Firma lui Codrin Ștefănescu, pierderi de 60.000 de lei și datorii de 570.000 de lei

Dacă și-ar lua un nume, cupletul vesel de la Antena 3 Pleșoianu – Ștefănescu s-ar numi „Pletilă și Spânu'”. Fără nume comun, însă, sunt cunoscuți ca cei doi dezaxați invitați aproape permanent la postul lui Felix.

Ei, însă, au și altceva în comun: le e foame. De bani. Foame neostoită de coprofagia constantă pe care o practică mai seară de seară pe sticlă. De Pleșoianu v-am mai zis: înainte să fie deputat, omul câștiga 800 de lei pe lună, atât îl țineau pe el baierele profesionale (sursa).
Codrin Ștefănescu, însă, joacă în altă ligă. Acum câțiva ani, de exemplu, s-a ales cu vreo trei milioane de euro dintr-o tranzacție imobiliară foarte ciudată cu PMB. Deci, probabil, trăiește din basculanta aia de cașcaval pe care a pus mâna atunci.
Totuși, omul are și o firmă. Căreia îi zice Coryllus Trading SRL. E o firmuliță mică, cu cifră de afaceri de câteva zeci de mii de lei lunar, nu cine știe ce. Dar a avut și ani buni, cu profit. Nu a fost cazul și anu trecut. Când Coryllus Trading SRL a avut pierderi de peste 60.000 de lei și datorii de peste 570.000 de lei. La venituri de puțin peste 120.000 de lei tot anul.
coryllus trading
bilant
Iar când firma ta încasează într-un an de cam cinci ori mai puțin decât datoriile pe care le are și mai are și pierderi, falimentul e după colț. Că așa e cu specialiștii ăștia în coprofagie, cam din asta trăiesc. Sau din diverse furăciuni. Când se apucă de făcut o activitate onestă, o dau de gard.
Screen shot 2017-10-19 at 6.58.35 PM
 

You May also Like...

Dragnea e masochist: are în plan un miting de 40.000 de pesediști la Iași
2 mai 2019
Ponta, acoperit fie de Talpeș, fie de Harnagea
15 octombrie 2014
Ponta s-a imbecilizat deplin: insistă cu codul fiscal al șpăgii
20 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *