Șeful de la Rutieră al pedofilului era ocupat cu masoneria, nu cu cercetarea acuzelor de viol

În decembrie 2016, Eugen Stan a fost acuzat de tentativă de viol în scara unui bloc din București. Povestea e deja cunoscută: colegii lui, polițiștii de la Secția 18, l-au protejat, adică au cerut clasarea cazului (după cum reiese dintr-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5).

Și nu doar că au cerut clasarea cazului, dar au ascuns și calitatea de polițist a lui Eugen Stan. Abia când Brigada Rutieră a cerut lămuriri, procurorii s-au prins că cel bănuit acum de pedofilie și atunci de viol era polițist. Mai departe, foarte interesant, treaba cercetării lui Eugen Stan era a Brigăzii Rutiere, prin Controlul Intern. Brigadă Rutieră condusă atunci de comisarul Daniel Gildo Vasile.
Daniel Gildo Vasile, masonul de la Rutieră
Nu știu ce a făcut Daniel Gildo Vasile în calitate de șef la Rutieră ca să grăbească cercetările, dar pare că nu foarte multe, câtă vreme Eugen Stan nu a mai fost, de fapt, căutat pentru tentativa de viol din decembrie 2016. Ce e drept, comisarul Vasile s-a și pensionat în august 2017. Și, deci, acum are mult mai mult timp să se ocupe de activitatea din Marea Lojă Națională a României, din care face parte.
Daniel Gildo Vasile și Loja Daimon
Mai precis, din Loja Daimon cu numărul 368. Care lojă, după cum mi-a spus un amic sub acoperirea unui șorțuleț, a apărut după 2012 și este condusă, cum altfel, de către un maestru venerabil.
Foarte frumos, da’ eu, unul, aș fi preferat ca nea Gildo ăsta să fie mai mult polițist decât mason. Zic și eu.

You May also Like...

EXCLUSIV Oficial, Vâlcov nu este angajat al Guvernului. Prezența inculpatului în Palatul Victoria, ilegală
6 noiembrie 2017
Dragă Dacian, dacă ai putea să intervii la ministrul care pare că spală bani?
7 octombrie 2016
EXCLUSIV Zgonea a secretizat ilegal activitatea deputatului Ponta în cazul Șova
24 iunie 2015
4 Comments
  • Reply
    psb
    12 ianuarie 2018 at 17:51

    pai… dupa ce a trecut la pensie a fost, pentru cateva luni, consilier al lui Gigi Dragomir la ANRM…a furat putin si, cand a fost demis presedintele, a zburat si militianul…

    • Reply
      prisacariu
      12 ianuarie 2018 at 20:38

      la ANRM? interesant.

      • Reply
        Gogu
        19 ianuarie 2018 at 2:04

        Era coleg cu un alt infractor…dorinel ursarescu. Vor reveni la anrm. Au aranjat 2 afaceri: arhivarea electronică și achiziția de mobilier…mai multe pe mail, dacă te interesează…

  • Reply
    Val
    13 ianuarie 2018 at 11:13

    E o mutare clasică pentru eminențele cenușii, salvează un pion cu mare potențial de a deveni câine credincios, dispus să facă orice treburi, indiferent cât de murdare sunt … iar sacrificiile sunt minime, o mușamalizare, hai 2, în noianul miilor existente, niște victime oricum neputincioase în fața tăvălugului mafiot de neoprit numit „statul român”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *