Plezneta lui Țuțuianu, aia căreia îi era scârbă de protestatarii din Piața Victoriei, angajată tot la Primărie la Firea

Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! ADUNAȚI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!„.

Citatul de mai sus îi aparține progeniturii (uneia dintre ele) lui Adrian Țuțuianu, parlamentar PSD, fost șef al Comisiei SRI, fost ministru al Apărării (ambele anul ăsta). Povestea e știută, se întâmpla la începutul acestui an, când Piața Victoriei fierbea de indignarea stârnită de OUG 13 (sursa).
Dar de ce ne-am adunat noi aici și repetăm informația asta? Ca să vă asigurăm că fata e bine și, da, e plătită tot din bani publici. La sfârșitul lunii ianuarie a.c., Ruxandra Țuțuianu a completat prima declarație de avere în calitate de „consilier juridic debutant” la PMB. De atunci, nici un alt document similar nu a apărut pe portalul declarațiilor de avere, deci fata lu’ tata lucrează tot la Firea în subordine. Și are și un salariu mare, sperăm. Nu de alta, dar, vorba unui prieten, trebuie să cauți mult pe contul ei de Facebook să dai de o poză din România, deci femeia are nevoie de resurse.
Altfel, dacă vreți să vorbiți cu ea în caz că aveți drum prin PMB, ea e.
ruxatutu1
ruxatutu2
Atât poate, deocamdată, e doar consilier juridic debutant. După ce avansează, mai vedem.

You May also Like...

Motto-ul lui Striblea: "mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm"
9 aprilie 2015
Dragnea, cel mai prost politruc din România: a cerut bani de la Ministerul Educației pentru o școală din Teleorman care, prin lege, e finanțată de la bugetul local
7 noiembrie 2017
Lingăii fricoși din Armata română ascund motivele pentru care Găbiță Oprea a fost trecut în rezervă
28 iulie 2015
1 Comment
  • Reply
    Neculai Pavel
    3 decembrie 2017 at 20:24

    Urata femeie mai e aceasta tanara care se baga singura de seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *