Dragnea a ascuns-o pe consiliera Anca Alexandrescu iar Alexandrescu își ascunde banii de la Rompetrol

Anca Alexandrescu, umbra lui Dragnea la toate declarațiile de presă ale acestuia la Parlament, s-a dat la fund. Sau a fost băgată sub preș.

După cum se vede și în poza de mai jos, stă tot timpul în spatele lui Livache când acesta din urmă are presa în față. I-o sufla în ureche, l-o gâdila la șale, nu știu de ce stă ea tot timpul acolo.
dragnea alexandrescu
În orice caz, până acum câteva zile, statutul ei avea și caracter oficial: era consilier la cancelaria președintelui Camerei Deputaților.
anca alexandrescu camera deputatilor
Nu avea și declarație de avere depusă, dar asta e o chestiune secundară. Azi, însă, Alexandrescu e dispărută din peisaj, puteți verifica aici. De declarație de avere nici nu mai poate fi vorba. Probabil ca să nu ne speriam: în numai patru luni și doar de la o singură firmă, Anca Alexandrescu a încasat peste 114.000 de lei. De la Rompetrol (KMGI – adică KazMunay Group International), consiliera lui Dragnea nu ne-a zis cât a luat. Și nici de la muribunda de stat IOR (care numai anul trecut a avut pierderi de 1,5 milioane de lei), unde a fost membru în CA până în noiembrie 2016 (ce e drept, nu înțelegem cum a supraviețuit ea acolo, la firma statului, pe mandat al guvernării tehnocrate, dar treacă; sau nu?).
alexandrescu avere
Deci, Livache, cine și cu cât o plătește azi pe Ancuța să-ți facă matale comunicarea?

You May also Like...

Cine sunt pesedistele care au dezincriminat abuzul sexual al ștabilor
27 decembrie 2017
Fondatorii PMP se retrag în FMP. Azi, Elenina Nicuț
18 martie 2014
A venit momentul să ni se facă frică. Fugim sau luptăm?
8 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *