Galeria brutelor UNPR: Vochițoiu, Nicolicea, Răducanu

Niște neanderthalieni s-au strecurat în politică și s-au aciuat la social-democrați. Pînă și PSD i-a dat afară din partid, dar i-a recuperat un alt creier mic producător de grimase mari, Gabriel Oprea de la UNPR. Care i-a făcut parlamentari, ba pe unul chiar ministru.

Zilele astea, cînd majoritatea românilor își împart cu greu psihicul între durere, empatie și furie, neanderthalienii care s-au nimerit în Parlament au altă agendă: una dominată de cinism, aroganță și sictir macabru.
Primul s-a manifestat, încă de săptămîna trecută, deputatul UNPR Ion Răducanu. Atunci, șeful lui suprem avea pe conștiință numai un mort, polițistul Bogdan Gigină: „Si asta care a circulat era cu gandul la serviciu sau unde era cu gandul de a cazut in groapa? Dumneata poti sa cazi in groapa mergand cu masina pe strada? Poti sa cazi daca nu esti atent. (…) Toti murim mai devreme sau mai tarziu. Acuma cautam un tap ispasitor ca vrea cineva sa il elimine pe Oprea din lupta politica? Nu merge asa usor.” (sursa)
Ieri, cînd peste 12.000 de români mărșăluiau în tăcere pentru comemorarea zecilor de morți de la „Colectiv”, Eugen Nicolicea (deputat și ministru UNPR) a glăsuit așa pentru Realitatea TV: „Românii au un spirit civic supradimensionat.
Iar azi, senatorul UNPR Haralambie Vochițoiu a dat dovada că este doar un cretin sinistru care se amuză pe seama unei tragedii: „Piedone, care Piedone? A, actorul? Tocmai a implinit 86 de ani. Eu zic sa-i uram la multi ani pentru cei 86 de ani impliniti.” (sursa)
Mai pot cei trei neanderthalieni să facă politică? Mai pot nemernicii ăștia trei să reprezinte pe cineva cînd respectul lor față de viață nu este nici măcar un slogan? Mai poate un partid ca UNPR să facă parte din viața noastră publică?
unpr

You May also Like...

Lingăii fricoși din Armata română ascund motivele pentru care Găbiță Oprea a fost trecut în rezervă
28 iulie 2015
De ce mă lasă rece reducerile fiscale ale lui Ponta
18 iulie 2015
Aurescu pleacă ambasador. Guvernul Ponta pică
5 decembrie 2014
10 Comments
  • Reply
    ioana
    2 noiembrie 2015 at 19:03

    bineînteles ca oprea nu putea sa-si ia pe lînga el tot unii de teapa lui !

  • Reply
    JULES VERNE
    2 noiembrie 2015 at 19:34

    nu !

  • Reply
    Cockwork Orange
    2 noiembrie 2015 at 19:54

    Parca am mai vazut asta. Sarim in lant acu putin si intr-o luna basta. E nevoie mai mult de o revolutie fb , e nevoie de …Super Arsenie Bocaaaaa!!!!!!

  • Reply
    L
    2 noiembrie 2015 at 22:19

    @Catalin Prisacariu
    Ce parere ai despre asta?
    „Jurnalistul Kamikaze Andrei Manțog a relatat sâmbătă, pe pagina sa de facebook, o discuție la care a participat cu o zi înainte de tragedia din Colectiv și care pare a prevesti ce urma să se întâmple în clubul de pe strada Tăbăcarilor. Fără a încuraja teoriile conspiraționiste, jurnalistul povestește cum un fost lucrător la guvern l-a anunțat că ar putea apărea un dezastru major care să abată interesul public de la cazul polițistului Gigină. „Disprețuiesc teoriile conspirației. Toți adepții lor îmi par cretini. Vreau doar să vă dezvălui o discuție pe care am avut-o ieri, 29 octombrie, la o masă la care era și un fost lucrător în guvern. Nu contează în ce funcție. Și respectivul spunea: – Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva. – Ă?! – Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști! Am râs. Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni. OK, asta se întâmplă. Daaaar… Dar Gabriel Oprea se prezintă, supereroic, salvator, providențial, în fața camerelor. De unde și până unde dă gușatul ăsta analfabet explicații?! De când? De ce nu e la birou? Ce caută pe teren? NU CRED că cineva putea programa tragedia asta. De fapt, sper că nu poate fi adevărat. Cred, însă, că Gabriel Oprea e un nenorocit care, pentru orice eventualitate, trebuie să dispară din viața publică, pentru totdeauna. Și cred că românii ar trebui să închidă serialele și să-și amintească să aibă o reacție. O reacție la o mizerie care îi afectează direct. Ca să înlăturăm orice speculație și îndoială, trebuie să avem grijă ca analfabetul criminal să nu iasă cumva erou din acest caz. România, te rog, trezește-te.”, scria jurnalistul pe facebook.”

    • Reply
      prisacariu
      2 noiembrie 2015 at 22:21

      mă intrigă, evident

      • Reply
        L
        3 noiembrie 2015 at 14:49

        Poate ca n-ar fi deloc rau sa se mearga pe firul afirmatiilor facute de acel „fost lucrator la guvern”, sa fie declansata o ancheta jurnalistica. In cautarea adevarului poate ca vom afla lucruri foarte interesante dar extrem de stanjenitoare pentru anumiti indivizi care se afla la putere.

        • Reply
          prisacariu
          3 noiembrie 2015 at 14:50

          sigur că n-ar fi rău, încerc să acopăr cît pot de unul singur

  • Reply
    VOHITOIU SENATORUL RESTURILOR
    3 noiembrie 2015 at 7:52

    Despre Vochitoiu se pot afla mai multe: Vochitoiu Haralambie te ia dna. Un jeg uman, un sfertodoct care printr-o lege stramba a prins prin redistribuire un post de senator. De aici si porecla cu care defilieaza in zona Vaii Jiului si a judetuui Hunedoara SENATORUL RESTURILOR

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Galeria brutelor UNPR: Vochițoiu, Nicolicea, Răducanu | Nasul.tv
    3 noiembrie 2015 at 8:04

    […] Sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    bunica sabela
    3 noiembrie 2015 at 20:29

    UNPR NU este un partid.
    E o sleahta interlop-securista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *