Infamia îmbogățirii prin furt: Ioan Niculae a dat 25.000 de euro pe un teren public de 10 milioane de euro

Controversatul om de afaceri a reușit să facă unul dintre cele mai avantajoase schimburi de terenuri cu statul român: i-a dat un teren care valora 25.000 de euro și a primit, la schimb, unul de 400 de ori mai scump. În această ecuație, statul a fost reprezentat de Primăria Azuga. Iar totul a plecat de la nevoia primăriei din Prahova de a face lucrări de amenajare a unui drum de acces. Un pretext, de fapt, pentru două schimburi imobiliare uluitoare.

Afaceristul Ioan Niculae s-a pricopsit cu un teren de aproximativ zece hectare în stațiunea Azuga, la baza pârtiei Șorica, în urma unui schimb foarte bizar de terenuri între firma sa, InterAgro SA, și Primăria Azuga. Pe terenul de aproape zece hectare din Azuga, Ioan Niculae a vrut să construiască un complex tu­ristic de cinci stele și un heliport. Dar planurile sale s-au blocat după ce a fost trimis la închisoare în dosarul finanțării ilegale a campaniei electorale a lui Mircea Geoană din 2009.
Continuarea, de la colegul Petru Zoltan, aici.
ioan niculae

You May also Like...

Tata Ilie și fiica Daciana Sârbu, complici în ascunderea unui apartament de lux
25 august 2015
Corlățean merge (în sfîrșit!) la DNA dar Aurescu refuză să desecretizeze informațiile publice despre votul din străinătate
5 octombrie 2015
Interesul național, chefuri penale în interes personal pe banii Armatei
2 decembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *