E momentul să aflăm de câte ori a fost Dragnea în Rusia și de ce

Când primul teleormănean din PSD i-a luat locul, Ponta a aruncat pe piață informația, prin intermediul lui Bogdan Diaconu, că Liviu Dragnea ar fi făcut mai multe vizite în Rusia după 2010. Parșiv cum îl știm, însă, Ponta păstrează detaliile ca muniție pentru șantaj.

Într-un interviu care i s-a luat anul acesta, Ponta însuși confirmă informația:
DT: Domnul Bogdan Diaconu, acum un an, ii adresa dlui Dragnea urmatoarea intrebare, care a ramas fara raspuns: „de cate ori a fost domnia sa in Rusia din 2010 pana in prezent si care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?” Stiti ceva de vizite pe care dl Dragnea sa le fi facut in Rusia din 2010 incoace si sa nu stim de ele? 
VP: Da, stiu, dar e vorba de vizite cu caracter personal, nu politic, nu oficial, motiv pentru care n-am de ce sa vorbesc despre ele.” (sursa)
Cu toate păcatele lui, Dragnea nu pare mare băutor, deci nu cred că pentru vodcă s-a dus. Nici Ermitajul nu cred că l-a făcut să se plimbe până la Sankt Petersburg. Poate un braconaj la tigru siberian să-i fi mișcat niște fire din mustață, dar habitatul animalului e cam departe și exemplarele foarte puține. Deci, ce-s alea „vizite cu caracter personal”? Mă rog, nu am pretenții de la Ponta.
Și nu fac neapărat legătura cu unchiul Marin Dragnea, decorat de ambasada rusă de la București, dar nici nu-l văd pe Livache la Moscova ca la Fortaleza, Brazilia.
putin

You May also Like...

Nici măcar o OUG nu ne mai salvează de ciuntirea legilor justiției. Singura soluție: debarcarea lui Dragnea
11 decembrie 2017
Din cauza dosarului Belina, Dragnea i-a declarat lui Iohannis război în prezența secretarului general NATO
9 octombrie 2017
Turnătorul Felix votează Ponta. Nu fi Felix!
1 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *