Șeful TSD, milionar dubios, școlit pe banii lui Soros

Dubiosul care a luat un nou mandat în fruntea Tineretului Social-Democrat se dă acum fanul lui Dragnea până la moarte, își face selfie-uri cu Livache, a intrat ieri în scenă la „alegerile” pentru șefia TSD cu Dragnea alături și mai e și ministru în guvernul PSD. Cu girul lui Dragnea, desigur.

Așadar, aș zice că împărtășește toate mizeriile de opinii, păreri și tâmpenii ale șefului, că așa e la ei, la hienele pesediste: cu șeful până-l hărtănești cu colții, dacă se arată slab.
Ei, când era mult mai mic decât acum, adică avea vreo 25 de anișori, Găbiță Petrea ăsta nu știa că Soros e un nenorocit chitit să-i fure lui Dragnea boii de la bicicletă. Așa că se lăsa școlit într-ale romilor pe banii lui Soros. Sau, cum spune prietenul Petru Zoltan, a fost așa: „În CV-ul oficial de pe site-ul Camerei Deputaților, ministrul Gabriel Petrea menționează că în martie 2009 a fost la un curs de „monitorizare și evaluare” organizat de Roma Education Fund (REF). Președintele acestui fond a fost Costel Bercuș. În anul 2008, Bercuș a candidat din partea PSD pentru un loc de deputat. Nu a reușit să convingă electoratul. Însă, Doru Ioan Tărăcilă îl alinta pe Bercuș cu apelativul „Obama de Călărași”. Roma Education Fund a fost creat la Budapesta de miliardarul american George Soros, considerat de Liviu Dragnea inamicul guvernului PSD.” (sursa)
Elegant, nu? Păi, da, foarte elegant din partea actualului șef TSD. Iar dacă nu mă credeți pe mine pe cuvânt, iată fix de pe site-ul REF Budapesta: „The Roma Education Fund had the pleasure of hosting Mr. George Soros at its headquarters in Budapest last week. Mr. Soros, one of REF’s founders in concert with the World Bank, has been REF’s core funder since its establishment in 2005. REF’s staff introduced themselves and presented the results that his funding has made possible and how REF has reached out to over 400,000 beneficiaries with grants, projects, and programs to better Roma educational achievements in its seven years of operation. During his visit Mr. Soros reviewed REF’s current activities and expressed his support for the Fund’s future programming and advocacy.” (sursa)
Mai mult, același George Soros a fost și în România în 2013 pentru cauza romilor (sursa).
soros
Altfel, Petrea are de explicat niște milioane mai negre sub unghii: „La 27 de ani, își permitea să dea cu împrumut 500.000 de lei, o sumă pe care mulți tineri nici nu visează că ar vedea-o vreodată, darmite să o aibă. Dar el nu e un tânăr oarecare, este șeful tinerilor. Al tinerilor social-democrați. Și, de câteva luni, ministru. Nu a împlinit încă 33 de ani, dar colegii de partid șușotesc că ar fi milionar. În euro. Se numește Gabriel Petrea. Dacă deține milioane de euro, însă, cu siguranță nu sunt bani albi. Dacă ar fi fost așa, ar fi apărut în declarația de avere. Ce știm sigur, însă, este că Gabriel Petrea este posesorul a cel puțin un milion de lei. Un milion care i-a intrat în conturi în mod miraculos, fără justificare. Când era doar un biet inginer de sistem angajat al Universității Politehnice din București (UPB), șeful TSD avea la îndemână jumătate de milion de lei. La 30 de ani, Petrea făcea sute de mii de lei anual, pe firmă, aproape fără să cheltuiască nimic. Iar nunta i-a mai adus un „dar“ de peste jumătate de milion de lei.” (continuare)

You May also Like...

Adomniței, atins de blestemul penal al lui Nichita. Prin finii primarului
7 mai 2015
Ponta îl cunoaște pe Claudiu Florică: o fundație înființată de premier a fost sponsorizată de Fujitsu Siemens
28 octombrie 2014
Una din mizele lui Erdogan: Marea Neagră, lac ruso-turcesc. Băsescu știe
16 iulie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *