Dragnea a ascuns-o pe consiliera Anca Alexandrescu iar Alexandrescu își ascunde banii de la Rompetrol

Anca Alexandrescu, umbra lui Dragnea la toate declarațiile de presă ale acestuia la Parlament, s-a dat la fund. Sau a fost băgată sub preș.

După cum se vede și în poza de mai jos, stă tot timpul în spatele lui Livache când acesta din urmă are presa în față. I-o sufla în ureche, l-o gâdila la șale, nu știu de ce stă ea tot timpul acolo.
dragnea alexandrescu
În orice caz, până acum câteva zile, statutul ei avea și caracter oficial: era consilier la cancelaria președintelui Camerei Deputaților.
anca alexandrescu camera deputatilor
Nu avea și declarație de avere depusă, dar asta e o chestiune secundară. Azi, însă, Alexandrescu e dispărută din peisaj, puteți verifica aici. De declarație de avere nici nu mai poate fi vorba. Probabil ca să nu ne speriam: în numai patru luni și doar de la o singură firmă, Anca Alexandrescu a încasat peste 114.000 de lei. De la Rompetrol (KMGI – adică KazMunay Group International), consiliera lui Dragnea nu ne-a zis cât a luat. Și nici de la muribunda de stat IOR (care numai anul trecut a avut pierderi de 1,5 milioane de lei), unde a fost membru în CA până în noiembrie 2016 (ce e drept, nu înțelegem cum a supraviețuit ea acolo, la firma statului, pe mandat al guvernării tehnocrate, dar treacă; sau nu?).
alexandrescu avere
Deci, Livache, cine și cu cât o plătește azi pe Ancuța să-ți facă matale comunicarea?

You May also Like...

Povestea retrocedărilor traficate de Ilie Sârbu. Deputatul PSD Ioan Adam, avocat al beneficiarilor de terenuri forestiere
15 octombrie 2014
În România, țara cu patru milioane de săraci, Ponta voia să sponsorizeze din bani publici echipa de Formula 1 a lui Bazac
24 noiembrie 2014
Avocatul lui Dragnea: la termenul de luni, 15 aprilie, se poate întâmpla orice
14 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *