Dovada oficială că PSD e partid mafiot

La începutul anului, scriam (aici) că „PSD își ține contabilitatea de partid ca mafia. Adică ilegal”. Aveam și dovezi: un raport al Autorității Electorale Permanente (AEP) despre cum banii au circulat în stil mafiot la PSD Central în 2013.

AEP a și sancționat PSD cu o amendă penibilă, de maximum 25.000 de lei (sau așa cred eu, că AEP a aplicat maximul de amendă, pentru că AEP se poate să fi aplicat amenda minimă, de 5.000 de lei; în orice caz, AEP a refuzat să-mi comunice oficial cît a fost amenda).
Așa că m-am gîndit că, în anul următor, adică în 2014, PSD și-o fi pus contabilitatea la punct. Da’ de unde! Tot Autoritatea Electorală Permanentă arată, într-un alt raport, că și în 2014 PSD a strîns și cheltuit bani la fel de mafiot! De data asta, nu a fost vorba de PSD Central, ci de organizația PSD a Municipiului București. Iată un extras al raportului AEP mai jos (ca și în cazul PSD Central, a fost încălcată aceeași prevedere legală: „Partidele politice au obligația de a-și organiza contabilitate proprie, conform reglementărilor contabile în vigoare„).
psd buc
De unde eu înțeleg că băieții ăștia de la PSD pur și simplu nu au leac: dacă nici măcar la partid nu se chinuie să încropească o banală contabilitate, de ochii AEP-ului, vă dați seama cum se fură la ei? Direct din ADN. Pînă-i ia DNA.
 

You May also Like...

Pentru cretinii și canaliile care vorbesc despre cazul Rarinca
2 iunie 2015
Hellvig lovește din nou: Marea Britanie are un comportament obraznic
3 martie 2015
Rușinos: Bogdan Olteanu zice că a trăit din compensațiile post-lagăr ale bunicii evreice PCR-iste Ghizela Vass
4 august 2016
4 Comments
  • Reply
    catranel
    26 iunie 2015 at 21:03

    Ce dradutz sunteti, domnule Prisacariu. DPDV penal PSD e definit ca „asociere in vederea comiterii de infractiuni”. Mai trebuiau dovezi?

  • Reply
    PRISACARIU | Dovada oficială că PSD e partid mafiot | Nasul.tv
    26 iunie 2015 at 21:53

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    pensionara
    26 iunie 2015 at 22:54

    Dle Prisacariu, psd-ul asta se lauda cu mari specialisti in cele mai variate domenii si ei nici macar un contabil bun si corect n-au.

  • Reply
    virgil
    18 aprilie 2017 at 16:40

    articolul 41 din legea 334 din 2006 nu este despre vreo sanctiune si are un singur aliniat deci precizarea din imaginea cu sanctiunea data nu isi are obiect…Art. 41. –
    Veniturile şi cheltuielile alianţelor electorale se încasează, respectiv se efectuează
    numai de către partidele politice, alianţele politice sau organizaţiile cetăţenilor
    aparţinând minorităţilor naţionale care le compun. GAZETARIA PRESUPUNE EXACTITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *