Ponta, încă doctor la opt luni de la ordonanța de urgență de renunțare la doctorat

Ordonanța de urgență 94 din 29 decembrie 2014, referitoare la renunțarea la un titlu științific, nu a reglementat nici o urgență. Dovada clară a oportunității pur politice a acestei ordonanțe de urgență este că, pînă în prezent, nu a produs nici un efect. Și asta nu doar pentru că nimănui nu i s-a retras vreun titlu științific. Ci și pentru că ministrul Educației nici măcar nu a stabilit procedura cerută de OUG pentru renunțarea la un titlu științific.

Continuarea, aici.
ponta

You May also Like...

De ce s-a instalat Dragnea la Scroviștea, domeniu de protocol rezervat președinților și diplomaților străini
1 februarie 2018
Ponta, suspect în dosarul Microsoft. Dar nu "în acest moment"
1 octombrie 2014
Cocoș neagă că ar fi infirmat spusele Elenei Udrea despre cei 500.000 de euro pentru Ghiță, via Coldea
10 februarie 2015
7 Comments
 • Reply
  PRISACARIU | Ponta, încă doctor la opt luni de la ordonanța de urgență de renunțare la doctorat | Nasul.tv
  18 august 2015 at 16:56

  […] sursa: prisacariu.ro […]

 • Reply
  PRISACARIU | Ponta, încă doctor la opt luni de la ordonanța de urgență de renunțare la doctorat - Stiri Presa Online
  18 august 2015 at 17:26

  […] sursa: prisacariu.ro […]

 • Reply
  narcis purice
  19 august 2015 at 0:37

  Nu ţiu să mai număr cîte OUG-uri au fost date neurmate de norme de aplicare (proceduri);în vremea mentorului actualului era plin Monitorul Oficialo de OUG pentru modificarea OUG….

 • Reply
  pensionara
  19 august 2015 at 0:40

  Propun ca in locul hartiei oficiale care ii acorda titlul de doctor, Ponta sa prezinte Ordonanta de urgenta data de el insusi ( ca fiind mai valabila decat Doctoratul sau) si astfel dl. Campeanu nu mai are nevoie de normele metodologice pentru implementarea respectivei ordonante.
  Ca la noi la nimeni !

 • Reply
  Ponta, încă doctor la opt luni de la ordonanța de urgență de renunțare la doctorat - Pe Bloguri
  19 august 2015 at 11:23

  […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

 • Reply
  tommie
  20 august 2015 at 0:46

  …ati remarcat, cu siguranta,ca nu se intampla nimic ,in invatamant ,fara stirea si acordul scorpiei de andronescu ecaterina ( vedea-o-asi moarta ,cu dric la poarta,cu cai mascati…).Genul de fiinta care nu se da dusa – moarta dupa putere , onoruri si favoruri -nici cu mai multe perechi de cai….

 • Reply
  FRANK ZAPA(KING)
  20 august 2015 at 9:33

  ,PONTA DOCTOR IN MINCIUNI-SOTUL NEPOATEI UNUI SECURIST,DAR SI FICA DE SECURIST’
  Parca povestea asta cu doctoratul pare in acest moment un mizilic,fata de ce grozavii ies la iveala ,grozavii care tin de acest clan,ANTINATIONAL,TRADATOR DE NEAM CARE ESTE CLANUL SIRBU PONTA.
  In lumina ultimilor noutatI iiesite pe piata informatiilor cum ca SOCRUL LUI ILIE SIRBU A FOST UN RAHAT DE SECURIST DIN HOARDELE CUI GHE.GHE. DEJ SI ANA PAUKER CA EL ILIE SIRBU A FOST SECURIST,PUTEM SPUNE FARA TEAMA DE A GRESI CA:
  ,VICTOR PONTA CEL PUTIN A FOST OFITER ACOPERIT………
  DACIANA SIRBU IN MOD CERT A FOST SI EA RECRUTATA DE SERVICII,EA INSASI FIIND UN AGENT ACOPERIT ASTAZI…..
  Cu alte cuvinte,CLANUL SIRBU PONTA,care a condus ROMANIA IN ULTIMII 3 ANI,A CONDUS ACEASTA TARA IN BENEFICIUL FOSTEI SECURITATI CRIMNALE OFERIND FOSTILOR TARTORI CRIMINALI COMUNISTI BANII ACESTEI TARI,JEFUINDU-I PE ROMANI,SARACINDU-I.
  Dealtfel,ceea ce se intimpla astazi-CODUL FISCAL,SALARIILE BUGETARILOR,arata limpede ca ,VICTOR PONTA VREA SA ARUNCE ROMANIA IN AER,FACIND-O TANDARI,RUININD-O,SI PREDIND-O ASTFEL UNOR FORTE STRAINE INTERESATE.
  Ruinarea ROMANIEI,INGENUNCHIEREA EI ECONOMICA,DUPA MODELUL GRECESC,PARE INEVITABILA DACA ACEST PONTA SI ALIATII LUI NU SE OPRESC.
  Daca ,INTERESUL NATIONAL’ nu renunta la a-l sustine pe imbecilul tradator de neam PONTA,inseamna ca este complice cu el la distrugerea statului roman.
  Iata cum doctoratul si istoria lui ,pare o glumita nevinovata in noiile conditii cind LACUSTELE BUGETARE VOR BANI,BANI,BANI CIND INSA VINE VORBA DE REFOARMARE RESTRUCTURARE SI CONCEDIERI MASIVE,FAC CA TOTI DRACII…………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *