez succes in ceea ce veti face.
    Ceea ce ma intristeaza este ca si aceasta intamplare a dumneavoastra ne arata un 16 Noiembrie degeaba.

  • Reply
    dana
    6 aprilie 2015 at 8:11

    ce jelanie!!!!! cind luati bani din spaga lu’ niro si penala blonda nu va mai vaitati! anchete ioc, numai vorbarie si birfa la emisiunile b1. or fi aia de la a3 fanatici dar se pare ca si procurorii sint de vreme ce le dau dreptate in cele din urma.

    • Reply
      Florin
      6 aprilie 2015 at 11:59

      Iar prostia aia ca procurorii dau dreptate A3?
      Dar mama lui Ponta ? Cumnatul ?
      Hrebenciuc ? Mazare ?
      Si prostiile cu bac-ul lui Funeriu ?
      Flota si Basescu ?

    • Reply
      Cx
      6 aprilie 2015 at 12:12

      Mostre de gândire puiemonteză …

    • Reply
      ion
      6 aprilie 2015 at 12:38

      Tie iti place DOAR barfa de la HAZNAUA3 a fostului securist,puscariasul Dan Voiculescu,nu????
      Iti place cum se construieste DICTATURA LUI PONTA,CARE ISI DISTRUGE ADEVERSARII PRIN METODE PUTINIENE ?! SI CARE DISTRUGE ECONOMIA CA SA OFERE PE TAVA ROMANIA LUI PUTIN ? CA PONTA NU ARE NEVOIE DE JUSTITIE INDEPENDENTA SI STAT DE DREPT ! DOAR A ZIS CU SUBIECT SI PREDICAT LA LOVITURA DE STAT DIN 2012 CA VA CONTROLA POLITIC DNA-UL,IAR ACUM E DISPERAT SI VA FACE ORICEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      IAR VOICULESCU CEL CARE A PROGRAMAT LOVITURA DE STAT DIN 2012 in 60 DE ZILE ,ZICEA CU SUBIECT SI PREDICAT: PANA NU AVEM JUSTITIA,NU AVEM PUTEREA !!! VAI DE CAPUL TAU CA NU INTELEGI NIMIC DIN CE SE INTAMPLA !!!

    • Reply
      L
      6 aprilie 2015 at 13:43

      Judecatorii le-au dat dreptate in cazul Dan Voiculescu zis si Vranul, alias Felix. Urmeaza ca judecatorii sa dea verdicte si in cazurile de santaj de la Latrina3… Judecatorii n-au decis ca „blonda” e „penala”. Asta ai decis tu si latraii de la Latrina3. Iar justitia se face in… Justitie. Nu la televizor, la Latrina3. Pricepi tovarasa DANA?

    • Reply
      claudia
      6 aprilie 2015 at 13:53

      Daca nu ti-a spus nimeni pana acum iti spun eu Du-te si te’mpusca’ , ne-am saturat de lichele postace , noi inca nu avem ce pune pe masa de mancare si voi sustineti guvernul asta mafiot care ne-a adus la disperare

      • Reply
        patman
        6 aprilie 2015 at 14:38

        haznaua3, wc-ul public etc. doar ca badea zice de ani de zile ca luati bani de la Udrea, doar ati avut tot timpul rating cat puta de furnica, si ce se intampla cand ajunge Udrea la puscarie? muriti de foame, labe triste ce sunteti.
        ps. pentru L : sa ai atata sanatate cat de dreapta e justitia curului pe care il lingi.

  • Reply
    valerianus65
    6 aprilie 2015 at 8:41

    Succes in continuare, bafta!

  • Reply
    B1 TV l-a DAT AFARA pe cel mai ACID CRITIC al lui Victor Ponta. Ce motiv a invocat postul - Aktual24
    6 aprilie 2015 at 8:51

    […] Asadar, relatia mea cu B1 TV se incheie aici, dupa o colaborare de aproape doi ani si jumatate si vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post sa fie suficienta pentru ca B1 sa se salveze de la faliment, ii urez succes conducerii postului in acest titanic demers”, a scris Prisacariu pe blog. […]

  • Reply
    Canipa
    6 aprilie 2015 at 8:52

    Cataline eu stiu cine este de vina.Sigur, dar mai mult ca sigur este Ponta.L-ai desfiintat tu, dar si el te-a lucrat cum se spune.Am glumit,serios vorbind am asteptat multisor sa dispari de pe ecran cu mizerabila ta emisiune.Mai astept disparitia miorlaitei Sorina Matei si a lui Sabin Orcan sa ma pot uita cu drag si eu la B1tv, pe care-l platesc fiind inclus in grila mea de programe.Iti recomand sa te pocaiesti la Antena 3.

  • Reply
    Catalin Prisacariu anunta pe blog ca nu mai are emisiune la B1 Tv | Presa Online
    6 aprilie 2015 at 8:56

    […] Catalin Prisacariu a anuntat, pe blogul sau, ca emisiunea pe care o realiza la B1 Tv a fost scoasa de conducerea postului de televiziune. […]

  • Reply
    Catalin Prisacariu anunta pe blog ca nu mai are emisiune la B1 Tv - Stiri Presa Online
    6 aprilie 2015 at 9:00

    […] Catalin Prisacariu a anuntat, pe blogul sau, ca emisiunea pe care o realiza la B1 Tv a fost scoasa de conducerea postului de televiziune. […]

  • Reply
    carmen
    6 aprilie 2015 at 9:04

    „Nu mor caii cand vor cainii”! Asta era vorba tatalui meu. Si avea mare dreptate! Capul sus, multa putere si cu Dumnezeu inainte! Mai sunt si alte posturi de televiziune. Ce ai in cap si meseria nu ti-o ia nimeni. Iar constiinta este mult mai de pret decat orice suma de bani!
    Mult succes si sa ne auzim cu bine! Sunt convinsa ca in curand ne vom revedea. Noi acasa, in fata televizorului, iar tu intr-un studio de televiziune. Bafta! Iti tinem pumnii! Si poate ai mai mult timp acum sa scrii pe blog. Jurnalul ala mortal!!!

  • Reply
    Nea
    6 aprilie 2015 at 9:12

    Îmi vine-n minte vremea când era Năstase bulibașă. Media devenise o hazna, excepțiile se numărau pe degetele de la o mână. Era destul să deschizi un post de radio ca să vomiți cu spasme.
    Oricum, B1 se va descurca, îi are pe Știrblea, pe Mânăstire.

  • Reply
    ROSET IONEL GIONI
    6 aprilie 2015 at 9:13

    „Domnule” Prisacariu, sincer „mi-au dat lacrimile” la auzul acestei vesti…NU va este rusine sa pozati in victima, stiind ca erati un catelus ce facea aport ori de cate ori acestia v-o cereau??? Ati uitat aroganta cu care tratati cazuri grave si adevarate, dar care deranjau pe cei ce conduc B1 TV??? Eu zic sa NU va mai plangeti si sa trececeti la divulgarea mafiei din aceasta tara daca va interesat vre-o data acest lucru, daca nu pupati in continuare ceea ce ati pupat si pana acum….

  • Reply
    Basil
    6 aprilie 2015 at 9:22

    Sa nu va para rau domnule Prisacariu, B1 nu va merita ! Succes mai departe !

  • Reply
    Ionut Avram
    6 aprilie 2015 at 9:29

    Catalin, imi pare rau, era cam singura emisiune la care ma mai uitam la televiziunile de stiri. Succes pe mai departe la Kamikaze si Romania Libera. In caz de mai rau, stiu eu o insula faina cu doar 48 de locuitori. 🙂

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2015 at 11:08

      tine-o secreta, sa nu apara ponta si acolo :)))

  • Reply
    adiob1tv
    6 aprilie 2015 at 9:32

    Ne.ati incantat inimile-Domnul sa va ajute sa ramaneti asa cum ati fost pana acum!

  • Reply
    anton
    6 aprilie 2015 at 9:36

    Pacat !In cat mai curand la un alt post tv.Te asteptam cu drag si interes.

  • Reply
    Mio
    6 aprilie 2015 at 9:42

    pacat!!!!..dar nu mor caii cand vor cainii

  • Reply
    Rodica Vitania Vataman
    6 aprilie 2015 at 9:46

    Este o veste extrem de proasta pentru mine . Cu riscul repetarii celor zise in alte comentarii, intr-adevar nu mai am la ce sa ma uit la B1. Imi ramasese Prisacariu si Orcan. Probabil Orcan o sa mai reziste pentru ca am observat ca selecteaza oarecum persoanele pe care le „atinge” ,deci pare a se plia .
    Va voi urmari in continuare pe net pentru ca aici ,pana acum nu au reusit sa ne sugrume vorbele.

    • Reply
      Aegis
      6 aprilie 2015 at 12:45

      Dar de ce nu urmăreşti postul TÎRGŞOR TV, că acolo va ajunge sponsora Nuţi?

  • Reply
    telespectator 19-20
    6 aprilie 2015 at 9:55

    Imi pare rau ! O sa-mi lipsiti seara, de la 19 la 20 ! Am retinut , pentru ca mi-a placut : ‘ si ce-o sa le faca ? O sa-i traga pe roata ? ‘

    • Reply
      Aegis
      6 aprilie 2015 at 12:38

      Maşina de spălar creiere idioate. Să ne auzim/vedem când va învia soacră-mea.

      • Reply
        L
        6 aprilie 2015 at 15:09

        Puti. A hoit latrinist.

  • Reply
    Cristian
    6 aprilie 2015 at 10:00

    Multă baftă în continuare. Oricum, așa-i în capitalism. A fost dat afară Jeremy Clarkson de la BBC, nu văd de ce nu poți fi dat și tu afară.
    Oricum, sper să nu te văd făcând ceva penibil, gen Mândruță făcând baie îmbrăcat.

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2015 at 11:06

      :)))))

      • Reply
        L
        6 aprilie 2015 at 13:38

        Conducerea postului B1tv aflandu-se la palatul Victoriei si la palatul Cotroceni?

      • Reply
        valentin
        6 aprilie 2015 at 15:21

        Ideea e sa nu renunti la meseria ta.Posturi tv de stiri echidistante nu prea mai sunt asa ca o sa fie greu sa revii pe sticla.Ai putea publica ratingul mediu al emisiunii tale.O alta idee ar fi sa incerci ceva online gen Adevarullive.In opinia mea jurnalismul de investigatie are un rol foarte important ,mai ales pt romanii din diaspora,ne da sperante sarevenim acasa intr-o tara normala

  • Reply
    Schimbări la B1 TV: Prisăcariu, out. Sorina Matei, fără emisiune, intră Sabin Orcan zilnic de la ora 19:00 | Reporter Virtual | Portal
    6 aprilie 2015 at 10:02

    […] de la B1 TV, anunțat sâmbătă seară, prin telefon, jurnalistul Cătălin Prisăcariu a scris pe blogul […]

  • Reply
    Catalin Prisacariu anunta pe blog ca nu mai are emisiune la B1 Tv | Alfa
    6 aprilie 2015 at 10:05

    […] Catalin Prisacariu a anuntat, pe blogul sau, ca emisiunea pe care o realiza la B1 Tv a fost scoasa de conducerea postului de televiziune. […]

  • Reply
    Pompiliu
    6 aprilie 2015 at 10:05

    Pai dupa cit „rahat” s-a mancat la acest post TV sustinut de tov.Udrea cu sacosa ….era normal sa se ajunga la fundul sacului! Unii zic pe aici ca …..de vina este ponta sau Voiculescu……si ma intreb daca sint cu boii acasa! De vina este postul care a trait pe bani de furat si nu din munca cinstita!

    • Reply
      Adrian
      6 aprilie 2015 at 11:17

      Singurul cometariu care spune lucrurilor pe nume.
      Felicitari Pompiliu !

    • Reply
      L
      6 aprilie 2015 at 11:51

      Presupun ca tu esti cu vacile acasa… Hai, tunde-o de-aici! Latrinistule!

      • Reply
        patman
        6 aprilie 2015 at 14:40

        cine zicea de postaci? ce-a zis ma omul de tre sa il fugaresti tu mai labastristule

  • Reply
    Adidelavilcea
    6 aprilie 2015 at 10:06

    Butonul de panica ii statea in creier lui Ponta si ciracilor lui.Au reusit sa-l dezactiveze!
    Rusine complicilor din conducerea postului B1 tv. De fapt cam de multa vreme postul o luase la vale, acum nu cred ca se va opri Intrat in aceeasi gaura ca si latrinele varaniene, va dispare sau va fi absorbit.
    Pacat!

  • Reply
    CrisPres Catalin Prisacariu anunta pe blog ca nu mai are emisiune la B1 Tv - CrisPres
    6 aprilie 2015 at 10:08

    […] Catalin Prisacariu a anuntat, pe blogul sau, ca emisiunea pe care o realiza la B1 Tv a fost scoasa de conducerea postului de televiziune. […]

  • Reply
    EXPLOZIV! Prisăcariu, SCOS din GRILĂ | B1: game over - Stiri Presa Online
    6 aprilie 2015 at 10:25

    […] Sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    iulian
    6 aprilie 2015 at 10:33

    Cataline, mi-ar parea rau sa nu mai ai emisiune. Cand lucrai in Iasi, mi s-a parut ca erai arogant, dar, gandind la rece, infatuarea are o baza obiectiva in cazul tau. Cred ca te numeri printre putinii ziaristi din generatia tanara care au lecturi solide in spate, talent, inteligenta si experienta de jurnalist de investigatii, nu doar de parerolog. Aveai singurul talk-show la care imi placea sa ma uit. In rest, traiasca discovery 🙂
    Mi se pare deprimant ca, in timp ce oamenii care intr-adevar au inclinatie spre mass-media dispar din peisaj, micul ecran este acaparat de gargaragii eruditi cat tanti care da bautura pe caiet la carciuma din sat. Nu stiu cum de reusesc, dar genul asta de ziaristi/ziariste cad mereu in picioare.

  • Reply
    rona
    6 aprilie 2015 at 11:08

    imi pare f rau !

  • Reply
    CrisPres UPDATE Catalin Prisacariu anunta pe blog ca nu mai are emisiune la B1 Tv. Sorina Matei - fara emisiune - CrisPres
    6 aprilie 2015 at 11:10

    […] Catalin Prisacariu a anuntat, pe blogul sau, ca emisiunea pe care o realiza la B1 Tv a fost scoasa de conducerea postului de televiziune. […]

  • Reply
    M.Anastasiu
    6 aprilie 2015 at 11:13

    Cine trage sforile? /E la fel ca-n PCR /E la fel ca-n PSD/Acelasi guvern corupt/ V-a luat dreptul si-a pus punct./ Nu stiu daca ei se-asteapta,/ Sa mai explodam o data!

    • Reply
      Aegis
      6 aprilie 2015 at 12:40

      N-ai decât să explodezi, şi aşa altă treabă nu ai!

      • Reply
        L
        6 aprilie 2015 at 15:05

        Tu de unde-ai mai aparut mai lichea latrinista? Din ce grota te-au scos stapanii tai la latrat? Mars de-aici!

  • Reply
    EM
    6 aprilie 2015 at 11:14

    M-ai lasat „masca”…
    Nu vreti sa va adunati intr-un loc toti cei pe care unii dintre noi (deloc putini) ii apreciem cu adevarat?!
    Ce nervi am!
    Te voi „urmari” oriunde iti vei pune amprenta si iti multumesc pentru tot!

  • Reply
    gigi marga
    6 aprilie 2015 at 11:24

    astia de-ati scris comentarii inaintea mea,sunteti toti niste cretini.si asta este normal pentru voi,din moment ce ii sorbiti tampenia lu prisacariu.ca a fost dat afara este un gest de normalitate.nici un patron nu plateste un ngajat care nu produce nimic.la realizari zero-venituri zero.cand primeau bani de la udrea si niro,fara sa aiba audienta,se credeau smecheri.acum se intra in normalitate.toate posturile tv fara audienta trebuiesc inchise,nu platite cu bani furati.ori sa-si revizuiasca atitudinea,sa puna osul la treaba si sa lase pupatul in fund contra cost.s-a dovedit ca udrea,basescu si toata sleahta lor au fost niste infractori si astia de la b1 s-au ocupat cu pupatul lor in fund.stiau pe cine pupa?sau sunt atat de prosti incat n-au mirosit adevarul?sau au stiut,dar pentru bani,au facut pe prostii?

  • Reply
    L
    6 aprilie 2015 at 11:49

    Cataline, regret ceea ce ti se intampla. Sincer. Am convingerea ca toata mizeria asta ti se trage de la Gunoimonta. Cu alte cuvinte si spus mai pe sleau, s-a exercitat o forma de trafic de influenta ca sa dispari de pe sticla. S-a procedat bolovanos si profund stalinist. Iar asta este stilul Gunoimonta. Povestea cu „dificultatile financiare” ale postului sunt vrajeli de doi bani ruginiti pe care le pot crede doar idiotii. Repet, desi te-am mai cotonogit in cateva randuri cu ceva observatii si reprosuri, erai unul dintre realizatorii mei preferati. Regret ceea ce ti s-a intamplat si, avand in vedere chestiunea asta, indraznesc sa-ti sugerez sa sapi mai adanc pentru aflarea adevarului care sta in spatele executiei tale de la B1tv. Uneori ma intreb: in ce naiba societate traim? Patronii reali si cei din umbra ai B1tv isi taie singuri cracile de sub picioare. In afara de Sabin Orcan, de Mihai Duta si de inca vreo doua reporterite de teren, la B1tv e jale. Oancea o fi constient de ceea ce face?

  • Reply
    cozia
    6 aprilie 2015 at 12:11

    ciitind socata faptul ca ai terminat cu emisiunea la b1, mi am adus aminte invariabil de emisiunea madalinei puscalau care a avut oportunitatea de a si lua adio de la noi telespectatorii anuntandu si plecarea…
    lasa catalin, ia o ca pe un sut in spate care inseamna un pas inainte.
    imi pare rau ca nu o sa te mai vedem plus emisiunea, devenisesi obisnuinta de a te urmari la noi in casa 🙁 e bine ca ai scris unde te mai intalni.
    multa sanatate si cu ocazia sarbatorilor de paste, zile frumoase si senine cu ai tai.

  • Reply
    cozia
    6 aprilie 2015 at 12:16

    am revenit cu o intrebare, la nasul tv tu crezi ca n ai avea loc cu robert turcescu, ca radu moraru desi zice ca se chinuie cu multe, salarii si contracte de publicitate etc. totusi cu robert si a capatat mai multi telespectatori si daca si tu ai fi cooptat in televiziune asta, atunci da, nasul tv. s ar legitima complet ca televiziune , mica dar buna rau de tot!

  • Reply
    L
    6 aprilie 2015 at 12:24

    Cataline, vezi ca scatofilul ala de Badea iar te-a luat la injuraturi. Ma mir ca un astfel de individ scabros nu beneficiaza de privare de libertate pe termen nelimitat intr-un ospiciu… Latraul latrinist are nevoie de ajutor medical de specialitate. Sau de o bata groasa pe spinare.

  • Reply
    L
    6 aprilie 2015 at 12:45

    Si inca ceva Cataline… Este foarte posibil sa ti se traga si de la Iohannel… Nu numai de la Gunoimonta. Pentru ca binomul Iohannel-Pontanel este USL-ul care traieste bine-mersi. Lui Iohannel nu-i plac deloc criticile. Si nici lui Pontanel. Iar cei doi, uniti in cuget si simtiri useliste, incearca pe toate caile posibile sa-si „ucida” toti opozantii din media. Ca aia din politica aproape ca nu mai exista. Pohta ce-a pohtit USL-ul este ca pe scena politica sa ramana doar doua mari mizerii: PSD si PNL. Si ea pare ca s-a implinit. Iar romanii hiberneaza. Linistiti si fara griji. Mamaligari cum ii stim.

  • Reply
    marian
    6 aprilie 2015 at 12:55

    Imi pare foarte rău!Nespus de rău!N-am cuvinte…

  • Reply
    JULES VERNE
    6 aprilie 2015 at 12:57

    asta e ! sigur ti se trage de la dragostea ta pentru puie monta & famiglia domnie-sale si poate si un pic de la CEO Daniel .

  • Reply
    Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro
    6 aprilie 2015 at 13:14

    […] scoasa de pe post. Singurul motiv invocat: situatia financiara precara a postului”, scrie peblog Catalin Prisacariu.Jurnalistul subliniaza ca in in ultimul an si jumatate a “experimentat trei taieri de […]

  • Reply
    eueueu
    6 aprilie 2015 at 13:17

    boss nimic nou sub soare. totul este o iluzie

  • Reply
    stefan
    6 aprilie 2015 at 13:22

    ce bine imi pare ca ai luat teapa!

  • Reply
    eu
    6 aprilie 2015 at 13:37

    mars afara sinistrule

    • Reply
      L
      6 aprilie 2015 at 15:07

      Mars inapoi in padocul tau, gunoiule!

  • Reply
    emilia
    6 aprilie 2015 at 13:47

    Pacat!
    Era una din emisiunile mele prerferate.
    Rusine!!!!

  • Reply
    puiu
    6 aprilie 2015 at 13:54

    E de cacat, se cam termina cu B1, mai au sa renunte la Banciu si e gata.
    Bravo, mi-a placut mult ce-ai facut acolo. Sint sigur ca vei fi bine, te voi urmari,

  • Reply
    Ioana Horvat
    6 aprilie 2015 at 13:57

    Pacat, mare pacat, erai singurul pe care il mai urmaream cap-coada pe B1. Alegerea asta o gasesc ciudata si nefundamentata si sper sa te vad la alt post in curand. Daca intr-adevar finantarea e de vina, sa inteleg ca emisiunile despre horoscoape si interpretarea viselor sunt mari aducatoare de bani? Ma astept atunci ca in curand sa vad dezbateri despre binefacerile produselor de la teleshopping. Treaba lor, cum ziceam, ne vedem in alta parte..daca se poate. fara sinistrii gen Nicolicea si Pavelescu. Bafta!

  • Reply
    EM
    6 aprilie 2015 at 14:13

    Măi (l)user GIGI MARGA…noi „ăstia” care am scris, suntem cretini că asa spui tu…tu esti cretin/ă că asa te-a făcut doamna cea scrisă cu cratimă…sictir bre!!!

  • Reply
    Elena
    6 aprilie 2015 at 14:14

    Imi pare foarte rau ! Erai cel mai incisive , spontan si realist jurnalist de la postul B1.Recunosc , de cand a aparut turcul Boran pe Acasa ,la aceiasi ora !(19-20) ,urmaream Butonul de panica ,in reluarea de diminata si in pauzele transmisiei de pe Acasa. Sunt convinsa ca la demnitatea si profesionalismul pe care l-ai dovedit , vei mai avea multe de spus si in continuare , afand in vedere faptul ca in Romanica noastra subictele publice se nasc tot timpul pramatur ! Cat mai are de mintit V .V.Ponta si sa se autoadmire K.W. Iohannis ? Important este cat adevar lasi in urma ta iar timpul valideaza aceasta!

  • Reply
    AntiGelu
    6 aprilie 2015 at 14:37

    Idee: un canal jucaus pe Youtube sau Vimeo, studio tip dandiaconescu (camera la bloc) si poate un cont pe patreon.

  • Reply
    nicol
    6 aprilie 2015 at 14:40

    Imi pare f rau !Dupa latrina 3 si guita-cacania tv, scot si b1tv din grila ;sa ramana cu sunatoarea matei si strambleanu -psd! RUSINE OANCEA! B1 A AJUNS UN FEL DE ANEXA A LATRINEI SI A CACANIEITV! Sarbatori Fericite, d-nule Prisacariu si capul sus!

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu, dat afară de la B1 TV: „Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca televiziunea să se salveze de la faliment“ | Gazetarul.ro
    6 aprilie 2015 at 15:00

    […] fost scoasă de pe post. Anunţul  fost făcut chiar de Cătălin Prisăcariu, pe blogul său, prisacariu.ro „Vineri, la finalul emisiunii, am spus că  «Ne revedem luni, de la ora 19.00». Ieri, […]

  • Reply
    iudit gherghiteanu
    6 aprilie 2015 at 15:14

    este pierderea lor, nu mai au acuma jurnalist informat cu simtul umorului, care impiedica invitatii, cateodata de calitate indoielnica sa devina prea vocali, enervanti. Desi am avut si eu nemultumiri, mai ales legate de lipsa de informare cand venea vorba de Transilvania, referitor la problemele centrale nu au avut mai bun la b1 care acuma a devenit un post sub orice standard, incepand cu zerourile de weekend, cu miracolele si fenomene paranormale si terminand cu orcan, lipsit de obiectivitate in general.(oricum, el a ramas rege acum ). Din pacate nu vad post potrivit , si digi incepe sa alunece spre vale…mult succes, si schimbare in romania, care ar aduce inapoi posturi mai cinstite.

    • Reply
      cora
      6 aprilie 2015 at 17:35

      Imi pare rau sa afirm asta ,din postul b1 pleaca profesionisti adevarati…Madalina Puscalau,Catalin Prisacariu,Sorina Matei…in emisiunile lor se intampla ceva….dar e greu sa te pui bine cu seful….la B 1 cred ca exista cenzura….apreciam emisiunile lor active…pierderea este a patronilor B1..

  • Reply
    Schimbări la B1 TV. Sabin Orcan în locul lui Cătălin Prisăcariu și al Sorinei Matei | Psihologul muzical
    6 aprilie 2015 at 15:27

    […] P.S. În caz că vă întrebați dacă postul mi-a propus să rămîn să-mi fac emisiunea, dar pe bani mai puțini (nu că ar fi fost mulți, oricum, în ultimul an și jumătate am experimentat trei tăieri de venituri) sau chiar gratis, răspunsul este “nu”, nu mi-a propus nimeni așa ceva. Dar eu aș fi acceptat să muncesc pe și mai puțini bani decît în octombrie 2012 (cînd a început colaborarea cu B1) sau chiar voluntar? Habar n-am, nu m-a întrebat nimeni. De fapt, am habar: nu aș fi muncit gratis. Dar faptul că postul nu a fost dispus nici să mimeze o negociere arată că scopul era unul precis, a scris Prisecariu pe blogul său. […]

  • Reply
    StareaPresei.ro Prisăcariu şi Sorina Matei au fost daţi afară de la B1 TV
    6 aprilie 2015 at 15:37

    […] Prisăcariu şi Sorina Matei au fost trimişi la plimbare de la postul B1 TV. În timp ce primul e vocal, Sorina nu spune despre asta nimic pe […]

  • Reply
    prisacariu | Care e, cu adevărat, știrea
    6 aprilie 2015 at 16:18

    […] cum v-am spus ieri, azi nu ne revedem de la 19.00 pe B1 TV. Dar nu asta e știrea importantă. Știrea care […]

  • Reply
    Dumitrescu Sebastian
    6 aprilie 2015 at 16:28

    Nu ma asteptam la asa ceva.In curand postul va da faliment.

    • Reply
      troll
      9 aprilie 2015 at 15:53

      Prostule! B1 e in insolventa de 1000 de ani, deoarece au audienta mai mica decat minimax. Ba mai mult, cei 10 care se uita zilnic la B1, sunt gel asta de romani:
      https://www.youtube.com/watch?v=6cj8jJvcENk

  • Reply
    CrisPres Catalin Prisacariu, despre plecarea de la B1: Era evident ca nu ma mai inscriam in politica editoriala / Cand vine Ponta si se simte bine in emisiunea unui coleg... - CrisPres
    6 aprilie 2015 at 17:05

    […] tau de vedere, plecarea ta de la B1 are un motiv strict financiar – cel mentionat de tine pe blog – sau exista si alte motive? Catalin Prisacariu: Motivul financiar e important, pentru ca au […]

  • Reply
    Doi jurnalişti de prime-time au fost daţi afară de la B1 TV | ActiveNews
    6 aprilie 2015 at 17:41

    […] alte explicaţii, în afara situaţiei financiare precare a postului. Iată ce scrie jurnalistul pe site-ul […]

  • Reply
    PRISACARIU | Care e, cu adevărat, știrea - Stiri Presa Online
    6 aprilie 2015 at 18:27

    […] cum v-am spus ieri, azi nu ne revedem de la 19.00 pe B1 TV. Dar nu asta e știrea importantă. Știrea care […]

  • Reply
    M.capitanescu
    6 aprilie 2015 at 18:58

    Fiind spectator cu sperante noi pentru tara mea,de la distanta,am observat cum incet pe nesimtite,vintul a inceput sa bata in alta directie…acuzatul direct al acestori banditi ce au devenit ,,oamenii de vaza,,fara nici un sentiment pentru romanii lasati in mizerie,a scazut in intensitate la majoritatea colegilor d voastra. Este clar ca impreuna cu sorina matei nu a ti vrut sa va pliati la directive politico economice. Bravo! Nu cedati.jigodiile s au repliat si fac front comun sa si salveze pielea si banii.

  • Reply
    Dumitru
    6 aprilie 2015 at 19:44

    Sincer î-mi pare rău, Tu şi Sorina spuneaţi lucrurilor pe nume şi i-a durut aşa că mafia ş-a spus cuvîntul, sunt curios cît mai rezistă Banciu, CU RESPECT!

  • Reply
    Basencu
    6 aprilie 2015 at 20:12

    Barosane
    Probleme cu statul de drept ?
    Chiorila e acum la B1 si se pisa pe justitie intr o ora cat Iliescu in toată cariera.

    • Reply
      L
      7 aprilie 2015 at 14:20

      Stai calm gunoiule, noi toti ne pisam pe tine. O meriti. Pe care justitie se pisa marinarul, idiotule? Pe aia pe care idolii tai de la Latrina3 au calcat-o systematic in picioare? Pe aia pe care Ponta s-a pisat si se pisa systematic? Despre ce tot latri acolo, maidanezule ipocrit? Nu ti-e rusine? Sigur ca nu ti-e rusine, doar esti un derbedeu sinistru.

      • Reply
        Basencu
        8 aprilie 2015 at 15:58

        L
        Fratili meu,
        Basescu are dreptate in tot ce spune.
        Caprarul e usuit meritat de la B1 iar idoli mei de la antena 3 o i au puțin in mana ca le a luat mesajul basescu ca e mai viclean decat toți cei care l au pupat in cur sau care l au înjurat.
        Cand îți spune tatăl tau ca ii e sila de tine pleci, ca la mintea lui, sa scape va spune orice sa te termine.
        In rest spitalul Obregia te așteaptă.

    • Reply
      agrojan
      7 aprilie 2015 at 17:59

      Daca atat ai inteles tu, atunci drum bun spre A3! Acolo,iti vei gasi multi prieteni care te vor accepta.Apropo,aseara ai pierdut intalnirea cu un purtator de drapel cu mustata si barba,un individ infasurat in steagul romanesc ,doua babe clontoase si bineinteles,cu „specialistii”postului: un ciuvic,un pastor si unul cu ceafa groasa.

      • Reply
        agrojan
        7 aprilie 2015 at 18:11

        M-am referit, strict, la postacul basencu si vio!

        • Reply
          Basencu
          8 aprilie 2015 at 16:03

          Prietene
          Vad ca te uiti la antena 3 de ula sa ne iei.
          Eu il urmăream la B1 pe talibanul asta cand era invitat ăla de la UNPR Nicolicea ca mai învață si el carte.
          Du-te filozofule langa Liiceanu si alți hamesiti ai zilelor noastre.

  • Reply
    L
    6 aprilie 2015 at 21:00

    Au disparut comentarii… Inclusiv ale mele. Ce se intampla?

  • Reply
    vio
    6 aprilie 2015 at 23:04

    Stai linistit, ca nu ai pierdut nimic. Nu trebuia sa colaborezi din start cu un post care a avut ca scop numai minciuna si denigrarea. Decat sa dai in balbaiala precum colonelu’, mai bine asa.

  • Reply
    Serban Serban
    7 aprilie 2015 at 9:18

    Domnule Prisacaru în primul rând tot raul este spre bine. E greu fara bani dar si mai greu este sa fiti înconjurat de javre fara carcter. Postul B1tv, în curând falimentar, va fi la cheremul ratatului Traian Basescu pe care marturisesc l-am votat si eu dar de care vorba lui „mi-e sila”. Probabil Ponta si Basescu acesti doi farisei, se vor împaca si vor lovi în institutile de baza ale statului. Populatia se va manifesta, Ponta este un fricos si va face marcharrier, vanitosul Basescu va ajunge la lada de gunoi.
    Domnule Prisacaru, curaj si sanatate, Paste fericit !

  • Reply
    faceroll
    7 aprilie 2015 at 19:51

    Sincer imi pare rau… DigiTV inca pare un post impartial sau macar da impresia asta.

  • Reply
    Care e, cu adevărat, știrea - Pe Bloguri
    8 aprilie 2015 at 10:51

    […] cum v-am spus ieri, azi nu ne revedem de la 19.00 pe B1 TV. Dar nu asta e știrea importantă. Știrea care […]

  • Reply
    dan
    9 aprilie 2015 at 20:33

    in caz ca nu ai inteles de ce te-au dat afara de la b1 ar trebui sa urmaresti emisiunea lui orcan de azi. injura dna-ul alaturi de vali stan.
    p.s. sa nu crezi ca nu ma bucur

  • Reply
    Simeona
    22 aprilie 2015 at 9:09

    Cu părere de rău, vă pierduserăţi obiectivitatea, domnule Prisăcariu… la început, emisiunile dv. erau excepţionale. În viaţă e bine să învăţăm din ceea ce ni se întâmplă… aşa că, aveţi destulă treabă (hehe!)

    • Reply
      prisacariu
      22 aprilie 2015 at 9:52

      cred ca trebuie sa ramineti la subconstient, pare ca va pricepeti mai bine:)

  • Reply
    prisacariu | Acești bișnițari nouăzeciști și tarabele lor TV
    8 iunie 2015 at 14:50

    […] am mai avut cu Oancea, apoi, telefonic: pe 4 aprilie, într-o sîmbătă, după cum v-am povestit aici. În acea sîmbătă, directorul general al B1 mi-a spus, textual, că nu are nimic profesional […]

  • Reply
    Dezvaluiri din interiorul B1 TV. Cand s-a dat postul cu Ponta si cum sunt AMENINTATI jurnalistii - Aktual24
    8 iunie 2015 at 15:15

    […] am mai avut cu Oancea, apoi, telefonic: pe 4 aprilie, intr-o simbata, dupa cum v-am povestit aici. In acea simbata, directorul general al B1 mi-a spus, textual, ca nu are nimic profesional sa-mi […]

  • Reply
    Dezvăluiri din interiorul B1 TV | Când s-a dat postul cu Ponta și cum sunt AMENINȚAȚI jurnaliștii | Nasul.tv
    8 iunie 2015 at 16:57

    […] am mai avut cu Oancea, apoi, telefonic: pe 4 aprilie, intr-o simbata, dupa cum v-am povestit aici. In acea simbata, directorul general al B1 mi-a spus, textual, ca nu are nimic profesional sa-mi […]

  • Reply
    Dezvăluiri din interiorul B1 TV | Când s-a dat postul cu Ponta și cum sunt AMENINȚAȚI jurnaliștii - Stiri Presa Online
    8 iunie 2015 at 17:02

    […] am mai avut cu Oancea, apoi, telefonic: pe 4 aprilie, intr-o simbata, dupa cum v-am povestit aici. In acea simbata, directorul general al B1 mi-a spus, textual, ca nu are nimic profesional sa-mi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *