Ponta nu vrea tratament preferențial la spital, ci la bal. Balul securiștilor acoperiți și al plagiatorilor

Gunoiul meschin care încă mai este premier al României a spus în seara asta la Antena 3 că s-a dus la Istanbul să se opereze pentru că nu voia tratament preferențial în România: „Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj întreg de la Spitalul Universitar. Cred că dacă mă operau pe mine se blocau două etaje de spital” (sursa).

Trec peste mîrlănia de atac la adresa soției ambasadorului Olandei la București (deși nu ar fi deloc inoportună o verificare a spuselor lui Ponta și, în cazul foarte probabil al unei minciuni, Viorel să-și ceară scuze) ca să ajung la lucruri mai importante: cum poți tu pretinde, Viorele, că nu vrei tratament preferențial în România, cînd toată cariera ta de atîrnător în funcții publice (pînă la aia de prim-executiv al țării) se bazează exclusiv pe tratament preferențial?
Primul tratament preferențial care ți s-a aplicat a fost înrolarea ca acoperit în SIE, care, probabil, te-a și dus la 26 de ani în Parchetul General.
Al doilea tratament preferențial de care ai beneficiat a fost relația cu Năstase, care te-a propulsat în Guvernul României la 29 de ani.
Iar al treilea tratament preferențial a fost plagiatul la doctorat, care ți-a asigurat și o carieră universitară, dar și una în avocatură (sursa).
Și astea sînt doar acele tratamente preferențiale grele, importante, esențiale care definesc ce ești azi: un impostor de dimensiuni cosmice.
ponta

You May also Like...

Magistrații, ciocul mic: nu mai pot demasca abuzurile politicienilor
11 decembrie 2017
Carmen Dan trebuie să plece pentru că a subordonat Poliția și Jandarmeria lui Dragnea
13 ianuarie 2018
Alianța USR – PLUS, atacată cu un articol identic în publicații diferite
6 mai 2019
10 Comments
  • Reply
    virgilius
    22 iunie 2015 at 0:48

    Foarte tare operațiunea aflată acum în desfășurare de extragere a lui Viorel din zona fierbinte. Bravo celor care au ouăle de oțel să facă acest lucru! Ăia sunt adevărații deținători ai puterii în România. Klaus e aghiazmă mică pe lângă acești distinși domni! Băse a citit și el în sfârșit cuprinsul acestei operațiuni și a înțeles că e mai bine să se ocupe de văcuță, căluț și urs decât să se pișe contra vântului, așadar a luat loc înapoi în bancă. P.S. Mister P, îți arunc o mănușă (grea 🙂 ), pentru că ești cel mai vehement (cel puțin în exprimare) contestator al lui Viorel: NU AI CURAJ să faci o plângere penală către PÎCCJ – Secția Parchetelor Militare – în care să sesizezi faptul că ofițerul Viorel a fost și magistrat în același timp sau viceversa. PONT – pentru a nu fi acuzat de inducerea în eroare a organelor judiciare (fostul denunț calomnios) spune în cuprinsul plângerii că îți întemeiezi sesizarea în baza declarațiilor Președintelui Românei aflat în funcție la data la care ai auzit cert această informație. ȘI BOMBOANA DE PE COLIVĂ – îl indici, în cuprinsul plângerii, drept martor, pe Traian Băsescu – Președintele aflat în funcție, cel care a afirmat primul, de la cea mai înaltă poziție în Statul Român, faptul că primul-ministru a fost ofițer acoperit și magistrat în același timp. Dacă nu faci și acest lucru, vei rămâne pentru totdeauna doar la stadiul de aruncător cu privirea și dătător cu părerea 🙂 Deci, ce zici, te bagi?

    • Reply
      prisacariu
      22 iunie 2015 at 1:03

      interesantă propunerea ta, dar sună a capcană:). e foarte posibil să se fi prescris infracțiunea aia, care o fi fost ea, ca să nu mai spun că martorul băsescu probabil va spune, cum a făcut și public, că a citit despre ponta acoperit SIE în declarația politică a ăluia, îmi scapă numele, senator fost psd de maramureș. caz în care, și dacă-l cheamă la parchet pe fostul pesedist, ăla va zice că e declarație politică ce a zis el și are imunitate și nu trebuie să probeze nimic șiiii… pa dosar iar eu rămîn fraierul fără soluție. nu?:)
      P.S. în 2007, am făcut o plîngere penală mamut, pe numele a cîteva sute de parlamentari, pasibili măcar de fals în declarații. la parchetul general. rezultatul: zero.

      • Reply
        virgilius
        22 iunie 2015 at 1:19

        Prescripția, în ceea ce te privește, începe să curgă de la data la care ai aflat de săvârșirea acelei infracțiuni în mod public, adică de atunci când Numărul Unu în Stat (comandantul suprem al forțelor armate) a spus, cu subiect și predicat, faptul că primul-ministru a fost ofițer acoperit și magistrat în același timp. Fiind vorba de o chestie secretă, așadar nimeni nu ar fi putut afla acest lucru, prescripția nu poate opera în tot acest timp. Comiterea unei infracțiuni nu poate fi acoperită de legea care protejează scretele de stat. Dacă nu mă înșel, există această precizare chiar în cuprinsul acelei legi. Nu e nicio capcană. Eu nu am niciun interes, însă, la fel ca tine, nu îmi place să îmi fie subestimată capacitatea intelectuală. Cu alte cuvinte, nu îmi place să fiu luat de prost. Și te-am provocat pe tine, pentru că tu ai o anvergură publică a ideilor exprimate destul de consistentă. Oricum, nu ai nimic a pierde. Tu decizi – cheia e la tine 🙂

        • Reply
          Andrada ANV
          23 iunie 2015 at 17:10

          Dar ce vă împiedică pe dvs. să faceți plângerea cu pricina? Aveți ceva de pierdut?

      • Reply
        Adi
        22 iunie 2015 at 8:31

        La modul general, chestia cu acoperitii nu o rezolvi in justitie. Oricum, este peste puterile unui singur om. Problema cu acoperitii se rezolva printr-o eventuala puternica vointa politica (daca vreodata o sa existe asa ceva). De exemplu USL-ul daca ar fi fost o constructie politica solida, intemeiata pe interes national si compententa, ar fi avut puterea sa rezolve si o astfel de chestie.
        Nici un serviciu secret nu vrea sa-si denunte acoperitii. Asta insemna sa-ti tai craca exact de sub picioare. In schimb daca exista vointa politica (presedinte, sefii (inclusiv cei operativi) de la toate servicile secrete, sefii unei coalitii politice cu majoritate absoluta in Parlament, etc) de la un moment dat incolo se pot retrage discret majoritatea acoperitilor din anumite domenii (justitie, presa etc.) si pentru un timp se poate impidica accesul oricarui acoperit la domeniile mentionate.
        In conditiile date, ale Romaniei, chestia asta suna a utopie. Mai discutam peste vreo 50 de ani 🙂

  • Reply
    Nea
    22 iunie 2015 at 8:13

    Prin blocarea unui etaj a vrut să spună că ciurda de vizitatori care vin cu alimente la bolnavi de dimineața până seara la municipal nu a mai avut acces în afara orelor de vizită.

  • Reply
    dfx
    22 iunie 2015 at 10:20

    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/nu-mai-pot-sa-tac-victore-are-si-nesimtirea-bunul-ei-simt-112843.html

  • Reply
    faceroll
    22 iunie 2015 at 10:22

    De ce s-ar fi blocat doua etaje pentru el? Ne e el cel mai iubit conducator al poporului ajuns in functia de prim-ministru din cauza a 7.5 milioane de votanti (n. Tariceanu), din care 6.5 milioane au votat cu Iohannis?

  • Reply
    Daniel
    22 iunie 2015 at 11:02

    Faceti un exercitiu de imaginatie si inchipuiti-va dialogul telefonic dintre ponta si liviu pLop, agariciul aghiotant; „ponta: Du-te ba la aia mai repede, ca imi dau verdict de plagiat!” Asa a ajuns un invatator de gradinita sa le taie curentul unor distinsi profesori universitari, Cam in acest fel si-a croit drum ponta prin cariera sa, asa ca trebuie sa iti dau dreptate Catalin! Antedatarea documentelor, falsificarea CV ului, turnatoria si lista poate continua cu mituirea si implicarea popilor in politica, samd. Si treaba asta cu spitalul e doar un joc menit sa mai atenueze din socul pe care imaginea sa l-a mai suferit dupa ancheta DNA! Cumulat cu anuntul despre micsorarea TVA si alte masuri economice, care probabil ca nu au acoperire reala, mai ajuta la reinvigorarea mincinosului! Asta ptr ca spre deosebire de anii trecuti, avem un element nou ce se adauga ecuatiei: imaginea si cariera de politician a lui ponta, pe langa imaginea partidului si interesele lacheilor care il inconjoara!
    Cat mai poate supravietui acest „nimic”? La urma urmei supravietuieste din promisiunea ca scapa de Basescu (care nu mai e) si din voturile USL (care nu mai e). Deci d p d v politic corect nu mai are ce aduce la masa!

  • Reply
    MINULESCU
    23 iunie 2015 at 8:52

    Vrea tratament în boscheţii care l-au creat şi de unde, ţuşti în scaunul de premier sub privirile orbilor blânzi consumatori de diversiune şi ajutor social de tâmpire şi supunere ca’n experienţele lui Pavlov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *