Oracolul nemuritor Ion Iliescu știe: Firea e deja istorie

Năstase, Geoană, Ponta. Primul a fost „arogant”, al doilea „prostănac” și al treilea „cârlan”. Năstase a făcut pușcărie, Geoană a ieșit din politică iar Ponta nu mai e membru PSD și are niscaiva probleme penale.

Dacă ați fost pe aici, prin patrie, în ultimele trei-patru cincinale, știți că toate formulele de mai sus îi aparțin lui tataie Iliescu, nemuritorul comunist de serviciu. Un fel de cobe sinistră a propriilor lui colegi, unii mult mai tineri, pe care i-a condus el (nu ei pe el) pe ultimul drum. Ultimul drum al libertății, al politicii sau, pur și simplu, al influenței în partid.
Ei bine, același tataie Iliescu, a opinat câteva ceva și despre Gabriela Firea, actualmente premare de București. Se întâmpla acum trei ani, în campania electorală pentru prezidențiale: „Cînd în PSD s-au prins unii că idioțenia Gabrielei Firea îl torpilează pe Ponta, pînă și nea Nelu Iliescu a ieșit să dea o mînă de ajutor. Și i-a dat cîteva bobîrnace Gabrielei Firea. Din start, a lăsat-o fără obiectul muncii, zicînd că e unul din președinții ăia fără copii despre care vorbea Firea că nu există (sursa). Au urmat niște spuse care, venind de la Ion Iliescu, par de-a dreptul înjurături: “Nu am înţeles această ieşire a ei”, “stîngăcie”, “ieșire nepotrivită”.” (sursa)
Nu a apărut încă formula care să o imortalizeze pe Firea în bestiarul rataților din PSD, dar simt că se apropie. Mult succes, Găbița, o să dispari din politică înainte să-și dea duhul ăla roșu și kaghebist tataie Nelu!
firea

You May also Like...

Lingăii fricoși din Armata română ascund motivele pentru care Găbiță Oprea a fost trecut în rezervă
28 iulie 2015
În România, țara cu patru milioane de săraci, Ponta voia să sponsorizeze din bani publici echipa de Formula 1 a lui Bazac
24 noiembrie 2014
Se reîncălzește planul cu Maior premier?
15 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *