Firma de pază a PMB și-a înregistrat "blazon" la OSIM

„Bucureștenii plătesc din bani publici zeci de milioane de euro anual pentru funcționarea poliției locale, care are inclusiv detașamente de intervenție rapidă. Aceleași atribuții le are și firma de Pază și Securitate a Municipiului București. Aceasta a fost înființată la solicitarea primarului Gabriela Firea și va funcționa pe modelul inventat de soțul ei la Voluntari.

Conform documentelor de la Consiliul General, compania de pază toacă anul acesta 6,78 milioane lei. Din această sumă, se vor cheltui 4,68 milioane lei pentru plata salariilor a 2.050 de paznici. În această sumă au fost incluse primele pentru salariați și remunerația pentru comisii și comitete. Pentru 2018, însă, a fost prevăzut un buget de 73,35 milioane lei, adică de 11 ori mai mulți bani decât anul acesta. Explicația este că, anul viitor, vor fi plătite salarii integral, spre deosebire de anul acesta, când se plătesc lefuri doar în noiembrie și decembrie.” (sursa)
Ce vor face exact cei peste două mii de ciomăgari ai PMB numai Firea știe. Și noi putem bănui câte ceva, după ce am văzut ce supărată a fost doamna premare că Jandarmeria nu a bătut la protestatari ca la fasole în Piața Victoriei. Până când acest vis umed al Firei s-ar putea îndeplini, însă, s-a petrecut ceva mai formal: înregistrarea mărcii la OSIM (vezi aici documentul oficial).
Bategarzii lui Firea vor avea și un soi de blazon pe uniforme.
logo paza securitate bucuresti
Nu știm cine e geniul din spatele desenului, dar e un geniu bolnav și cu totul lipsit de orice fel de urmă de estetism. Și, probabil, mai e și daltonist, altfel nu se explică de ce a pus galben și roșu, împreună, pe fond negru. Iar dacă o să-mi spuneți că așa arată și steagul nemțesc, n-aveți dreptate.
Ce mă nedumerește pe mine, însă, e unde a dispărut „d”-ul de după „ps”-ul ăla din partea de sus.
 

You May also Like...

Insolență la Agerpres: poze artistice cu Dragnea la DNA, cu explicații în engleză, cumpărate de la EPA
12 decembrie 2017
Duda a murit, trăiască Al României Radu! Pe bune, așa-i zice în buletin
17 decembrie 2017
Cocălărismele juniorului lui Dăncilă în loja VIP a Arenei Naționale
11 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *