Lingăul ceaușist al lui Oprea, Nelu Pop, era milițian dar susține că era și disident anticomunist

Milițianul Nelu Pop nu este doar un lingău ceaușist (care nu numai că a supraviețuit pînă la aproape 26 de ani de la împușcarea lui Ceaușescu, dar chiar a înflorit, așa milițian cum e el: acum e doctor, a fost adjunct al șefului Poliției Române, a fost șef al Poliției de Frontieră), ci și un impostor cu tupeu de milițian.

Deși a studiat ca să ajungă milițian în cea mai dură perioadă a ceaușismului și chiar a fost milițian între ’82 și ’89, Pop se folosește acum de revista publicată oficial de Inspectoratul General pentru Imigrări ca să își spele jegul moral. Și pozează în regalist (încă de pe vremea în care era milițian!) și ascultător de Europa liberă! Mostrele de ipocrizie grosolană, aici.
popnelu

You May also Like...

Binomul Toader – Dorneanu detonează Justiția
19 septembrie 2017
Viermii intestinali ai Simonei Halep
4 iulie 2015
Să donăm pentru Max. Și să-l casăm pe Dușa, ministrul OZN
8 decembrie 2014
3 Comments
  • Reply
    ghita
    2 septembrie 2015 at 9:50

    De aceea suntem incremeniti intr-o istorie, pe care nu vrem s-o asumam.militianul N Pop aduce osanale unui general cu prea multe stele, cum altii faceau cu ceausescu in timpurile lui de glorie.

  • Reply
    prisacariu | Refugiații români din România
    3 septembrie 2015 at 9:36

    […] glumițe infantile. Iar subordonatul lui Oprea care se ocupă direct de migrație și azil este un imbecil în uniformă pe care eu nu l-aș trimite nici să-mi plimbe […]

  • Reply
    Mă simt în țara mea ca un azilant | Revista Kamikaze
    3 septembrie 2015 at 20:21

    […] glumițe infantile. Iar subordonatul lui Oprea care se ocupă direct de migrație și azil este un imbecil în uniformă pe care eu nu l-aș trimite nici să-mi plimbe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *