Drumurile Naționale i-au plătit lui Bogdan Chirieac 72.000 de lei pentru șase articole pozitive

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe 23 mai 2019 un anunț de achiziție a unor servicii pentru promovarea și maximizarea vizibilității companiei a căror valoare a fost estimată la 72.000 lei. În aceeași zi, contractul a fost adjudecat de firma DC News Media Group, controlată de Bogdan Chirieac.
Conform anunțului de pe SEAP, se dorea „brand-uirea campaniei cu sigla CNAIR – CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE CNAIR, pe toata durata de derulare, realizarea unor articole de informare: 6 articole în total, despre situația actuală din Romania în ceea ce privește educația rutieră, modelul altor țări și vidurile legislative – realizarea unui sondaj de opinie printre cititorii Prestatorului referitor la necesitatea realizării unor programe speciale de educatie rutieră”. Ulterior, sondajul urma să fie transpus într-un material de presă și publicat pe site-ul dcnews.ro, împreună cu o dezbatere pe acest subiect.
Alte informații pe subiect, aici.

You May also Like...

Cum a făcut cancer de gradul 9 (pe o scală de la 1 la 10) un județ al României
21 martie 2014
BOMBĂ: Paul Stănescu a fost asociat, până în mai a.c., cu Moshe Agavi, trimis în judecată de DNA pentru complicitate cu Beny Steinmetz
14 octombrie 2017
EXCLUSIV Plîngerea penală pentru gradații ilegali ai lui Oprea, ignorată timp de trei ani
8 decembrie 2015
1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *