Șerban Nicolae cere iar închisoare pentru jurnaliștii care scriu despre dosare penale

„Dezvaluirea de informatii care, potrivit legii, nu au caracter public, dintr-o cauza penala aflata in curs de cercetare, se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la trei ani. Daca fapta este savarsita de un judecator sau de un reprezentant al organului de urmarire penala, pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 5 ani”.

Sursa paragrafului de mai sus este un proiect de lege al senatorului PSD Șerban Nicolae (întregul parcurs al proiectului, aici).
proiect serban nicolae
Proiectul lui Șerban Nicolae are trei ani de când se tot învârte prin Parlament și, încă, nu a fost votat. Azi, însă, a fost pus din nou pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Juridice din Camera Deputaților (sursa), cameră decizională. Cu alte cuvinte, proiectul ar putea intra în linie dreaptă și să fie votat curând, poate chiar să ajungă la promulgare la Cotroceni până la finalul acestui an.
Nimic de mirare, Șerban Nicolae este cel care, recent, a opinat că rezistența anticomunistă din munți a slăbit România. Și, mai trist, când era consilier juridic al lui Iliescu, la Cotroceni, Șerban Nivcolae a cerut și obținut grațierea unor ofițeri care au ordonat deschiderea focului împotriva mulțimii la Timișoara în decembrie 1989. (sursa)

You May also Like...

Mahmurul și-a făcut datoria, mahmurul poate să plece
16 ianuarie 2018
Încă un motiv pentru care Ponta îi urăște pe românii din străinătate: nu sînt proști
4 noiembrie 2014
Ponta îi aburește meschin pe debitorii în franci elvețieni. De ce nu poate face nimic pentru ei
20 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *