Stupefiant: oficial, Daciana Sârbu trăiește din salariul minim pe economie

Cînd venim la declarația de avere din 2014, aferentă situației financiare din 2013, treaba devine și mai groasă. Astfel: la finalul lui 2013, Daciana avea în conturi 211.176 de euro și 9.005 RON, deci peste 213.000 euro în total. Asta înseamnă că, numai în conturi, Daciana a strîns în 2013 cu 22.000 de euro mai mult decît avea la finalul lui 2012.
 

Dar, tot în 2013, Daciana i-a dat (din nou!!!) mămicii ei 50.000 de euro donație. Deeeeci (ca să repetăm exact rețeta de calcul de mai sus), Daciana a cheltuit, dintr-un foc, 72.000 de euro (50.000 de euro în donație către mamițica și 22.000 de euro puși la bancă). Dar în tot anul 2013, Daciana nu a mai vîndut nimic, singurul ei venit a fost cel de la Parlamentul European, de 74.408,64 euro. La un calcul banal, reiese că Daciana a trăit doar din 74.408,64 de euro minus 72.000 de euro egal 2.408,46 de euro. Din aritmetica asta foarte simplă, Daciana a trăit, în medie lunară, cu doar două sute de euro și șapte cenți în 2013.”
Ce tocmai ați citit este un fragment dintr-o anchetă a subsemnatului pe care o va publica revista Kamikaze, miercuri, 19 august. Restul anchetei e cel puțin la fel de surprinzător.
daciana

You May also Like...

Premierule interimar, a venit vremea să redeschizi dosarul de plagiat al lui Ponta
5 noiembrie 2015
Tupeu incredibil al Alinei Bica: știa că e monitorizată, dar a luat (zice DNA) o șpagă de 17.500 euro
2 septembrie 2015
Un singur om îl poate distruge pe Ponta în cazul doctoratului plagiat
4 ianuarie 2015
16 Comments
  • Reply
    virgilius
    17 august 2015 at 20:25

    Zici ca esti bull-terrier:) Odata (sau o data? – nu-mi dau seama acum care varianta e cea corecta:) ) ce ai muscat, nu mai dai drumul.

    • Reply
      prisacariu
      17 august 2015 at 20:33

      odată:)

  • Reply
    Nea
    17 august 2015 at 21:53

    Nici când o să ajungă în pușcărie nu o să o coste așa puțin coșul zilnic.

  • Reply
    Stupefiant: oficial, Daciana Sârbu... - Pe Bloguri
    18 august 2015 at 9:14

    […] Citiţi mai multe aici. […]

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    18 august 2015 at 10:21

    ,Stupefian,bey fratilor,am fost ,DROGATI’
    Cam asta ar putea fi una din explicatii,cel putin acceptabile,daca,ATENTIE’,de 5 anisori,cel putin FOSTA UTECISTA FRUNTASA PE CLASA,sleampata DACIANA,DONEAZA LA GREU EUROI LA MAMITICA,CA SA CE??????
    1-Fatuca asta,cu fata de toanta cu zurgalaii ca sa stim cind da in gropi,ne sfideaza,ne considera pe toti timpiti,daca le livreaza un asemenea rahat pt a ni-l indesa pe git.
    2-Ei ,cinsideratia nr.2 este cu adevarat tragica.Unde puii mei au fost institutiile ,STATULUI’????????
    Cu ce puii mei sa ocupat dobitocul ala de la A.N.I,GEORGESCU??????????
    Cu ce sa ocupat madam CODRUTA KOVESY,PT AICI E CIT SE POATE DE LIMPEDE-SE SPALA BANI IN DRAGI PRIN OPERATIUNI FICTIVE.
    Dar dobitocul si INFRACTORUL GELU DEACONU DE LA A.N.A.F.mincaia-s io ficateii la gratar ,cum a acceptat povestile timpitei???????
    Si nu in ultimul rind-VOI,VOI MAI BAIETI CUCIETI DIN PRESA-PAZNICII GRAALULUI,A SILIGIULUI DEMOCRATIEI,ATI AVUT BIKINII LUI DACIANA PE OCHI??????????
    Cum se face oare ca timp de cel putin 5 ani treaba a mers ca unsa,nimeni nu a stiut,nimeni nu a vazut,abia acum cind DERBEDEUL,PLAGIATORUL SI INFRACTORUL PONTA ESTE PE FARAS,SAR IN SUS CAPACELE SI CERCURILEPOLOBOCULUI CU RAHAT PE CARE SCRIE-VICTOR PONTA INFRACTOR…………

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    18 august 2015 at 11:12

    Acum ,la spartul tirgului,cind PONTA ESTE DEJA UN CADAVRU POLITIC IN PUTREFACTIE,mi se pare incredibil cum ,SARPELE ASTA CU OCHELARI,PONTAa reusit sa se fofileze,mi se pare incredibil de cite complicitati a beneficiat pt a ,TINTII PRESIDENTIA ,DECI FUNCTIA SUPREAMA IN STAT.
    Faptul ca un asemenea exemplar uman,gaunos,puturos,respingator si dezgustator a putut accede cele mai inalte pozitii in statul roman,propulsat de PARTIDUL PSD+ OAMENI DIN SECURITATEA COMUNISTA DAR SI DIN SERVICIILE DE ASTAZI NE ARATA DIMENSIUNEA CATASTROFICA A SOCIETATII ROMANESTI,SI CIT DE AVANSAT IN PUTREFACTIE ESTE ACEST PSD,care in opinia mea,dupa cit dezastru a adus statului roman si cetatenilor,printr-o decizie curajoasa ar trebui scos in afara legii.
    In temnitele romanesti sun t aprox 1500 de PESEDEII IN PUSCARII,DIN VIRFUL STATULUI LA ADMINISTRATIILE LOCALE SI DIN DECONCENTRATE,PINA LA LIPITORII DE AFISE PROFESIONISTI,ASTIA TOTI AU FURAT,PRADUIT SI JEFUIT BANUL PUBLIC BANII ROMANILOR,IAR ACUM TOT NOI CHELTUIM CAM 2400 DE LEI LUNAR CU EI PT A-I INTRETINE SI A LE ASIGURA UN MINIMUM DE CONFORT IN TEMNITE.

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    18 august 2015 at 11:27

    Ei domnu’CATALIN ,acum ca deja ti-ai intrat in mina,da-mi voie sa te intreb ceva si sa te rog sa ai amabilitatea si disponibilitatea de a scrie doua trei propozitii ca raspun la intrebarea mea:
    ,Cum comentezi dle. Catalin inregimentarea lui OVIDIU MARINCEA, IN RINDURILE CELOR DE LA S.R.I. intr-o pozitie de consilier al directorului pe probleme de comunicare?
    Probabil aveti cam aceiasi virsta,probabil ati fost colegi de facultate,poate si colegi in redactie,dar cu toate astea sper ca nu iti vei impune,AUTOCENZURA’ sa sa te faci ca plua…
    Si nu fii zgircit in relatare.
    Eu iti fac o cofidenta,intrebarea o pun si in numele unor amici de-ai mei care ca si mine te simpatizeaza,dar care la fel ca mine au ramas cu un nod in git dupa episoadele,MONA MUSCA,TURCESCU,SORINA MATEI……….

    • Reply
      prisacariu
      18 august 2015 at 11:35

      presupun că marincea și hellvig se cunoșteau foarte bine de ceva vreme, habar nu am de unde, din moment ce hellvig și l-a luat consilier. mai presupun și că hellvig avea încredere în marincea. ceea ce e ușor neuzual în relația demnitar – jurnalist, ca să nu zic altfel:), și aprinde niște becuri de alarmă.
      pe scurt, genul ăsta de transfer ridică suspiciuni, evident, în legătură cu cariera anterioară de jurnalist.
      P.S. nu am fost coleg cu marincea nici unde, nici la facultate, nici în vreo redacție, nu-l prea cunosc.

      • Reply
        A.
        18 august 2015 at 19:46

        daca e ceva se afla…in timp nu prea lung
        asa e, daca esti ok de partea asta confirmarea vine cand enervezi pe toata lumea 🙂

  • Reply
    PRISACARIU | Stupefiant: oficial, Daciana Sârbu trăiește din salariul minim pe economie - Stiri Presa Online
    18 august 2015 at 11:53

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    PRISACARIU | Stupefiant: oficial, Daciana Sârbu trăiește din salariul minim pe economie | Nasul.tv
    18 august 2015 at 12:10

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    18 august 2015 at 12:12

    Corect,si multumit de raspuns,mai spun doar atit:
    stim cum se fac recruratirle,stim cum se infiltreaza diversele zone de interes cu acoperiti,si mai stim cum ,DIN ADORMIRE’ unii sunt scosi la lumina…….
    Ce mi se pare nefiresc este ca:GURESUL,DEONTOLOGUL ,GROBIANUL SI……….RARES nu a scos o silaba…………..

  • Reply
    moshu49
    18 august 2015 at 12:40

    „tehnică” fumată, orice creier de bibilică o aplică:
    – mita/ciubucul de 1 milion (de ex) îl „palmez” la mam’ţica, merge şi o mătuşe, printre ţoalele din şifonier (de ex),
    – scriu periodic pentru proşti că-i „donez” cîte ceva din salariul meu – doar scriu, că ştiu eu să cheltuiesc/palmez suma!,
    – respectiva sumă o scoate mam’ţica şi o „albeşte” într-o bancă, să zicem,
    – şi gata, e curată şi uscată!
    da’ ce dracu au făcut şi fac atîtea autorităţi ale statului în anii ăştia de nu s-au sinchisit pe cazul ponta – daciana – socru’ mic? 🙁

  • Reply
    Bruxelles
    18 august 2015 at 14:44

    Pe linga salariu, se mai incaseaza si o alocatie de 300 de euro pe zi pentru zilele cand au activitate. http://www.transparencyinternational.eu/2014/08/how-much-does-an-mep-make/ – vedeti aici salariile si alte venituri ale parlamentarilor europeni.
    Ar fi interesant de vazut si daca declaratiile din Romania corespund cu declaratia de la Parlamentul European. http://www.europarl.europa.eu/meps/en/33989/DACIANA+OCTAVIA_SARBU_declarations.html
    xxx

    • Reply
      prisacariu
      18 august 2015 at 14:47

      eu știu că mai cîștigă și alte sume (diurne, transport etc), dar pe mine mă interesează ce declară public:)

  • Reply
    Doamna mafia…tupeul gulerelor albe din politica | Mihai Craiu
    31 august 2015 at 6:05

    […] Sursa: Prisacariu.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *