E bine la Primăria București: Firea dă vouchere de vacanță pentru 1.110 funcționari

Chiar nu vă înțeleg: iepuri a spânzurat de Paști, ii și alte articole vestimentare a spânzurat acum, de Crăciun, concerte face, voia să vă dea și colinde în fața Guvernului. Dar voi, nu și nu, că vreți să protestați.

Ok, treaba voastră, dar nu știți ce pierdeți, Firea e ca pâinea caldă de bună. O știu și subordonații ei, care tocmai au primit (cel puțin 1.110 din ei) câte un voucher de vacanță de 1.450 de lei. În total, doar puțin peste 1,6 milioane de lei, un mizilic, ce mai contează la ditamai bugetul Primăriei Generale? Documentul de aprobare a regulamentului prin care se acordă voucherele a fost semnat de către primăriță iar anexa regulamentului ne liniștește: Firea nu primește, ea e aleasă, nu funcționăreasă.
Dar noi avem vouchere în Piața Victoriei, tot prin grija lu’ madam premare.
firea
 

You May also Like...

Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier
12 august 2015
Dragnea a pus toate limbile primite de la lingăii Antenei 3 pe site-ul Camerei Deputaților
7 noiembrie 2017
FOTO Dragnea a renunțat la patru din cinci gărzi de corp. Cel puțin la vedere
18 aprilie 2019
1 Comment
  • Reply
    Oscar
    4 decembrie 2017 at 12:55

    Cică s-ar fi strâns doar vreo 5000 de semnături pe lista aia. Aia cu referendumul de demitere. Scuze, nu-i înțeleg pe bucureșteni. Să înghită și mizeria asta? Din banii lor vouchere de vacanță pentru slugile coardei de Voluntari? Și să mucles contribuabilii bucureșteni? Trist. Când vor voi să urle, va fi prea târziu. Dau scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *