Turbatul Pleșoianu latră de foame: înainte să fie deputat, câștiga sub 800 de lei lunar

Pleșoianu, papagalul cu coadă și barbă care stă toată ziua cocoțat pe o stinghie la Antena 3 în studio, mai avea o emisiune la sfârșitul lui 2016 și ar fi murit de inaniție. L-a salvat Dragnea, dându-i un loc eligibil de deputat.

Nici măcar nu e glumă: deputatul Pleșoianu nu câștiga nici măcar echivalentul salariului minim pe economie în 2016. Conform propriei sale declarații de avere, tot anul trecut a câștigat 10.894 de lei, după cum se vede mai jos.
da
Doar că 2.161 de lei sunt indemnizația parlamentară din decembrie. Așa că, timp de 11 luni (ianuarie – noiembrie), Pleșoianu a încasat pe propria lui persoană fizică numai 8.733 de lei, deci o medie lunară de 794 de lei.
Cu totul și cu totul ridicol este că omul se dădea director general la o firmă. Firmă care-i dădea fabulosul salariu anual de 3.295 de lei, adică sub 300 de lei lunar. Ce e drept, firma există și se numește Trust Creative Omnidigital SRL.
firma
Conform Ministerului de Finanțe, în 2016 s-a făcut că face afaceri, cifrele sunt jalnice: venituri de vreo 17.000 de lei și un profit de puțin peste 9.000 de lei (pe care Pleșoianu, cel puțin oficial, nu l-a încasat sub formă de dividende; dacă ar fi făcut asta, i s-ar fi dublat veniturile pe anul trecut!).
2016
Anterior anului trecut, însă, adică în 2014 (când s-a înființat) și în 2015, firma nici măcar nu a avut activitate.
lipsa activitate
Noroc, deci, cu nevasta omului, care e medic, și câștigă din muncă cinstită peste 120.000 de lei anual, adică peste 10.000 de lei pe lună, să-l întrețină pe limbricul ăsta aciuat prin studiourile Antenei 3.
Iar dacă nu știți ce poate scoate pe gură paranormalul cu coadă, iată un exemplu recent (de pe Facebook): „Domnul premier este azi premier tocmai pentru că românii, în marea lor majoritate, nu s-au dus după fentele Trinomului KKK (Klaus-Klemm-Kovesi)! Deși Trinomul și aparatul său de #propagandă i-au certat pe români și le-au spus că nu trebuie să voteze „PENALI”, aceștia au înțeles foarte bine manipularea ieftină și au acordat PSD un VOT covârșitor. Clișeul #STALINIST folosit obsesiv („PENALII”) nu numai că nu a funcționat, dar i-a determinat pe oameni să fie și mai hotărâți, atât la locale, cât și la parlamentare. Cei mai mulți dintre români au priceput că este vorba despre o manevră penibilă a Noii Securități. Iar VOTUL masiv din decembrie a reprezentat ADEVĂRATUL PROTEST! Un protest împotriva ABUZURILOR, un protest împotriva STATULUI PARALEL, un protest împotriva celor care vor să conducă România din #SUFRAGERIA lor!

Tocmai de aceea, NU pot să trec peste faptul că am ajuns să-l aud pe premierul PSD vorbind EXACT ca Rareș Bogdan-TALIBAN, ca Unitatea de Manipulare DOGIOIU, ca TĂPĂLAGĂ, ca MACOVEI, ca Hans Klemm și ca Iohannis (pentru a enumera doar câțiva dintre slujitorii Noii Securități)! Domnul Tudose ne spune că procurorii DNA nu au agendă politică, ne zice că ei nu fac dosare pentru a hotărî cine are și cine nu are voie să facă parte din Guvernul României. Apoi, preluând EXACT termenii de propagandă folosiți de Iohannis și coechipierii lui din Statul Paralel, ne spune premierul că trebuie să remanieze trei miniștri pentru că sunt „PENALI”. …Nu este absolut FABULOS!?
Nu mai încerc să-i explic domnului Tudose că prezumția de nevinovăție EXCLUDE categoric noțiunea de „PENALI”. Nici că a te da cocoș față de FMI nu se pupă cu a sta în genunchi în fața unor funcționari de la Bruxelles. Nici că partidul care l-a făcut premier era și e condus de un „PENAL”. Nici că partenerii de la ALDE sunt și ei conduși de un „PENAL”. Sunt fracturi LOGICE atât de mari în declarațiile premierului încât consider INUTIL a-i explica aceste lucruri!
Vreau doar să transmit un mesaj foarte ferm către Comitetul Executiv PSD. Dacă mâine, în Cex, se va decide remanierea unor miniștri pe motiv că sunt „PENALI”, atunci ziua de 12 octombrie 2017 va rămâne în istorie ca „Ziua RUȘINII Partidului Social Democrat”, ziua în care electoratul PSD a fost TRĂDAT, ziua în care PSD a CAPITULAT în fața Noii Securități, ziua în care PSD devine oficial Noul USR!
Dispreț total față de propriul electorat, o NOUĂ capitulare penibilă în fața Noii Securități sau o Declarație de INDEPENDENȚĂ? Mâine, PSD va decide ce fel de partid este. Cu consecințe majore atât în privința opțiunilor electorale viitoare, cât mai ales în privința viitorului acestei țări.” (sursa)

You May also Like...

Legea lui Dragnea și Tăriceanu de mituire a Casei Regale, distrusă de Consiliul Legislativ: risc de implicare politică
17 decembrie 2017
Din cauza dosarului Belina, Dragnea i-a declarat lui Iohannis război în prezența secretarului general NATO
9 octombrie 2017
Crin Antonescu, scula utilizată cel mai eficient de către PSD
26 mai 2014
2 Comments
  • Reply
    FLORIN B.
    17 noiembrie 2017 at 15:33

    NU ARE CUM SA MUSTE MANA CARE IL HRANESTE !

  • Reply
    Eleefe
    7 iulie 2019 at 12:25

    Ai terminat cu hotul de case și l-ai luat pe ăsta în colimator…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *