Incredibil: Ponta amenință cu interzicerea libertății de adunare, ca Ceaușescu în 22 decembrie 1989

Victor Viorel Ponta o ia, încet-încet, razna. La 25 de ani și jumătate de la Revoluție, premierul democrat al României amenință cu represalii penale dacă românii vor să protesteze public!

Ponta a glăsuit azi, printre baronii pesediști adunați la Parlament, așa: „Vreau sa va rog sa facem un apel foarte hotarat la responsabilitate la cei din PNL-PDL. Cred ca intr-o democratie lucrurile nu se transeaza in strada, prin forta. Am inteles ca ei aduc 1.000 de oameni, noi putem aduce 10.000, daca ei aduc 10.000, noi putem aduce 100.000. Fac un apel la ultimul dram de minte pe care il mai au domnii Blaga si Gorghiu, daca il mai au, ca nu poti sa dai foc unei tari si ca ne vom sesiza… Vom face plangere penala in baza art. 397 alin (2) din Codul penal si procurorul general va cerceta, vor fi suspecti… Sa ii mai vad atunci daca le place sa faca politica din justitie” (sursa).
Pentru aducere aminte, iată ce se întîmpla pe 22 decembrie 1989 la București, din ordinul lui Nicolae Ceaușescu: „La 9.30 Piaţa Universităţii era plină. Demonstranţii cer Armatei şi Miliţiei să treacă de partea lor. Cu puţin înainte de ora 10.00, Nicolae Ceauşescu, în sediul Comitetului Central (CC) al PCR, prezidează ultima şedinţă a acestui for, în care anunţă că, din cauza situaţiei extrem de grave, a preluat conducerea armatei şi s-a hotărît să instituie starea de necesitate în întreaga ţară. Despre generalul Vasile Milea, ministrul Apărării, care se împuşcase cu cîteva zeci de minute în urmă, chiar în sediul CC, Nicolae Ceauşescu spunea că a fost un trădător. Puţin după ora 10.00, postul de radio anunţă introducerea stării de necesitate în întreaga ţară, printr-un decret semnat de Ceauşescu. Cetăţenii – conform decretului – nu au voie sa se întrunească în grupuri mai mari de cinci persoane. La acea oră, în centrul Bucureştiului, se aflau sute de mii de oameni.” (sursa)
ceausescu

You May also Like...

"Fă" Ponta și "bă" Dragnea: marș, mă, bagabonților parveniți!
23 aprilie 2014
Domnule Iohannis, nu fiți președintele de la GRIVCO!
22 decembrie 2014
Arivismul lui Ponta, deconspirat de propria mamă
10 martie 2015
6 Comments
  • Reply
    Mihai B
    8 iunie 2015 at 15:58

    Putem sa depunem plangere p[enala impotriva lui? Impotriva lui Boc cine invita in masa populatia? Nu el? Acum fiind impotriva lui, toti treb distrusi! Asta e mai rau decat Ceausescu! Rau am zis? Imi cer scuze : nenorocit!
    Ala a fost rau, nenorociti au fost baronii din jurul lui care si-au facut de cap cu tara! Asa cum fac si acum!

  • Reply
    bunica sabela
    8 iunie 2015 at 18:02

    Da’ de „plimbat” in jurul palatului victoria (fara majuscule !) si a shparlamentului avem voie, au ba ?!
    Sau „plimbarea” nu se pune … penal ?
    Nu de alta, dar asa mi s-a facut doooor de o plimbarica la aer curat prin centru …
    Cat e gluma-i panarama, dar pontanacu’ este in stare sa dea EL foc tarii … el si cu interlopii lui „coledzi”…nu cumva ii cloceste in tartacuta vreun rezbel civil ?!?!?

    • Reply
      Nea
      8 iunie 2015 at 22:15

      ia-ți o vuvuzea din piață, costă vreo 5 lei și sună tare

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    8 iunie 2015 at 18:06

    Peste citeva zile se implinesc 25 de ani de la mineriada ,adica de la MACELUL PUS LA CALE DE TATA PESEDISTILOR SI A PSD,ce spune ION ILIESCU:
    ,CE ERATI VOI DACA NU ERAM EU’???
    Nimik nu sa schimbat in mentalitatea,reflexele si actiunile ACESTOR CRIMINALI PESEDISTI-ASA EXISTA,TRAIESC ISI CRESC COPII,IN ACEST SPIRIT CRIMINAL,SI DE DISPRET FATA DE TOT SI TOTI CEI CARE NU SUNT CA EI………
    Sigur,citeva detalii,difera,si cum diavolul se ascunde in detalii eu unul am o profetie de facut:
    ce n-am reusit noi adolsescentii de atunci,sper sa reuseasca maturii de astazi,adica tot noi la ,VREMURI’ NOI………
    De data asta nu ne scapa,BOLSEVICII’ pt ca nu suntem ,SINGURI’ .
    Anul acesta si anul viitor,LUSTRATIA’ VA FI TOTALA,SIGUR VOR PLATII ODRASLELE FOSTILOR NEMONKLATURISTI,CEI CARE SI-AU BAGAT PUII IN CUIBURI,NU MAI CONTEAZA,SAMINTA REA,DISTRUCTIVA ANTINATIONALA TREBUIE DISTRUSA………

  • Reply
    just a friend
    8 iunie 2015 at 18:46

    Ce mama a putut naste un asemenea monstru? Mare dreptate ati avut in articolul,,Temeti-va de Victor Ponta ,aveti toate motivele. Nu-l mai subestimati.”

  • Reply
    MINULESCU
    9 iunie 2015 at 5:40

    CAVETE CANIS VICTOR VIOREL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *