Dragnea se folosește de Ierusalim ca să cerșească atenția lui Trump

Liviu Dragnea a luat iar România pe persoană fizică. După ce, acum o vreme, l-a sunat pe Orban Viktor de la Budapesta să tranșeze ca între dictatori problema unui liceu din Târgu Mureș, azi a lovit din nou în chestiuni de politică externă.

Și a emis următoarea înțelepciune: „Eu vă spun care este punctul meu de vedere. Eu cred că România ar trebui să se gândească serios să mute ambasada României din Israel în Ierusalim. Ar trebui să ne gândim foarte serios. Sunt şi chestiuni practice. Toate instituţiile centrale ale Israelului sunt în Ierusalim şi ambasadorii şi personalul ambasadei fac naveta de la Tel Aviv la Ierusalim. Cred că ar trebui să ne gândim serios ca ambasada României în Israel să fie mutată la Ierusalim” (sursa).
Ce a făcut Dragnea cu această declarație? A susținut altă politică externă decât a promovat România, oficial, la ONU, când s-a abținut în a vota în chestiunea stabilirii capitalei Israelului la Ierusalim, cum au cerut USA. Pentru că atât înțelege Dragnea din ce înseamnă să fii om de stat.
liviu dragnea donald trump
 

You May also Like...

Ponta, imediat ce a aflat de moartea pilotului și a studentei, "a continuat să rîdă și să se simtă bine. NU a avut nici o tresărire"
25 ianuarie 2014
Bian. Silviu Bian
17 octombrie 2011
Victoraș are urgentă nevoie de caș
6 septembrie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *