FOTO Întîlnire între Gheorghe Stelian, beneficiarul terenului retrocedat pe semnătura Alinei Bica, și Dorin Cocoș

18 iulie 2012: în Herăstrău are loc o întîlnire între Gheorghe Stelian, beneficiarul retrocedării girate de Alina Bica, și Dorin Cocoș. În aceeași perioadă, Bica primea prin interpuși un teren la Snagov. Pe care, ulterior, l-a vîndut iar o parte din bani au ajuns și la Dorin Cocoș (sursa).

Pentru date complete despre contextul întîlnirii dintre cei doi, aruncați un ochi aici.
cocos stelian gheorghe discutie
stelian gheorghe in masina
gheorghe stelian
P.S. Fotografia în care apare Gheorghe Stelian flancat de doi anonimi este anterioară celei în care Gheorghe Stelian apare cu Dorin Cocoș.
P.P.S. Fotografiile au fost publicate, în iulie 2012, și de către revista Kamikaze.

You May also Like...

Hellvig lovește din nou: Marea Britanie are un comportament obraznic
3 martie 2015
Ponto, da' Cosma? Da' Bunea-Stancu? Da' Adam? Ești jalnic
8 decembrie 2014
Ministrul Cazanciuc trebuie să-și dea demisia. Urgent
4 aprilie 2014
5 Comments
 • Reply
  alma
  21 noiembrie 2014 at 13:49

  Ca aceasta doamna Bica a fost”crescuta” la sanul guvernului Boc e problema lor si trebuie sa-si asume o responsabilitate morala.Nu mai este guvernu lBoc la guvernare dar, Ponta a avut un Corp de Control care a sesizat niste nereguli pe la ANRP si se intampla prin2012.Cred ca erau pe acolo semnaturile doamnei Bica. Ma intreb :Dupa care criterii a fost nominalizata doamna Bica in aceasta functie!?Frumusete?Eleganta?Sau e adevarat ca Ponta a fost fascinat si obsedat de Elena Udrea(cum se barfea in mahala)si prietenia procuroarei cu aceasta a fost criteriul?!Nu sunt deacord cu „dosarele de cadre”, dar trebuie sa fii prost, prost sa pui un lup sa pazeasca oile.Ponta este inca la guvernare si are datoria sa clarifice aceasta numire.Fratia asta maligna interpartinica….

 • Reply
  alma
  21 noiembrie 2014 at 14:44

  scuze:fratie transpartinica

 • Reply
  muie ponta
  21 noiembrie 2014 at 14:58

  ala flancat de cei doi este un prieten de al lui stelian ghe. , il cheama vlad.

 • Reply
  anonimus
  21 noiembrie 2014 at 22:25

  Vlad este chiar varul lui Gh Stelian, nu un simplu prieten. Il insoteste peste tot in calatoriile sale, multe efectuate alaturi de Eugen Bejinariu, si de Dinu Tiberiu (tatal Alexandrei Dinu, fosta Mutu)

 • Reply
  Cockwork Orange
  22 noiembrie 2014 at 7:26

  C’est la vie! De la Bristol du Paris la Bulău du Roumanie ! Și uite așa s-a dus pe pula cariera fulminanta a Elenei Udrea! O fi fost sustinerea lui Băsescu o diversiune sau o plată a loialității? Destul de contra naturii preferința asta în defavoarea Monicăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *