Tupeu incredibil al Alinei Bica: știa că e monitorizată, dar a luat (zice DNA) o șpagă de 17.500 euro

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a minimalizat șpaga primită de Bica de la Horia Simu, via fostul ei consilier (Ionuț Florentin Mihăilescu), catalogînd-o ironic (pe șpagă, nu pe Bica) drept „fabuloasă”. Ok, suma n-o fi mare (deși procurorul care conduce DIICOT – adică structura de parchet antimafie, practic – n-ar trebui să ia nici o măslină, dacă bănuiește că trebuie să încalce legea pentru asta, darmite aproape 20.000 de euro). Dar tupeul Alinei Bica este „fabulos” de gigantic.

Mai ales cînd afli în ce moment a luat Bica banii ăștia. DNA spune (aici) că „La data de 8 noiembrie 2014, inculpata Bica Alina Mihaela în calitate de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a primit, pentru sine, în mod indirect, printr-un intermediar (martor denunţător în cauză), suma de 17.500 euro din totalul sumei de 20.000 euro, pe care acesta din urmă, în calitate de interpus, a primit-o de la inculpatul Pop Şerban„.
Așadar, Bica ar fi luat banii pe 8 noiembrie 2014. Cu numai o săptămînă înainte, însă, pe 30 octombrie 2014, Bica a primit un semnal clar că viața ei este monitorizată profesionist, cel mai probabil de niște servicii. Ce s-a întîmplat pe 30 octombrie 2014? S-a întîmplat că un blog (care a fost online doar cîteva ore) a publicat celebrele fotografii cu Bica și Udrea la Paris (fotografiile, aici). Și dacă nu ai avut de-a face cu structurile statului (acele structuri, desigur) în viața ta, tot te prinzi că filajul a fost executat ca la carte și fotografiile aferente nu sînt nici ele opera vreunui amator. Și chiar dacă nu ai certitudinea că la mijloc ar fi serviciile secrete, tot îți pui întrebarea asta și te ascunzi un pic în beci să cugeți.
Alina Bica, însă, ori nu și-a pus deloc întrebarea asta (dovadă fie de prostie în stadiu terminal, fie de inconștiență abisală), ori a primit asigurări că viața merge înainte ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat (asigurări care, dacă au existat, erau la capitolul farse). Că la scenariul în  protejatul ei o va turna cîndva nu s-a gîndit nici o clipă.
bica

You May also Like...

Parlamentarii despre ei (nu e glumă!): sîntem proști, neperformanți și neprofesionalizați, dar vrem pensii mai mari!
16 iunie 2015
Ponta, Cazanciuc, Oprea și fascinanta poveste a unei știri Agerpres dictate de "interesul național"
10 iunie 2015
Pe 22 decembrie 1989, Iulian Vlad lucra pentru Ion Iliescu
22 decembrie 2017
9 Comments
  • Reply
    JULES VERNE
    2 septembrie 2015 at 19:04

    e dobitoaca cu ciucuri !

  • Reply
    PRISACARIU | Tupeu incredibil al Alinei Bica: știa că e monitorizată, dar a luat (zice DNA) o șpagă de 17.500 euro | Nasul.tv
    2 septembrie 2015 at 19:40

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    faceroll
    2 septembrie 2015 at 21:48

    asta este rezultatul amestecului politicului in justitie. Taranci cu ifose si tupeu de borfas. Tabloul de la Bristol spune tot. Trei proaste imbracate fara gust si pline de bani furati.

  • Reply
    virgilius
    3 septembrie 2015 at 2:44

    Am auzit si eu de la cineva nici inalt nici scund, nici gras nici slab, nici tanar si nici batran, faptul ca atunci cand i s-a dat cuvantul de catre judele de CP cu privire la mentinerea masurii arestarii preventive, mister HS s-a referit inainte de toate, chiar si inainte de a se plange de masura exagerata a arestarii preventive, la faptul ca DNA i-a pus sechestru de 4,5 milioane de euro pe icoanele si obiectele sale de rugaciune. Asadar, pentru unii oameni, totul se reduce la bani. Dar, in cazul doamnei Bica, ceva nu se leaga in mod logic: data fiind experienta domniei sale in relatia cu Serviciile (profesional vorbind) din pozitia de procuror DIICOT, a spune ca desi cunostea sau banuia ca e supravegheata, totusi, a luat, suna dezacordat. Daca nu sunt si alte probe care sa sustina o astfel de acuzatie, ne aflam doar pe taramul suspiciunilor nedovedite. Iar acest lucru, privit prin prisma jurisprudentei CEDO, poate fi, si uneori trebuie sanctionat. Dar, in fond, cine suntem noi sa judecam?

    • Reply
      prisacariu
      3 septembrie 2015 at 7:35

      nu e o acuzatie, e o constatare. pina si avocata alinei bica a admis ca bica a luat banii.

      • Reply
        virgilius
        3 septembrie 2015 at 16:24

        Deci eu nu te cred atunci cand spui ca avocata doamnei bica a admis ca aceasta a luat banii. Cred ca ai inteles tu gresit. Sau, ma rog, asa ai vrut sa intelegi:) Eu nu am vazut ca strategie de aparare in acest caz mergerea pe varianta recunoasterii. Dar na, poate nu ma pricep eu…:)

        • Reply
          adi
          5 septembrie 2015 at 13:45

          Normal ca n-a admis, a luat-o gura pe dinainte si doar se mira cum de poate constitui motiv asa o mita „fabuloasa”.

  • Reply
    adi
    6 septembrie 2015 at 9:28

    Cand am vazut adineauri stirea despre Oprescu nu m-am gandit decat la articolul despre Bica(pe care l-am citit ieri). Mi-a placut mult asta : „prostie în stadiu terminal sau inconștiență abisală”?! Incredibili sunt oamenii astia.

  • Reply
    sorinescU
    6 septembrie 2015 at 13:04

    ma/va intreb: la o paguba de 30 milioane euroi, sa scoti vinovatul curat pt „doar” 17.500, ce justitie avem? pai riscam sa devenim tatii copiilor tuturor curvelor…oare pt ce suma? 5, 10, 13.80, 20??? adica la un proces civil cam unde se situeaza tarifele? idem si pentru femei, ca nu-s misogin. pot fi facute posta si violatorii sunt bine mersi pentru o „sutica”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *