Ponta în Dubai în club? Atunci, Ponta ori gunoi, ori securist kaghebist

La 42 de ani, a pierdut – cel mai dezastruos în istorie pentru partidul său – prezidențialele și, totuși, rămîne premier, însă își ia vacanță (cică) pentru familie ca să ajungă într-un club în Dubai cu băieții (evident, Daciana și plozii sînt buni numai în campanie și la secția de vot, pentru televiziuni și fraieri). Tipul ăsta de 42 de ani arată, prin ieșirea în club în Dubai, o nonșalanță arogantă vecină cu nebunia care te rupe de orice realitate. De unde vine nonșalanța asta arogantă?

Nu pot fi decît două explicații, cred.
Prima e că tipul ăsta, Victor Viorel Ponta, e genul ăla de gunoi atît de egoist încît, dacă vasul pe care s-ar afla el și familia lui ar naufragia, el ar fura singura barcă de salvare și, de la distanță, singur în barcă, ar privi catastrofa rînjind fericit că și-a scăpat pielea.
A doua explicație e că Ponta nu e decît un robot cu o misiune. Nu un agent secret, nu un James Bond, nu un om cu emoții șisentimente. Ci doar un robot securist căruia i s-a trasat o sarcină: îngroparea României. Deocamdată, misiunea a eșuat. Dar misiunea nu se oprește niciodată, ci continuă după o altă strategie, care probabil a fost deja gîndită și Ponta va trebui doar să o aplice. Care va fi acea strategie, vom afla curînd. Pînă atunci, însă, robotul își vede de nevoile lui primare egoiste: un club în Dubai, o vacanță, o aroganță,
p
P.S. Dezvăluirea despre Ponta în Dubai aparține Realitatea TV.

You May also Like...

Ponta îi urăște pe românii din străinătate care nu stau la mila ajutoarelor lui sociale și nu-l votează
2 noiembrie 2014
Pînă și vicepreședintele american Joe Biden a adresat condoleanțe pentru cei opt militari români morți în accident de elicopter. Ponta nu
26 noiembrie 2014
Acesta este soțul judecătoarei lui Dragnea care e troll pesedist pe Facebook
15 aprilie 2019
16 Comments
  • Reply
    trif ana
    22 noiembrie 2014 at 16:13

    De unde ştiţi că a plecat în Dubai , în vacanţă, fără familie?…Poate că a plecat să primească instrucţiuni noi de la contactele ruseşti-chinezeşti.Clubul din Dubai este un loc excelent pentru asemenea întâlniri, unde nu trebuie să baţi la ochi şi te pierzi în mulţimea pestriţă de afacerişti.

  • Reply
    Dodel
    22 noiembrie 2014 at 18:17

    Astia cam suge pu….!

  • Reply
    tiaoc
    22 noiembrie 2014 at 18:27

    Are toate trasaturile caracteristice unui psihopat, asta e explicatia. Personality disorder. Sintem norocosi ca nu a iesit presedinte.

  • Reply
    Cockwork Orange
    22 noiembrie 2014 at 18:44

    Gata! M-am prins! Ponta e ofiter acoperit si ultima lui misiune a fost sa distruga PSD-ul mafiot si rusofil! A reusit si acuma sarbatoreste!
    P.S. Contractele lui Ghita cu statul sunt tot o diversiune specifica serviciilor!

  • Reply
    Hashu
    22 noiembrie 2014 at 20:04

    Candidatul manciurian.

    • Reply
      prisacariu
      22 noiembrie 2014 at 20:19

      corect!

  • Reply
    AntiGelu
    22 noiembrie 2014 at 23:38

    Sa nu fim rai. Ponta tine seama de rezultatele proaste obtinute in diaspora.
    Asa ca s-a dus in vizita de lucru la cardul de „fotomodelele” din Dubai. Sa le asculte pasurile si sa castige voturi pe viitor.
    Daciana stie?

  • Reply
    gigi marocanul
    23 noiembrie 2014 at 6:50

    Banuiesc ca stiti ca banca mondiala prin directia de investitii a grupului – IFC are investitii in firmele lui Ghita ca si actionar cu o investitie initiala de vreo $20mil
    http://ifcext.ifc.org/ifcext/spiwebsite1.nsf/651aeb16abd09c1f8525797d006976ba/cd7da87c666a7e6485257c0f005a22dd?OpenDocument

  • Reply
    nea Mitica
    23 noiembrie 2014 at 11:48

    Un inconstient!
    Asta agent secret? Nu trecea nici-o testare psihologica.
    Ne-a trecut glontul pe langa ureche dar sa nu ne bucuram.
    Genul de „om politic” Ponta trebuie sa dispara definitiv.

  • Reply
    MihaiD
    23 noiembrie 2014 at 13:34

    „dacă vasul pe care s-ar afla el și familia lui ar naufragia, el ar fura singura barcă de salvare”
    Asta am zis de acum citiva ani, iese prin toti porii lui nemernicia asta.
    Cit priveste partea cu agentu’ care ingroapa Romania … m-am gindit la el si altii din PSD in acest fel, dar am zis ca nu poate fi atit de neghiob, atit de nemernic. Sau poate …

  • Reply
    kkk
    23 noiembrie 2014 at 23:21

    a murit. e mort, gata de ingropat. etc, etc. ce naiba, are vreun rost sa-l mai futi la cap? plm, parca esti a3, benganind de zor cu antibasescu, la 5 minute de declararea finaiului. \n\n sau nu?

    • Reply
      prisacariu
      23 noiembrie 2014 at 23:31

      n-a murit, e premier. si sef al psd

      • Reply
        Vivi
        24 noiembrie 2014 at 0:56

        Si, la cum il stim din iesirile sale publice, parca il vad ca o sa se tina cu dintii de scaunul de premier si de cel de sef al psd pana in 2016, cel putin.

    • Reply
      Vivi
      24 noiembrie 2014 at 0:59

      Ii merge personajului extrem de bine, n-ai vazut ca are chef de petrecut prin cluburi scumpe din tari exotice? Asa intelege el sa se adune dupa esecul din alegeri. Nici nu ma asteptam la altceva din partea lui.

  • Reply
    alma
    24 noiembrie 2014 at 1:14

    Ca e inca sef la psd , nu ma intereseaza! Dinpartea mea pot sa-l resusciteze si pe iliescu! Premier trebuie sa ramana sa scoata blovanul (bugetul) din balta.Temerea mea este ca niste capete infierbantate din acl , infometate de putere vor face niste aliante, si vor lua guvernarea.Periculos, pentru ca promisiunile si pomenile electorale facute de acest derbedeu de ponta nu sunt sustenibile.Populatia va zice ca daca era ponta era” lapte si miere” si toate le va deconta Iohanis…
    Trebuie lasat sa vedem pe unde scoate camasa acest mincinos si haita lui de nenorociti.Va cauta slvarea la FMI dar acolo s-a cam facut de …cacao.Dupa ce se va vedea ca faimosul prrogram de guvernare e un mare faaaas, va pleca de la guvernare (lucrul ce mi-l doresc cel mai mult) fara sa mai astepte fò motiune de cenzura, va peca cu suturi in curul ala de vaduva nemernicul.

  • Reply
    L
    24 noiembrie 2014 at 17:08

    Eu as paria ca Ponta este atat un gunoi, dar si „robot” cu misiune. O „calitate” n-o exclude pe cealalta. In cazul Ponta. As mai aduga ceva… Personajului pare ca ii lipseste si o doaga. Una esentiala pentru buna functionare a intelectului oricarui om normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *