EXCLUSIV – Tun de două milioane la Dragnea jr, garantat Tel Drum

Tel Drum intră în insolvență, cu tot cu opoziția DNA. Asta înseamnă că, practic, cone controlează compania nu va mai putea scoate bani de acolo fără ca totul să fie public și, mai ales, controlat. Așadar, vremea purcoaielor de bani de la Tel Drum s-a dus.

Însă moștenirea firmei de casă a lui Liviu Dragnea merge mai departe prin companii mai mici, dar foarte vioaie. Una din ele este Zooveg 2010 SRL, deținută majoritar de către fiul lui Liviu Dragnea, Valentin-Ștefan.
Liviu Dragnea și fiul mănâncă bine
(sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea)
Pe 5 ianuarie a.c., juniorul lui Dragnea a decis să-și atribuie peste două milioane de lei din profitul Zooveg 2010 SRL aferent anului… 2015 (un an în care Zooveg a avut profit de peste 2,8 milioane de lei): „Din Profitul net la 31.12.2015, in suma de 2.845.025 lei, se va repartiza ca dividende catre actionarul: Dragnea Valentin Stefan suma de 2.003.751 lei. Diferenta de profit de 841.274 lei ramane nerepartizata, ca rezerva la dispozitia societatii, urmand a se repartiza ulterior.”
Zooveg 2010, pușculița lui Dragnea jr
Banii, însă, vin de la Gransiloz, o altă firmă teleormăneană, deținută integral de Zooveg 2010 SRL, deci tot de Dragnea junior. Iar toate firmele astea sunt întreținute de Tel Drum, prin credite bancare enorme. Practic, tot ce produc aceste firme mai mici este garantat de către Tel Drum.
Citește și: Cum se scot banii Tel Drum prin alte firme deținute de Dragnea

You May also Like...

Olguța instigă la linșaj, angajații ei amenință cu moartea
8 august 2016
Ponta recunoaște că a fost sponsorizat de Șova pentru raliu
13 august 2014
Oprea juca și în '99, cînd Cozma a folosit tactici militare la Costești, fotbal-tenis cu "Luceafărul huilei"?
29 iunie 2015
1 Comment
  • Reply
    TILICA
    17 februarie 2018 at 20:48

    DACA ARE LEGATURI FINANCIAR – ECONOMICE BILANTIERE CU TELDRUM ESTE O MARE ILEGALITATE , O CHESTIUNE PENALA………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *