Ca să împiedice numirea lui MRU, PSD a preluat controlul Comisiei SIE

Într-o discreție greu de explicat, social-democrații au preluat săptămâna trecută controlul Comisiei SIE din Parlament. Liberalul înlăturat din comisie și șeful deputaților PNL nu au avut nici o reacție. Miercuri, pe 24 iunie, președintele Iohannis a anunțat că-l propune pe Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe.

Cu numai opt zile înainte, pe 16 iunie a.c., o hotărâre a Parlamentului, în plen reunit, a schimbat componența Comisiei parlamentare de control al SIE: un penelist (deputatul Cornel Sămărtinean) a fost schimbat cu un pesedist (deputatul Dorel Căprar). Astfel, majoritatea în Comisie este acum a PSD, care are trei membri din cinci.
Continuarea, aici.
mru ponta

You May also Like...

La cererea fanilor: cum stătea iubita lui Dragnea cu limba pe afară
11 martie 2018
Ospiciul penal OTV de la RTV: DD oferă posturi în guvernul Ponta contra voturi! Fără glumă
2 august 2014
VIDEO Puștiul care cântă maneaua maramureșeană pro-PSD, cu sute de lei în mână pentru dedicații la nunți
24 mai 2019
5 Comments
  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    26 iunie 2015 at 11:12

    Mai ca sa fie ,ce sa fie?????/
    Pai daca ,am da cep’ la scenarii,numa’ ca i-am lua mamaliga de la gura,dl. ION CRISTOIU,cel mai mare ,narator in viata,cu reale calitati de folclorist vrincean,domn Cristoiu,care dupa cite am vazut aseara a devenit izvor de inspiratie pt alt mare barbat al natiei vrincene-COMUNIST-BOLSEVICUL,MARIAN OPRISAN……..
    P.S.-Ma si mir cum de nimeni nu-i trage de minecuta pe idiotii astia sa le spuna ferm:
    mai oameni buni,soarta pesedismului a fost decisa inca de anul trecut,prin ianuarie,intr-un birou ,OVAL’ p’acolo pe unde o fetita cu descendenti polonezi,lua lectii de folosit barbatescul intrument TARAGOT,TRANSFORMIND-O INTR-O SESIUNE DE ACTIUNI LA CASA ALBA,dintr-o adolescenta intr-o femeie de succes.
    Si ma mai mir,deoarece ,CORINA CRETUL’ fetita de la COTROCENI,macar ar fi trebuit sa banuiasca ceva in momentul cind cu brutalitate i sa dat…………DELETE………………..

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    26 iunie 2015 at 11:47

    ,FOC INCRUCISAT’
    De ieri circula in mediile politice si in media doua materiale puse in circulatie de administratia de stat americana,material care este atit de exploziv prin acuzatiile aduse guvernului,guvernarii dar mai ales PSD si acolitilor,incit in aceste zile asistam cum acest asa zis partid,in realitate o organizatie infractionala isi da obsescul sfirsit,iar al doilea material a fost produs de una din cele mai prestigioase entitati economico-financiare din lume,DEUTSCHE BANK,care pur si simplu ingroapa masurile guvernului PONTA,masuri care vor arunca Romania intr-o criza econimica dificila.
    Cele doua materiale sunt in realitate doua TORPILE PERFORMANTE SI PERFORANTE CU CAP VIDIA,care arunca in aer o constructie politica PRO RUSA,PSD,care a devenit indezirabila cu ceea ce trebuie sa se intimple in acest colt de lume.
    Da ieri speriatul DRAGNEA,caruia ia disparut zimbetul acela smecheresc,sfidator si arogant,a inteles si spus:
    ,nu VICTOR PONTA este adevarata tinta ci distrugerea partidului’
    Adevarat graita-i DRAGNE-O-in nebunia voastra,luati de val ati crezut ca-i tepuiti pe toti,ca voi niste taranoi olteni ii veti trage pe sfoara pe americanii astia hirsiti in zeci de ani de lupta cu GUVERNE CONSTITUITE PE CRITERII DE HOTII CORUPTIE SI TRADARI’.
    Setea voastra nestavilita de putere si bani,ascensiunea la putere intr-un moment de neatentie si de slabiciune a fostului PRES. TRAIAN BASESCU,va facut sa visati frumos……….
    Ei uite ca nu-i asa,ati consumat ,COMBUSTIBILUL’ intr-o veselie si astazi va ascundeti atit de justitie cit si de popor……….
    Chestia asta cu sefia unei comisii,nici de gluma nu tine,ei si??????
    Astia e condamnati-INTERESUL NATIONAL a fost resetat si sa apasat pe butonul,O.K………..PSD DISPARE…………………..

  • Reply
    JULES VERNE
    26 iunie 2015 at 13:25

    ce pronostic dai , se alege MRU sau nu ?

    • Reply
      prisacariu
      26 iunie 2015 at 15:30

      cel mai probabil, da

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    26 iunie 2015 at 19:53

    ,FLAMANDUL’
    ATENTIE,FLAMNDUL,nu flamindul sa nu cadeti in capcana,bon,cu ceva ani in urma am vizitat un muzeu din amsterdam,muzeu in care era expus un tablou din perioada de glorie a scolii de pictura flamanda,tabloul era al unui flamand mai putin cunoscut motiv pt care numele imi scapa,dar nu si titlul,IADUL’ era titlul,numele tabloului,tablou in care pictorul facea risipa de imaginatie.
    Mi sa intiparit adinc si pronuntat in memoria mea vizuala si de multe ori in cosmarurile mele imi aparea pe retina tabloul.
    Astazi imi dau seama ca tabloul respectiv este o reprezentare mult prea soft pt ceea ce cream eu ca inseamna iad.
    IADUL CEL ADEVARAT ARATA ASA CUM ARATA ASTAZI PSD SI PESEDISTII,STRIGATE DISPERATE SE TRAG UNII PE ALTII IN FURNALUL SUPER INCINS PLIN CU SMOALA,PARINTI,COPII,NEPOTI CU TOTII ARD PRECUM TORTELE……….
    Din nou imaginatia artistica este surclasata ,batatuta rau de viata paminteasca…………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *