Angajamentul care-i îngroapă pe „intelectualii“ cu cărți scrise la pușcărie

Pentru DNA, cea mai simplă metodă prin care îi poate băga la loc la pârnaie pe intelectualii de mare calibru de după gratii este să ia urma angajamentului pe care pârnăiașii cu cărți publicate l-au semnat când s-au apucat de scris. Pe care aproape toți științificii autodescoperiți la bulău l-au încălcat cu siguranță.

Un angajament pe care, în mod bizar, Inspecția Judiciară nu-l ia foarte în serios, așa că-i mângâie pe cap pe judecătorii care au eliberat plagiatori și impostori din pușcărie pe motiv că foștii pușcăriași aveau maculatură ok.
Continuarea, aici.
angajament
 

You May also Like...

Șeful de la Rutieră al pedofilului era ocupat cu masoneria, nu cu cercetarea acuzelor de viol
11 ianuarie 2018
Un singur om îl poate distruge pe Ponta în cazul doctoratului plagiat
4 ianuarie 2015
Adomniței, atins de blestemul penal al lui Nichita. Prin finii primarului
7 mai 2015
2 Comments
  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    29 ianuarie 2016 at 17:23

    Astazi fostul secretar U.T.C.GEOTGE COPOS,a oferit explicatii pe saitul STIRI PE SURSE.
    Din ceea ce G.C. spune inteleg ca,Comisia de Etica a Universitatii bucuresti,este o adunatura de idioti,si ca el fostul secretar UTC ii poate sfida intr-o veselie.
    Si nu-i intimplator acest lucru,daca tinem cont de POZITIA SEFULUI CSM,TOV ARON,un alt comunist-ceausist crescut la scoala ticalosiei.
    dAR SA MAI AM RABDARE…………………..

  • Reply
    L
    30 ianuarie 2016 at 19:49

    Guvernul Ciolos este doar o alta Marie dar cu exact aceeasi palarie ca si guvernul lui Gunoimonta. Tovarasii Toba, Curaj si, mai nou, tovarasa Pruna care este dotata cu „curajul” tovarasului… Curaj, insa in ceea ce priveste cazul tovarasului Nitu, asadar cel putin toti cei enumerati anterior trebuiau sa fie trimisi acasa de Ciolos, „tehnocratul” pesedist sub acoperire… Guvernul tovarasului Iohannis nu e cu absolut nimic mai breaz ca guvernul lui Gunoimonta… Ce naiba tara e asta?
    P.S. In ceea ce priveste subiectul… E limpede ca mai nimeni din justitie, dar sa speram ca DNA ma va contrazice, nu este deloc interesat sa devoaleze filiera „intelectualilor” din puscariile Romaniei, filiera prin care acesti infractori sunt ajutati deliberat sa scape mai repede de inchisoare… Tovarasa Pruna e doar un imens fas care ne-a pacalit cu retorica ei de infaptuitoare a reformei in justitie. Intregul guvern Ciolos este o imensa pacalaeala. Ca si paiata aia de la Cotroceni care s-a mutat in vila Lac 3 dupa o renovare de peste un million de euro… Asa cum credeam, iata ca ne-am luat o mare teapa cu guvernul asta al lui Ghinion Iohannis…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *