Complicele Gabrielei Firea la blocarea Pieței Victoria: șeful Inspectoratului Școlar București

Cum recunoști o slugă nu loială, ci foarte loială? Ei bine, este acea slugă care, atunci când ai mai mare nevoie, este acolo ca să facă orice îi ceri. Azi, în acest rol, l-am distribuit pe Ionel-Florin Lixandru, șeful Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Ce a făcut Lixandru? Păi, nici mai mult, nici mai puțin, este responsabil de organizarea în Piața Victoriei a încă unui târg de Crăciun anul acesta. Informația a fost furnizată de Primăria București pentru Hotnews.ro, care a citat dintr-un răspuns al PMB: „Urmare a unei solicitari primite din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS si ARCUB, in perioada 05 – 17 decembrie, in Piata Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor  „Targ de sarbatori – Festival de colinde si obiceiuri de iarna”. In acest scop, in alvelola centrala a pietei vor fi amplasate un numar de aproximativ 30 de casute si o scena pe care vor evolua ansambluri de copii si elevi, precum si artisti consacrati.” (sursa)
Ăsta e Lixandru.
lixandru
Eeeee? Așa-i că-i romantic? O fi, dar a greșit floarea: nu aia de mac e preferata lui, ci aia de trandafir. Cel puțin de aia, mă gândesc, o fi consilier PSD la Sectorul 1. Și tot pesedismul lui l-o fi împins să numească sute de directori de școli anul trecut, deși respectivii nu luaseră concursurile (sursa).
În altă ordine de idei, omul s-ar putea să fie și în conflict de interese: dacă în iunie 2016 era șef la ISMB, reiese că s-a angajat singur, pe bani europeni, într-un proiect.
lixandru interese
Altfel, îi prevedem un viitor măreț, la ce talente slugarnice are.

You May also Like...

Și tu, Moise?
22 aprilie 2015
Ponta pune presiuni pe procurori în cazul Lukoil pentru afacerile unui deputat PSD
7 octombrie 2014
Nici măcar o OUG nu ne mai salvează de ciuntirea legilor justiției. Singura soluție: debarcarea lui Dragnea
11 decembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *