Mafioții politici Dragnea și Tăriceanu, cu cuțitele pe masa Parlamentului

Frustrarea lui Liviu Dragnea a ajuns la cota de avarie: disperat că Tudorel Toader refuză emiterea OUG care să-l salveze de dosarul penal al angajărilor fictive din Teleorman, șeful PSD investește toate resursele partidului în efortul de a scăpa de ministrul de Justiție.
Ca să fie și mai clar ce-și dorește Dragnea, PSD a programat pentru miercuri, 17 aprilie, votul pe moțiunea împotriva lui TT. În preziua votului, fostul ministru de Justiție, pesedistul Florin Iordache, aproape că l-a dat afară pe Toader din ședința comisiei de modificare a Codurilor Penale, după ce i-a reproșat inacțiunea în materie de schimbare a reglementărilor legale.
În seara zilei de marți, Tăriceanu a replicat: Tudorel Toader e un ministru bun care a făcut treabă și a adăugat că nu așteaptă decât ca parlamentarii să voteze cererea DNA de urmărire penală în propriul său caz.
Trocul propus de Dragnea pare simplu: ne lași să-l dăm afară pe Tudorel Toader, nu te dăm pe mâna DNA. Tăriceanu, însă, așteaptă mai întâi votul pe imunitatea sa.
t

You May also Like...

Suntem salvați: șefa TSD Arad ne trimite la manichiură și machiaj!
20 octombrie 2017
Dragnea și Tăriceanu nu dau lovitură de stat, pe ăsta l-au subjugat deja, ei dau lovitură de stat de drept
18 decembrie 2017
Mă scuzați că v-am avertizat: capcana girată de Iohannis a funcționat
16 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *