Tudose nu e Grindeanu: nu se agață de scaun și grăbește anticipatele

Grindeanu s-a agățat până în ultima clipă de scaunul de premier. Și totul a fost bine gândit dinainte: în joc nu era rămânerea persoanei fizice Grindeanu Sorin de la Timișoara la Palatul Victoria, ci demonstrarea faptului că Dragnea, în demența lui, va juca pe cartea moțiunii de cenzură împotriva propriului Guvern.

Azi, însă, dacă pierde sprijinul politic al partidului, Mihai Tudose nu are nici un motiv să mai prelungească agonia pesedistă. Nu se va baricada la Victoria, deci, ci își va da demisia, declanșând, astfel, procedurile de numire a unui nou premier. Numire pe care, zice Constituția, o face președintele țării. Care, de data asta, are șansa să provoace anticipate.
Mihai Tudose și Klaus Iohannis

You May also Like...

Sfîrșitul uriașei minciuni numite Ponta
16 noiembrie 2014
Ponta protejează brutele spălate pe creier de către Antena lui Felix
10 august 2014
Tăriceanu, lacheul dezonora(n)t al lui Dragnea
22 aprilie 2019
2 Comments
  • Reply
    Val
    15 ianuarie 2018 at 22:33

    2dose și-a evaluat corect șansele, și a plecat pentru a-i proteja pe cei care l-au susținut. Altfel ar fi fost maziliți o dată cu el. KWI are șansa de anticipate, dar și șansa de suspendare. Oare e dispus să riște? Cu Callin la butoane, Leaveyou va trece orice pachet de legi …

  • Reply
    Adi
    16 ianuarie 2018 at 7:51

    Ai uitat un lucru, cred, PSD va flutura suspendarea lui Iohannis, si la cat de infierbantati au fost cu OUG13, legile justitiei, e posibil sa se repete scenariul din 2012. Tariceanu interimar, legile trec, si se face si guvernul nou in absenta lui Klaus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *