Partidul, Dragnea, bucuria, România!

„Orice român are dreptul și trebuie să se bucure de Ziua Națională și nu se pot pune restricții“, a spus Liviu Dragnea, șeful PSD, referindu-se la refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l invita la recepția de 1 Decembrie de la Palatul Cotroceni.
Ca de obicei, Dragnea vorbește mai mult decât gândește.

Ce spune acest baronaș de Teleorman care, însă, nu a depășit manierele de vechil este că fiecare cetățean are atât dreptul, cât și obligația să simtă într-un fel în legătură cu Ziua Națională a patriei lui. Că cetățeanul are dreptul să simtă cum vrea e neîndoielnic și, oricum, chiar dacă nu i s-ar acorda acest drept, adică acela de a fi sensibil la ceva sau altceva, e mai greu să programezi, practic, simțirea unui om, fie el și român. Să reținem, totuși, că Dragnea a înțeles ceva din democrație: oamenii au drepturi.
Continuarea, aici.
dragnea

You May also Like...

Lui Pleșu i s-a stricat apeironul. Peratologia rezistă
9 ianuarie 2015
Începe să li se facă frică: Ponta a decis ca sediul CNA să fie păzit de jandarmi
24 martie 2014
Primul om în nestat la coadă
17 august 2016
2 Comments
  • Reply
    narcisa
    24 ianuarie 2017 at 17:27

    Domnul Dragnea. Ce mai cautati? Este chiar kanga dvs. Analizati secventa c lupul ka sedinta de guvern neinvitat. Ce i spune lui grindeanu? El deasta a venit. Nu puteticiti din gesturi sau ata avutincredere oarba in dreapta dvs? Mai analizati.

  • Reply
    narcisa
    24 ianuarie 2017 at 17:33

    Stiti de ce? Ca asa msi ei incredere in oam!eni.si mi fac rau. Ma vand.fiti un pic mai atent. Nu va lssati dus de nas. Oamenii sunt foarte rai. Nu vad decat banul. Nul le pasa de relele pe care le fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *