Mafia s-a întors

Să nu ne facem iluzii: singura politică în care excelează PSD este raptul. Furtul. Banditismul de partid și de stat. Când acesta este scopul, mijloacele nu pot fi decât opacitatea, minciuna, inechitatea.

Până la sfârșitul anului, la butoanele executive ale României vor reveni aceleași rețele de putere care, într-o formă sau alta, se perpetuează din ’90 încoace și se revendică de la PCR. Figuri sinistroide de rit mai vechi sau mai nou se vor instala în scaunele de la Palatul Victoria, în ministere, în agenții, în instituții descentralizate. Vor reveni ca o armată de termite revanșarde.
Partidul-mafie nu are, de fapt, nici o viziune despre politici publice, despre producere de bunăstare și despre ranforsarea democrației. Partidul-mafie doar parazitează. Este o imensă căpușă care tocmai s-a branșat la România.
Uitați, deci, de etică universitară și academică, uitați de plagiatori, uitați de legile anticorupție, uitați de debirocratizare, uitați de investiții publice nevămuite, uitați de responsabilitate bugetară, uitați de bun-simț.
Și luați aminte: când se vor împlini 27 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, Ion Iliescu ne va rânji de la guvernare. Iar pe dosarul lui de la parchet se va pune iar praful.
dragnea-iliescu
 
(sursa foto)

You May also Like...

Tudose, șantajat de Pop cu plagiatul. SRI face presiuni să se amâne verdictul CNATDCU
11 octombrie 2017
DNA tocmai a "defăimat" Parlamentul care a votat că așa ceva se pedepsește
14 decembrie 2017
Firea, cel mai mîrlănesc și abject atac electoral la persoană. Despre copii
8 octombrie 2014
1 Comment
  • Reply
    Angi Hauca
    12 decembrie 2016 at 9:47

    Asta este soarta ROMÂNIE
    Aştea suntem nu putem mai mult
    Românie TE IUBESC DAR DIN AFARĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *