DOCUMENTE Legătura lui Dragnea cu Tel Drum: bani pentru fiul său

Liviu Dragnea nu are nici o legătură oficială cu Tel Drum, faimoasa firmă teleormăneană care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat. Fiul său, însă, Ștefan-Valentin Dragnea, are legături financiare clare cu Tel Drum. Practic, se poate spune că societățile lui Dragnea junior sunt întreținute de către Tel Drum, care a garantat creditele societăților comerciale deținute de fiul șefului PSD.

Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL, Romcip SA și Agrotrust SRL sunt patru firme teleormănene care au nevoie ca de aer de credite bancare pentru a supraviețui. În ultimii ani, pentru fiecare din aceastea a garantat, la bănci și alte instituții de creditare, o megacompanie, de asemenea teleormăneană: Tel Drum SA. Zooveg 2010 SRL, Gransiloz SRL și Romcip SA sunt deținute de către Ștefan–Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. Agrotrust SRL este controlată de același Dragnea jr., care a garantat cu averea personală un credit luat de companie.
Continuare.
dragnea

You May also Like...

Acum doi ani, "Colectiv" ardea. Acum doi ani și patru luni, IGSU primea dreptul legal să închidă "Colectiv". Nu a făcut-o
27 octombrie 2017
Pe 22 decembrie 1989, Iulian Vlad lucra pentru Ion Iliescu
22 decembrie 2017
Rețeta Rovanei: cum să câștigi lunar 1.500 de euro, dar să plătești rate bancare de 9.000 de euro
2 octombrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *