Gabriel Oprea, în anii '90, era "manager" la crâșmele "Calul bălan" și "Popasul căprioarelor" din Neptun

Până se hotărăște DNA să mai facă ceva cercetări în dosarul coloanelor oficiale ale lui Gabriel Oprea, să ne întristăm cu istoria cumplit de derizorie a parvenirii unuia dintre cele mai toxice personaje publice ale ultimilor 20 de ani.

E vorba de Gabriel Oprea, desigur. Care, la începutul anilor ’90, era crâșmar la mare. La Neptun. Crâșmarul de acum peste 20 de ani a fost inclusiv premier interimar, bașca ministru de mai multe ori, e în continuare general (în rezervă) cu patru stele, doctor pe bază de plagiat, profesor universitar și îndrumător de doctorate (plagiate și alea). Ba mai mult, încă poate face jocuri parlamentare cu mizeria lui politică numită UNPR.
Mai jos, cartea lui de vizită de crâșmar.
carte vizita GO
Restul poveștii, într-un articol al colegilor mei de la CRJI.

You May also Like...

Greșeala fatală a lui Ilie Sârbu: a furat în afara mandatului de ministru
15 octombrie 2014
Tăriceanu face jocurile pentru șefia DNA și a Parchetului General
21 ianuarie 2016
Țeapa "marilor averi" neimpozitate: ANAF a cheltuit două milioane de euro ca să recupereze doar unul
20 septembrie 2017
19 Comments
  • Reply
    faceroll
    6 ianuarie 2016 at 22:23

    Asa se explica asocierea cu Dorin Cocos la restaurantul 3 cocosi si casa Enache. Dupa ce a ajuns prefectul capitalei a inceput si Lenutza sa bata la portile politicii. Intai la psd apoi la pnl si mai apoi in bratele lu’ Base.

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Gabriel Oprea, în anii ’90, era “manager” la crâșmele “Calul bălan” și “Popasul căprioarelor” din Neptun – Adpres.net
    6 ianuarie 2016 at 22:43

    […] Sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    IonN.
    7 ianuarie 2016 at 8:55

    Eu cred ca este remarcabil ca a plecat de jos si a incercat sa progreseze prin propriile forte, nu cred ca este o rusine sa fii „crasmar”!

    • Reply
      prisacariu
      7 ianuarie 2016 at 11:10

      corect, mă scuzați!

    • Reply
      ColucheV
      7 ianuarie 2016 at 13:37

      Ai umor ionnele…la ce grad ai ajuns mata?

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    7 ianuarie 2016 at 11:46

    ,totii oamenii LUI ILIESCU’ -pacatul opriginar-
    Daca vrem sa fim cit mai scrupulosi pt a intelege de ce arata Romania asa cum arata,trebuie sa mergem direct la radacina lucrurilor.
    GABRIEL OPREA,este arhetipul,omului crescut format si educat in comunism-EL ESTE MODELUL PARVENITULUI CARE A REUSIT.
    A fost recrutat pt SCOALA MILITARA ,OFITERI-o mica pauza,aici-IATA CUI OFERIM CU GENEROZITATE PENSII SPECIALE,NESIMTITE SI NEMERITATE-Unor paduchi,pe care MIRCEA DOGARU,MARE AMIC CU OPREA,II REPREZINTA.
    Se converteste rapid la capitalism OPREA,sa ascuns in spatele lui ILIESCU,LA FEL CUM A FACUT-O ALT GENERAL PUSCARIAS CATALIN VOICU,SERBAN NICOLAIE,ADRIAN NASTASE,MAI TIRZIU PONTA,SOVA DARIUS VILCOV COZMIN GUSE ETC, SI A INCEPUT MARELE JAF.
    Uitati-va la televiziunea ROMANA CONDUSA EXCLUSIV DE PSD,IN CE HAL ESTE:
    DATOARE CU SUTE DE MILIOANE DE EURO,CORUPTIE,NEPOTISM SI CLIENTELISM,ETC
    TVR ESTE FATA ROMANIEI,OPREA ESTE FATA ORGANELOR DE REPRESIUNE-ARON NOUL SEF CSM ESTE FATA JUSTITIEI,si exemplele pot continua.
    Si atunci sa ne miram ca asa merg lucrurile……….

  • Reply
    ela
    7 ianuarie 2016 at 15:39

    nu-i necaz ca a fost crismar ,necaz este ca a ajuns prea sus fara sa aibe o fundatie culturala solida. Deaceea el stia citeva fraze pe care le repeta –Progresul tarii, etc, NU VA AMINTITI???Cu dealde astia tara este in regres—dupa cum se vede. Cei luminati la minte parasesc intunerucul!!!!!!!!!!

  • Reply
    Cris
    7 ianuarie 2016 at 19:11

    Priscariu, ajuta-ma, te rog sa desfiintam Catedrala Mantuirii Neamului – constructie absolut cretina si megalomanica. Ceausescu s-ar rasuci in mormant ca o astfel de cladire ii umbreste Casa Poporului.
    Poporul roman nu are nevoie de astfel de monstri de beton pentru a se mantui ci de post, rugaciune si fapte bune pentru semeni. Nu ne ajuta cu absolut nimic o astfel de cladire pentru mantuire. Mantuirea se obtine cu o viata decenta, smerita, placuta lui Dumnezeu, nu cu biserici pline cu plasme (semnul Fiarei).
    So… campanie de strangere de semnaturi pentru transformarea acestui asezamant megalomanica in SPITAL, SCOALA sau ceva util societatii, tinerilor, pensionarilor, daca vrei… Nu ne foloseste la absolut nimic o astfel de constructie monstruoasa la care sa se duca lumea sa se calce in picioare la moaste sau la agheazma.
    Poporul asta roman, e ignorant in ranunchii lui, in ADN si nu intelege ca, daca nu te-ai curatzat pe dinauntru, degeaba dai cu agheazma pe afara.

    • Reply
      faceroll
      8 ianuarie 2016 at 0:18

      Interesant ca preafericitu’ (…in fine) si-a facut adapost antiatomic. Inseamna ca tare se mai teme de moarte. Ii recomand filmul „Do you believe”.

  • Reply
    albert
    7 ianuarie 2016 at 19:33

    Bai da ce va mai place sa vorbiti in stanga si in dreapta ca o Oprea a facut si a dres ? Urmeaza alegerile si va e fricuta !

  • Reply
    Ali
    7 ianuarie 2016 at 20:30

    Asa si care e problema ca a fost manager de restaurant?Nu aveti ce articole sa mai scrieti si scoateti toate prostiile

    • Reply
      bunica sabela
      8 ianuarie 2016 at 11:45

      Toata consideratia mea pentru fostii sefi de restaurante, coafeze, frizeri, femei de serviciu etc. care, din 1990 incoace, si-au vazut de viata lor pe nivelul social pentru care au muncit si nu au emis pretentii grotesti fara acoperire morala si financiara.
      Dar cand fosti sefi de restaurante, coafeze, frizeri si femei de serviciu care au avut aceste meserii (sau chiar mai rau, vezi chiar… prostituate pe bune!) inainte de 1990 ajung in posturi de conducere ale tarii doar pentru ca au absolvit, intre timp, la SNSPA (fosta „Academie Stefan Gheorghiu” pentru politrucii PCR si seCURisti) sau la „Spiru Haret” si mai au trecute in „cv” si enshpe masterate plus koishpe doctorate, pe baza carora ei castiga acum cat cel putin sapte persoane care muncesc pe bune in tara asta, atunci, domnul meu, avem o prea maaaaaaare problema!
      Daca NU va deranjeaza treaba asta, stati in banca Dvs. si lasati comentariile aiurite!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    9 ianuarie 2016 at 10:48

    ,ROMANIA O TARA INTESATA DE BORFASI’
    Imi si imaginez ce fata face un patriot dintr-asta crescut in cultul ,CINTAREA ROMANIEI’ cu versurile lui PAUNESCU,adinc infipte in circumvolutiunile aproape netede si gura plina de ,RUMEGUS PATRIOTIC.
    Nici nu mai trebuie sa spun ca este o descriere aprox .a PESEDISTULUI DE ASTAZI,CLASIC,HOT DERBEDEU SI JAVRA.
    Cum a fost posibil sa apara acesti BORFASI,ba mai mult sa se si inmulteasca????
    Raspunsul desi pare complex si dificil la prima vedere,in realitate este cit se poate de simplu.
    Pai sa vedem unde suntem dupa 26 de ani de democratie,incepind cu invatamintul.
    Daca pina in 1989 invatamintul superior romanesc ,in competitia cu universitatile din toata lumea ocupau rusinoase locuri,cum ar fi undeva pe locuyl 1400,astazi……………..
    Dar inainte de a arata locurile pe care le ocupam astazi,va trebuii sa punem in oglinda aceste locuri cu citeva FAPTE PENALE SAVIRSITE DE MEDIUL UNIVERSITAR,CUM AR FI:
    1.-doctorate cu sutele plagiate,daaaa,cu sutele
    2-girul academic oferit de universitari,unor carti scrise de puscariasi celebri,gen COPOS,VOICULESCU,BECALII,ETC ETC……….
    3-MINISTRII PENALI GEN ECATERINA ANDRONESCU SI LIVIU POP.
    Aici trebuie cautata explicatia in sansa ca un individ gen OPREA poate ajunge PRIM MINISTRU,unul ca PONTA SA CONDUCA UN PARTID EMINAMENTE hot si populat cu derbedei.
    cU UNIVERSITATI ASEZATE PE LOCURI RUSINOASE IN LUME,GEN 645 SI 800,CU PROFESORI UNIVERSITARI CARE FAC COMERT CU DIPLOME EI INSISI NISTE IINFRACTORI, oricind vor aparea indivizi gen oprea.

  • Reply
    canja toma
    11 ianuarie 2016 at 3:20

    …ar fi interesant daca v-ati apleca nitel asupra unei fiinte foarte interesante…ajunsa acum in faza de BABETA ( cam la fel cu dana savuica ,dar cu influenta diferita) – si anume o persoana – fosta judecatoare,acum avocata….alice draghici…. cu ceva timp in urma l-a aparat pe nesatulul si bolnavul bradisteanu – chirurgul cardio _ acum este foarte scandalizata ca alde cocos &comp au incheiat contracte cu statul pentru spitale…Poate din cauza ca nu au angajat-o sa-i reprezinte ?!?!?!?!

  • Reply
    Alex
    11 ianuarie 2016 at 15:53

    Ar trebui sa fie o rusine?!

  • Reply
    narcis purice
    14 ianuarie 2016 at 0:27

    Nu m-am radicalizat:
    există un film artistic, produs înainte de celebrul Decembrie 1989, ce tratează tema crîşmei(cramei) şi cred că împricinatul a ajuns să vorbească cu îngerii.

  • Reply
    L
    16 ianuarie 2016 at 21:59

    Da, Cataline, dar ce zici matale despre noua componenta a CNADCU a lu’ tov Curaj…. Asta m-ar interesa sa stiu… Androneasca, Pieleanu, Razvan Teodorescu, Corina Dumitrescu… Numele astea sinistre iti spun ceva?
    Iata cine este „tehnocratul” tovaras Curaj! O marioneta a vechiului sistem profund corupt din invatamant. E limpede ca nu se va schimba nimic. Plagiatorii vor ramane doctori si cu toate foloasele rezultate din asta neatinse. Ce rusine.

    • Reply
      prisacariu
      16 ianuarie 2016 at 23:15

      nu ma mai mira absolut nimic

      • Reply
        L
        18 ianuarie 2016 at 18:26

        E plin de Curaj tovarasul Curaj, asa-i? Debordeaza de Curaj… Pai daca vine din Sistem, la ce naiba ne-am fi asteptat? Guvernu’ „technocrat” al lu’ Peste Prajit Iohannis… Oare cine-l papuseaza pe tovarasul Ciolos? Germania sau Franta? Pare ca, mai degraba, Germania. A venit cu temele facute din Germania si iata rezultatul! Romania cumpara fara licitatie armament antitank din Germania. Misto, nu? Asta spune presa romaneasca, aia care inca mai are pretentia ca are ceva credibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *