Fiul lui Dragnea, doar 20.000 de lei cadou de Crăciun

Liviu Dragnea trebuie, într-adevăr, să preia integral, complet și total puterea în țară, nu se mai poate! Altfel, el și familia lui vor fi prigoniți fără încetare, hărțuiți și hărtăniți de forțele răului, de Soros, de Europa, de America nerecunoscătoare, de justiție, de jurnaliști și, în general, de tot universul care conspiră împotriva lui.

Nu, nu e o glumă! Nici măcar fiul lui nu scapă de acest chin. Cu o lună înainte de Crăciun, Valentin Ștefan, unicul fiu al celui mai mare teleormănean pe care România l-a avut, îl are și-l va avea vreodată, abia a reușit să se pricopsească cu niște amărâte de dividende de 20.000 de lei. Exact, ați citit corect: 20.000 de lei.
liviu dragnea și fiul valentin ștefan
Banii vin de la Zooveg 2010 SA, o firmă ținută în viață de Tel Drum SA prin credite bancare necesare ca aerul. Ce e drept, juniorul lui Dragnea ar mai avea de încasat de la Zooveg peste 200.000 de lei, dar, probabil, firma nu-și permie să i le plătească acum.
valentin ștefan dragnea dividende zooveg 2010
Acum nu multă vreme, fiul lui Dragnea ridica dintr-o singură firmă profit de cam 100.000 de euro. Apoi, lucrurile au mers din ce în ce mai prost. Așa că Liviu Dragnea nu are încotro, trebuie să instaureze dictatura ca să scape de nedreptate.
Citește și: Fiul lui Dragnea, dividende de 100.000 de euro
Citește și: Trist: sub 10.000 de euro lunar pentru fiul lui Dragnea

You May also Like...

Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret
30 iunie 2015
Dragnea nu poate intra decât ca martor la DNA în dosarul Belina
10 noiembrie 2017
Să ne pregătim de guvernul secretizat în mandatul Oprea
23 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *